Gość: xxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 11:43 W którym kościele podpalono baldachimy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radio pik Re: płonące baldachimy IP: 158.75.43.* 06.10.09, 13:07 w radiu rano mówili, że w Farze... Cholera, wandali, jeszcze tak paskudnych nigdy nie zrozumiem. Podobno zniszczeń jest więcej niż 'tylko' to podpalenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: płonące baldachimy IP: 80.51.140.* 06.10.09, 14:21 PŁONĄCE BALDACHIMYpiszą tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: płonące baldachimy IP: 92.116.137.* 06.10.09, 15:05 ponoc chodzi o tą afere hazardową chlebowski i jego banda miała ustawić przetarg na te baldachimy a teraz jak ich juz nie ma to nie bedzie sledztwa smierdząca sprawa !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: płonące baldachimy IP: 80.51.140.* 06.10.09, 16:00 może to ten czubek co potłukł figury świetych w farze kilka lat temu .Pewnie znowu miał wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: płonące baldachimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 13:52 raczej ten delikwent nie.ten co to zrobił to raczej wytwór czubka którego autorytetem były czubki którzy kopali śmietniki,ale takich u nas mnogo.od czegoś się zaczyna.on pewnie chcial sie wyróznić i pojechał ostro po bandzie!więc wiecej zaufania do policji.bo jak nie oni to ta uliczna chorda z łysolami,wejdzie spoleczeństwu kiedyś naprawdę na głowe.a zawód jak zawód trudny.ja wolę policjanta jaki by on nie był.nie chcę łajna na ulicy i tych skończonych idiotow ,bandytów jakiej kolwiek maści.niech wiedzą że nie są ponad prawem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joker Re: płonące baldachimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 14:08 jo wizjonera mamy u władzy .ten z fary zaplaci a za wizje tego co u władzy płaci całe społeczeństwo i dopłacac będzie!!!cud i wizja.dwa w jednym.a mnie swędzi:]a mi mówia ze efekt nastąpi.ale jak może byc cud jak on pewnie w takie zjawiska wogole nie wierzy?a wizje ma jak nie jeden z oddziału? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do RP Re: płonące baldachimy IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.09, 20:57 Myślisz prymitywie że jesteś dowcipny ? niestety tylko głupi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: płonące baldachimy IP: 94.254.156.* 06.10.09, 22:25 Jak można zrobić coś takiego?Przecież te baldachimy były zabytkowe- były po prostu bezcenne! Zniszczono też witraże, ołtarz i wieczną lampkę, a straty to 25 tysięcy złotych... Nie będę pisał co powinni zrobić z tym podpalaczem! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: płonące baldachimy IP: 92.117.178.* 07.10.09, 12:38 tusk powinien podac sie do dymisji !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: płonące baldachimy IP: 80.51.140.* 06.10.09, 18:29 Na pomorskiej jest więcej szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: płonące baldachimy IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.09, 23:22 Wybaczmy mu ten czyn i okazmy mu milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: płonące baldachimy IP: *.icpnet.pl 07.10.09, 14:31 Najpierw okażmy mu gniew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: płonące baldachimy IP: 188.33.202.* 08.10.09, 22:39 Podpalacz jest już złapany! Dla policji to była tylko kwestia czasu! Odpowie za wszystko! Obiecuję i zapewniam wszystkich! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ale się gorączkujecie jakby niewiem co IP: *.chelmno.mm.pl 08.10.09, 23:07 w koncu to były tylko stare szmaty, uszyje sie nowe , ladniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ale się gorączkujecie jakby niewiem co IP: *.icpnet.pl 14.10.09, 13:56 Więc bierz się do pracy, wespół z tym podpalaczem-idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: ale się gorączkujecie jakby niewiem co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 14:36 to nie kwestia pracy co uczciwosci.ten ktorego potępiam zapłaci jako jednostka.i wszyscy go pewnie znienawidza.a tego tam za wizje i cud.media tak upiekszą.że chyba rzeczywiście się stanie cud,tylko wirtualny, który oglądam na co dzień w polityce?w zasadzie poczatek dobry,i teledysk też.oby nie było jak u Aniola z końcowki filmu,altrenatywy4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: ale się gorączkujecie jakby niewiem co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 14:42 ups to nie pod ten post Odpowiedz Link Zgłoś