sayonara2 Stephen King- Dolores Clainborne 16.12.08, 11:28 tak naprawde to skonczylam ja w niedziele,ale tak mnie wciagnela,ze nie zdarzylam sie wpisac Mam zakaz od malza siegania po ksiazki do swiat. Odpowiedz Link
maly-elf Re: Co aktualnie czytacie ? 17.12.08, 06:38 Właśnie skończyłam Nie Magdalenę Noszczyńskiej i zabieram się za Wampira Lestata A. Rice, a poźniej czekają na mnie: Chuda - autobiograficzna książka anorektyczki i świat po trzydziestce - literatura z gatunku łatwej i przyjemnej. Odpowiedz Link
moleslaw Stephenie Meyer 28.12.08, 19:24 Dostałam pierwsze trzy tomy dostępne po polsku "Zmierzch","Księżyc w nowiu" i "Zaćmienie",który to tom zamierzam dziś skończyć. Dziś dokupiłam "Intruza" tejże autorki,więc mam co czytać a na styczeń zapowiadają już tom czwarty historii Belli i Edwarda. Odpowiedz Link
igale Re: Co aktualnie czytacie ? 28.12.08, 20:33 Krystyna Żywulska "Przeżyłam Oświęcim" Odpowiedz Link
makubata Noah Gordon- Medicus 30.12.08, 10:35 i zamierzam "Szamana" i "Spadkobierczyni Medicusa" też przeczytać. Odpowiedz Link
jk3377 mimbla.londyn 14.11.09, 08:13 napisała: > > Up > > Akunin i spolka aktualny watek CO CZYTACIE 2009 jest przy szpilce u góry.ten jest stary z 2008 r. Odpowiedz Link