jk3377 Re: "Nieoczekiwana zmiana płci"C.Harasimowicz-klu 14.09.08, 07:46 jak na razie jestem zachwycona))) sposobem pisania,lekkoscia czytania,szybkoscia pochlaniania,szczegolami,pomyslami na bohaterow... czy ktos tez juz dziala w tej sprawie? Odpowiedz Link
agawa79 Re: "Nieoczekiwana zmiana płci"C.Harasimowicz-klu 15.09.08, 14:38 Mam już tę książkę, do wyznaczonego terminu powinnam zdążyć ją przeczytać. Odpowiedz Link
jk3377 Junona..... 16.09.08, 19:36 "Junona"...alez niespotykane imię tu wystepuje.....ciekawe...wyszukalam juz sobie co nieco o nim...pasuje do bohaterki znacie jakas Junone?;-P Odpowiedz Link
moleslaw Re: Junona..... 17.09.08, 05:14 Jeśli tylko będzie ta ksiazka w bibliotece to się przyłączę. A co Wy na to by kolejna pozycją był "Śnieg"Pamuka? Wprawdzie mam problem ze zdobyciem ,ale może bym kupiła? Odpowiedz Link
soniaaa Re: "Nieoczekiwana zmiana płci"C.Harasimowicz-klu 19.09.08, 15:49 A mi ksiazka nie przypadla do gustu. Czyta się ją lekko, tyle, ze koncowka irytująca. Ale podobno nie to ladne, co ladne, ale co sie komu podoba. Odpowiedz Link
moleslaw Re: upss...jak na razie to klapa..cienko to widze 28.09.08, 04:16 Kochana ja jeszcze do biblioteki nie dotarłam Naprawdę nikt więcej tego nie przeczytał? Odpowiedz Link
zana20 Re: juz niedlugo w kinach film na podstawie "zami 22.02.09, 22:20 Hej Justyna!! Już widać (po zapowiedziach), że film może być śmieszny, a ja nawet książki nie przeczytałam. Czy mnie się obiło o uszy, że ty ją masz?? Czy mogłabym ewentualnie pożyczyć od ciebie??? Odpowiedz Link
zana20 Re: Zanetka,ona czeka na ciebie:))))) 24.02.09, 20:01 To super!!! Nie wiem tylko kiedy do Ciebie po nią podejść... Odpowiedz Link