jk3377 Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 11:31 juz dawno obudzona)))))))melduje sie)) Odpowiedz Link
rurka-z-kremem Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 11:47 jakiś zastój ohydny odnotowałam na forum wczoraj. co to z Wami, Moliki, jest? Odpowiedz Link
jk3377 Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 11:52 wiesz, koniec wakacji, rok szkolny sie zaczyna i robota...my na ognisku bylismy placzac nad koncem lata;-P kazdy pewnie jakos po swojemu swietowal...nawet na czytanie nie bylo czasu. Odpowiedz Link
rurka-z-kremem Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 11:59 a ja jakoś się rozchorowałam i dlatego przysiadłam do kilku od dawna odkładanych książek. żadnego świętowania nie było u mnie. ps. wysłałam dawno obiecanego mejla. Odpowiedz Link
llidkao Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 12:28 Tiaaa, białe koszule czas wyszykować... I wysłuchać od własnych dzieci, że szkoła raczej durna jest... Odpowiedz Link
moleslaw Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 14:05 Moje dziecie jest zadowolone i odlicza już dni do szkoły,mam nadzieję że zbyt szybko mu zapał nie minie. Odpowiedz Link
llidkao Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 14:31 Twoje Dziecię zapewne młodziutkie jeszcze... Moje dawniej też się cieszyły, że spotkają kolegów, cieszyły ich wszystkie szkolne drobiazgi, każda nowa książka im pachniała. Teraz to już tylko wspomnieniem jest.. Odpowiedz Link
jk3377 odnosnie tematu szkoły...;-) 31.08.08, 14:41 ja pamietam jak bylam mala,to opowiadalam wszystkim swoje marzenie- zeby nie bylo sobot i niedziel bo trzeba czekac zeby znow isc do szkoły......straszne co? potem mi juz przeszlo hahahah... ale wszystko zalezy od nauczyciela i od grupy w ktorej sie czlowiek znajdzie.... chociaz do podstawowki jeszcze bym "wrocila",do liceum za zadne skarby, na studia tez ewentualnie tak...wiec cos w tym jest Odpowiedz Link
moleslaw llidkao 31.08.08, 16:10 Ma 7,5 roku,Ja natomiast nigdy nie lubiłam szkoły poza tą dla dorosłych Odpowiedz Link
natalijasz Re: MOLIKI! BUDZIMY SIĘ! :-) 31.08.08, 23:12 studentką jestem, więc jeszcze miesiąc wakacji przede mną, ale jutro zaczynam inna szkołę, więc teoretycznie też koszulę powinnam wyprasować . chyba pierwszy raz w moim życiu zupełnie nie czekam na rozpoczęcie kolejnego roku nauki, zawsze byłam pełna ciekawości lub też znudzenia wakacjami, a teraz...chyba mi za dobrze było ostatnio.ech..już tylko rok do następnych Odpowiedz Link