god-of-a-shrinking-universe Re: Milion książek na jesień-po 9,90- ZACZĘŁO SIĘ 25.09.12, 20:05 Polecam "Lista pana Rosenbluma" za 14,90. Świetna, zabawno- smutna powieść. Odpowiedz Link
moleslaw Re: Milion książek na jesień-po 9,90- ZACZĘŁO SIĘ 26.09.12, 07:20 Zamordję Was!!! Nie mam kasy, nastawiłam się na oszczędzanie i minmalizm a tu znowu ksiązi w okazyjnej cenie. Buuu Odpowiedz Link
anetapzn Re: Milion książek na jesień-po 9,90- ZACZĘŁO SIĘ 26.09.12, 07:43 Kurcze no znowu Odpowiedz Link
ona_007 Re: Milion książek na jesień-po 9,90- ZACZĘŁO SIĘ 26.09.12, 09:54 a ja już nic po prostu nic nie kupuję ! nawet jak będziecie kusić wy złe kobiety !!! szarpnęłam sie na brakujacy tom ze świata dysku Pratchetta ( w końcu ! ale to i tak zdzierstwo że za 180 stron dałam 52 pln ! ) przy okazji oczywiście dobrałam następny tom Miszczuk i juz tak na deser Swarupa za 5 złotych ) i juz naprawdę nic nie mogę kupowac .... a kysz ! Kusicielki Odpowiedz Link
jk3377 Re: Milion książek na jesień-po 9,90- ZACZĘŁO SIĘ 26.09.12, 17:17 hmm, jakos tak nie znalazłam nic na co bym sie rzuciła robie co moge by sie opanowac. na allegro co prawda licytuje 2 cz Miszczuk i mam chrapke na Gerritsen, ktorej jeszcze nie czytałam 'Milczaca dziewczyne' i 'Śladem zbrodni' (to jest nowa tak? niech ktos potwierdzi). Kusi mnie tez Michael Palmer 'Ostatni chirurg' tylko nie wiem czy warto. Odpowiedz Link
anetapzn Re: Milion książek na jesień-po 9,90- ZACZĘŁO SIĘ 27.09.12, 09:15 Taaa, Śladem zbrodnie tess jest nowa, ja w przyszlym tygodniu będę czytac i recenzowac, dam znać, wstrzymaj się, napisze czy warto, bo to wydane przez mirę/Harlequina nie przez Albatrosa. Odpowiedz Link
anetapzn Ostatni chirurg 27.09.12, 09:16 Czytałam z rok temu, mnie sie bardzo podobało. Jak za dobrą cenę bierz, nei powinnaś sie zawieść. Odpowiedz Link
joankawm Re: Ostatni chirurg 28.09.12, 21:53 A ja się zastanawiam nad 'Gwiazdy nad Afryką" za 9,90. Czytałyście może? Opis bardzo zachęcajacy: wielka przygoda, egzotyczne plenery, klimat "Pożegnania z Afryką"! Odpowiedz Link
anetapzn Re: Ostatni chirurg 29.09.12, 07:23 Gwiazdy nad Afryką kupiłam przy letniej promocji, ja nie czytałam, moja mama tak i bardzo jej się podobało, koleżance takze. Myślę, ze za tą cene warto. Odpowiedz Link
anetapzn Nowa porcja ksiażek.. 09.10.12, 07:58 Niektóre na prawde polecam jak np. Wrześniowe dziewczynki, Wilcze dziecko... właśnie przekopuję internetową ofertę weltbilda. Odpowiedz Link
anetapzn Zamówilam, znowu:( 18.10.12, 15:29 Nie wiem czy się cieszyć, czy nie... po 9,90 1 tom, serię autorstwa Diany Gabaldon Obca, Podróżniczka, etc, o pielęgniarce Claire, przenoszącej sie z ukochanym w czasie. Czytałam to w LO, czyli wieki świetlne temu i pamiętam, ze bardzo mi się podobała. Czwarty tom i tak tylko 1,00zł. Pocieszenie typowego mola książkowego Zastanawiam się nad ksiażkami Santy Montefiore, ale nie znam tej autorki. Odpowiedz Link