sayonara2 26.08.09, 13:02 Długo mnie tu nie było,ale to nie znaczy,że nic nie czytałam Muszę się pochwalić,że w końcu udało nam się kupić dwa cudne olbrzymie regały na książki Teraz oprocz wolnego czasu nic mi nie potrzeba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 witajjjjjjjj:))))))))) 26.08.09, 13:25 oj,rzeczywiscie dlugo od nas odpoczywalas a tych regalow to juz ci zazdroszce;-P prosimy o pelna liste przeczytanych w tym czasie ksiazek-dasz rade hahah? czy tu czy w watku przy szpilce Odpowiedz Link
sayonara2 Re: witajjjjjjjj:))))))))) 26.08.09, 14:23 zazdrosc,zazdrosc, bo jest czego czekalam na nie prawie 4 lata! w weekend postaram sie wykonac zadanie Odpowiedz Link
jk3377 Re: witajjjjjjjj:))))))))) 26.08.09, 17:17 to tylko prosba,nie zadanie bo ja teraz w biblioteki uderzam i spisuje wszystko co mozliwe do czytania)) Odpowiedz Link
sayonara2 przeczytane ;-) 01.09.09, 10:23 Harlan Coben - Obiecaj mi Caroline Graham - Pisane krwią Caroline Graham - Morderstwo w Madingley Grange Earl Derr Biggers - Charlie Chan prowadzi śledztwo Jill Gregory i Karen Tintori - Księga imion Christopher Moore - Wyspa wypacykowanej kapłanki miłości (nie spodobała mi się,a koleżanka była nią zachwycona) Zuzanna Śliwa - Historia miejsc niezwykłych w Polsce i tylko bez żartów proszę Karol May - Winnetou )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link