Gość: lis IP: *.chelmno.mm.pl 22.10.09, 08:31 Widze że w nowej aptece przy ul. Dworcowej jest ciagle duzo ludzi.Czyzby były tam konkurencyjne ceny? Ci co systematycznie wykupuja leki maja chyba rozpoznanie w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Nowa Apteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 12:03 Byłam w tej aptece. Kupiłam leki dla mamy. Wszyscy mówili, że jest taniej. Poobwieszali się promocjami, a za leki zapłaciłam drożej niż zawsze na grudziądzkiej. Poza tym bardzo slabe zaopatrzenie, połowe lekow nie mają. Wiecej tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowa Apteka IP: 80.51.140.* 22.10.09, 12:07 Ja wręcz przeciwnie kupowałam leki i zaoszczędziłam 22 ZŁ BĘDĘ ICH STAŁĄ KLIENTKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzislaw Re: Nowa Apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:32 Tez juz byłem w tej nowej aptece, tak z ciekawosci. Zapłaciłem za leki 149. U Zawadzkiego wyceniły mi to samo na cos 147. Niby zadna roznica. Ale na Grudziadzkiej mile te dziewczyny, doradzą fajnie. W sumie ciesze sie ze jest apteka na Dworcowej bo teraz sa mniejsze kolejki na Grudziadzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Nowa Apteka IP: *.mobile.project4.pl 22.10.09, 12:33 Kim jest piekna blondynka pracujaca w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Nowa Apteka IP: 80.51.140.* 29.10.09, 20:55 a która to? ta bladynka? napisz jak wyglada? Bo tam chyba więcej blądynek jest ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Nowa Apteka IP: *.centertel.pl 22.10.09, 19:21 te leki które kupuje moja mama są akurat tańsze niz na grudziądzkiej (ostatnio nawet trafiła na leki w promocji za 0,01 zł) nie polecam nowej apteki na kopernika....leki droższe o 3-4 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowa Apteka IP: 80.51.140.* 22.10.09, 21:23 Mój lek który systematycznie biore jest tańszy o 4zł dla mnie to dużo więć kupuję go własnie tam a co do innych leków to warto pytać o cenę i kupowac tam gdzie taniej a wybór jak na nasze Chełmno dość duży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monk Re: Nowa Apteka IP: 195.47.201.* 23.10.09, 11:37 A nie wiecie może ile kosztują w tej nowej Aptece prezerwatywy? Bo w tych "starych" strasznie drogo? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: Nowa Apteka IP: *.chelmno.mm.pl 24.10.09, 02:01 po zetce. raz prane i raz wulkanizowane trudno dostać swoj rozmiar (jak dla mnie eska:) ale za tą cene to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monk Polecasz? IP: 195.47.201.* 28.10.09, 12:03 Taki jest sens jak nie Twój rozmiar i już były używane???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Nowa Apteka IP: *.chelmno.mm.pl 25.10.09, 19:43 Byłam tam dwa razy, ale nie zauważyłam wielu zadowolonych z zakupów ,raczej ciekawych bo to nowe. Trudno ocenić wedlug mnie te reklamowane sa tańsze ale inne dużo droższe niż wcześniej kupowałam. Widzę tez promocje w innych aptekach ale jak sama sprawdzę to napiszę .Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inf. Re: Nowa Apteka IP: *.chelmno.mm.pl 28.10.09, 12:59 A ja dzisiaj zakupiłam glukometr w aptece w Rynku za 1grosz .Radzę wszystkim mającym problemy z cukrzyca zrobić to samo . Ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Nowa Apteka IP: 80.51.140.* 28.10.09, 16:55 A ja kupuję leki miesiecznie płacąc na Grudziądzkiej bo kiedyś tam było najtaniej około 180 zł a w nowej na Dworcowej płace 159, zobaczymy jak w przyszłym miesiącu. Dla mnie to dosyć duża różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P Re: Nowa Apteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 18:51 Nie ma to jak konkurencja. Teraz na Grudziadzkiej tez sporo taniej. I po groszu mają. Radzę pytac o ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Nowa Apteka IP: 188.33.55.* 28.10.09, 19:26 a ja kupuję insuliny w grudz bo w cch to mi by renty niestarczyło wienc polecam grudziądz kazdy ma swoje ceny inne tak ze proponuję wszędzie sprawdzać bo w cch kosztowały by ok 500zł a w grudz płaciłem 247zł i na tych chorych robią takie przebicia ja tego nierozumnie powinny byc rowne ceny a nie takie roznice!!!! niewiem ale wiadomo ze leki zazwyczaj kupują starsi ludzie co mają tylko same skromne renty bo ja akurat mam prace dobrą ale jak ktos ma 500zł renty to wybiera albo chleb lub leki cieżko takim ludziąm a tu jeszcze takie roznice w cenach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dex Re: Nowa Apteka IP: *.chelmno.mm.pl 28.10.09, 19:53 Wygadujecie głupoty , nie moze byc pomiedzy aptekami az tak znaczacych roznic , a co do asortymentu to moze ktos wezmie pod uwage to ze nowo otwarta apteka i z tego co mowil wlascicel to beda systematycznie uzupelniac szawki. Dlamnie normalne jest to ze odrazu nie zakupuje sie wyszsystkich lekow , nie odrazu Rzym zbudowano... Czasami radze pomyslec zanim sie glupoty zacnie wypisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukrzyk Re: Nowa Apteka IP: *.chelmno.mm.pl 28.10.09, 21:09 A co to za insulina ktora kosztuje 500 lub 247 zł? A ponadto to chyba podajesz cene bez ryczałtu? Ja kupuje Humalog ktory kosztuje 120 zł a uwzgledniajac ryczałt płace 23 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cukrzyka Re: Nowa Apteka IP: 94.254.187.* 29.10.09, 02:16 idz zeobacz ile kosz insulina lantus w cch raz ze jej niema na miejscu to zobacz cene niewiesz to się niespieraj moje leki na miesiąc w cch to ponad 500zł w a w grudz 247 za tą samą recepte to ze TY BIERZESZ JAKĄS INNĄ to nieznaczy ze kazdy tak płaci zorientuj się najpierw i potem PISZ!!!!DLA TWOJEJ WIADOMOSCI 1 PEN KOSZTUJE W CCH50ZŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukrzyk Re: Nowa Apteka IP: *.chelmno.mm.pl 29.10.09, 08:32 Zauważ ,ze moje pytania sa ze znakiem zapytania i wynikaja z niewiedzy.Nie spotkalem sie z taka insulina i stad moje zdziwienie.Jak juz porownujesz to dokoncz i napisz ile jeden PEN kosztuje w Grudziadzu? A ponadto trzeba by było sprawdzic blizsze okolice np. Swiecie? Jezdzenie do Grudziadza to tez koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez CUKRZYK Re: Nowa Apteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 12:41 Nie jestem pewien, czy insulina lantus jest tylko jeden rodzaj. Ale ja kupuje na grudziadzkiej i jest zawsze i kosztuje dwiescie cos zlotych . Nie pamietam dokladnie ale na pewno ponizej 300. (Byc moze jest tez jakas po 500). Pozdrawiam cukrzyków. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobie Re: Nowa Apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 22:58 Na Grudziądzkiej mają taniej i farmaceutki są milsze. No i jest IZA (laska). IZA I LOVE YOU Odpowiedz Link Zgłoś