Gość: Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:05 Kocham swoja zone, tak po prostu, ja kocham. Ale swoja przyjaciolke, tez kocham. KOcham je obie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Kocham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:38 no to bardzo kochliwy z ciebie facet... gratuluje :D hehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanka Re: Kocham IP: 89.231.149.* 01.10.09, 17:32 A prawda jest taka,ze nie kochasz zadnej.Kochasz,ale siebie.Nie mozna kochac dwoch kobiet na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Kocham IP: *.chelmno.mm.pl 01.10.09, 18:01 Jesteś obrzydliwy.Jak można kochać dwie kobiety?Ty kochasz siebie i wygodę i wolisz ciągnąć dwie sroki za ogon. Najlepsze dla mężczyzny jest -mieć dwa w jednym.Wszystko dla siebie, a reszta się nie liczy. Mam nadzieję,że któraś zmądrzała,albo i oby dwie i kopną Cię w d..... Należy Ci się to. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 07:38 Ja obrzydliwy??? Podjelismy decyzje o sprzedazy naszych dwoch mieszkan i kupnie jednego wiekszego, aby byc razem! A inicjatywa wyszla od moich pan, jestem zachwycony. Kochamy sie i jest cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kocham IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 08:30 > Podjelismy decyzje o sprzedazy naszych dwoch mieszkan i kupnie > jednego wiekszego, aby byc razem! Ty się dobrze czujesz?? Każdy ma prawo do podejmowania decyzji i należy je szanować, ale tych bredni, które tu wypisujesz, to się czytać nie da! Żyjcie Wy sobie szczęśliwie w zaciszu nowego domku, jednak przestań się szczycić takim "innym sposobem realizacji marzeń", bo naprawdę nie zyskasz na tym forum przychylnych głosów. I nie piszę tego złośliwie. Swoją drogą, mam wrażenie, że ktoś się po prostu nudził i wymyślił sobie taką małą "prowokację". :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaj Re: Kocham IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 08:31 poprstu:Trojkacik zgodny mamy na necie ;)..wiec w czym dzielo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kocham IP: 80.51.140.* 02.10.09, 08:36 No to fantastycznie,że tak się wszyscy kochacie :) mam tylko nadzieje,że w tym waszym związku nie ma kochanych dzieci,a i jeszcze jedno super by było jakby Twoja żona przyprowadziła sobie przyjaciela tak po prostu ,bo go kocha a przyjaciółka wyszła za mąż i tak byście sobie rodzinnie mieszkali-pod stałą opieką psychiatry.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ ZDRÓWKA I DUŻO MIŁOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Kocham IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.09, 21:31 haha !! Pod stałą opieką psychiatry xdd nie mogę z tego. No ale koleś niezly jestes;d i wielka ta wasza milosc widze;] szczescia zycze ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kocham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 10:57 Dzieki. Nie wiem czy jestem niezly jak piszesz po prostu je kocham i wiecej - wiem, ze jestem kochany. Duza ilosc koltunskich wypowiedzi, sklonila mnie refleksji i zmiany zyciowych decyzji. Tego wiekszego mieszkania nie kupimy tutaj w CCH, lecz w Toruniu. Nie mam najumniejszgo zamiaru, narazac swoje kochane kobiety na uwagi typu - lesbijki,glupawe usmieszki itp, siebie zas na podejrzenia chorob psychicznych itd. Jestem z moimi cudownymi paniami szczesliwy a one, sa zadowolone iz wreszcie zamiast sie przemieszczac CCH - Torun - CCH - Torun, wiecej czasu bede mogl poswiecic na zycie rodzinne; bycie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kocham IP: *.ip.netia.com.pl 04.10.09, 11:16 > wiecej czasu bede mogl poswiecic na zycie rodzinne Wspaniale, tylko, że Ty chyba nie wiesz, czym jest "rodzina" w normalnym tego słowa znaczeniu. Włącz chociażby google, wpisz szukana frazę, poczytaj troszkę i teraz przemyśl swoją wypowiedź. Może pomogę: Przeczytaj chciażby: to, to lub to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaj Re: Kocham IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 08:33 ON nie ciągnie "dwóch srok za ogon".. On lubi jak obie SROKI ciągną GO !!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Kocham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 11:15 Widze ze nie tylko js lubie zyc na wypasie kobiet :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet26 Re: Kocham IP: *.eltronik.net.pl 02.10.09, 20:43 JESTEŚ NIE ZŁYM KRETYNEM DAM CI RADE SKONTAKTUJ SIE Z DOBRYM PSYCHIATROM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Kocham IP: 80.51.140.* 03.10.09, 10:04 Mnie się wydaje, że te dwie to lesbije! Uknuły sobie taki plan, by zamieszkać razem a jego po jakimś czasie w dupę kopną heeeeeee... A pyzatym takie numery są chore i tylko ludzie z uszkodzonym mózgiem wyprawiają takie ekscesy - naukowo udowodnione pokazane było na Discovery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Kocham IP: 89.231.150.* 03.10.09, 21:07 mowi to ten ktory to samo robil.... Odpowiedz Link Zgłoś