Gość: olusia IP: 94.254.139.* 05.10.09, 18:53 w magmie za wstep biora juz 8zł i 10zł za bez nadziejna dyskoteke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: magma IP: *.chelmno.mm.pl 05.10.09, 21:42 Niedługo będzie jak w kokocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 11:03 Czego się nażarłaś bo brednie opowiadasz?Słyszałaś,że 8zł- to prawda, tylko zamiast 10zł czyli promocja i to dotyczy soboty.Jest taniej to ci źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .j.... Re: magma IP: 80.51.140.* 06.10.09, 12:50 szału nie ma.....żenada i tyle!! :/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: magma IP: 89.231.149.* 07.10.09, 21:17 i nic ciekawego tam ani nie usłyszysz , ani nie poznasz , zawsze to samo , te same pyski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexi Re: magma IP: 188.33.172.* 08.10.09, 19:53 poinformowana to ty jestes nie zle w piatek jest 8 i 10 tak samo jak i w sobote jest,szalu nie ma na tej imprezie a szef zgarnia tyle kasy a nie stac go na pozadnego dj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 22:32 Ja wiem że 6zł,bo byłam ostatnio.Ale ciekawe kto to jest ten porządny dj.Może jakieś info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleyboy Re: magma IP: 188.33.202.* 10.10.09, 23:27 wlasnie ze w magmie nie ma pozadnego dj do grania a szef tylko glupa pali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chf Re: magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 12:08 A co za szef moze byc z bylego zlewozmywaka dorobil sie oszukujac na zarciu zolnierzy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: magma IP: 94.254.201.* 13.10.09, 23:11 magma to syf brakuje tam sanepidu i zaiksa i maja poza miatane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość :{ Re: magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 00:26 zuważyłem że nieszanuje się niektórych klijentow,tych co mają nieco szczuplejsze portwele,pan jak widzi lepszego,to widzę jak w oczach ma świecące dolary;}ale jak w życiu ,fortuna kołem się toczy.i może kiedyś pomyśli?dzisiaj był on ,a może kiedyś ja?oto jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:50 Sobota godz 22:50 wchodze do magmy niby dyskoteka :D w calym lokalu moze bylo z 10 osob :D mniejsza z tym ;) kupuje piwo za 5 zl siadam i pije. Godz 22:55 przychodzi do mnie jakis pan duzy i mi sugeruje ze mam zaplacic 10 zl bo jak nie to mam spadac powiedzialem mu ze przed chwila sobie kupilem piwo i ze nikt mnie o tym nie poinformowal ze od 23 godz wjazd trzeba placic. Duzy pan sie zaczal zastanawiac i stwierdzil z łaski ze 5 min mi jeszcze da. Żenada !!!! kupilem piwo i nie moglem go nawet spokojnie wypic :D To jest dopiero lokal :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw:] Re: magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 11:58 Tak, jezeli chodzi o przeganianie klijentow to norma,szczególnie w tym lokalu.tlumaczenie że wysokość marży w tego typu lokalu utrzymuje poziom i jakosc usług co do klijenta,to bzdura!ta kultura rozmija się z prawdą!jeśli każdy ma poczucie że jest tylko pieniądzem.kiedys mawiano ,klijent to nasz pan,a dzisiaj to czy czasami nie intruz?kapitalizm kapitalizmem,to krwiożerstwo.jak ktoś bazuje na tym kapitalizmie to niech patrzy jak tam jest na zachodzie.a tu groch z kapustą,i wielkie jakieś dąsy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:12 ja wiem że pieniądz to może rządzi światem.ale jakby głupota miała rogi to bodła.murzyn zrobił swoje może odejść?wrecz musi?zamiast reklamy to zawiesił bym prawa klijenta?bo to istotne ,jak ktoś niedoinformowany zazwyczaj łamie prawo panujące .magma-piewsze skojarzenie- piekło?coś w tym musi bYć?ciekawe ,ale nazwa często podświadomie,pokrywa się ze stosunkiem i podejściem.a tu strzał w dziesiątkę!czasami pomysł nie wystarczy,trzeba też i trochę serca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:40 no picie czegoś itp.na poczekaniu kończy się jakąś nerwicą:]a tam chodzimy niby dla relaksu?a tu jak w wojsku,kot prawie zawsze dostaje po bandzie!no chyba że starszy stopniem to szczacunek.Ale w wojsku też człowiek może być zdegradowany i wtedy role jak w życiu mogą się odwrócić?pozdrawiam starą rezerwę:] Odpowiedz Link Zgłoś