Dodaj do ulubionych

komisy samochodowe

IP: 80.51.140.* 24.11.09, 18:31
Chciałbym kupić autko czy ktoś może mi polecić dobry komis w
okolicy, ale taki bez przekrętów.
Obserwuj wątek
    • Gość: modu Re: komisy samochodowe IP: 80.51.140.* 24.11.09, 19:14
      szczerze polecam komis w Grębocinie, ze znajomych już 5 tam kupiło i żadne nie
      żałował wydanych pieniędzy. Mają samochody na każdą kieszeń:
      fuh-komis.otomoto.pl/index.php?sect=offer&sortby=price&sort_change=Zmie%C5%84&order=desc&page=1
    • Gość: cch Re: komisy samochodowe IP: 89.231.148.* 24.11.09, 19:16
      W Paparzynie jest tam taki maly komis,ceny przystepne i mozna sie targowac.
    • Gość: honda Re: komisy samochodowe IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.11.09, 19:33
      Jesteś zainteresowany hondą w sedanie 95 rok,z bardzo niskim (rzeczywistym)
      przebiegiem 80000km!
      • Gość: cch Re: komisy samochodowe IP: 89.231.148.* 24.11.09, 19:48
        Oj kolego ten przebieg jest napewno rzeczywisty rocznik 95,przebieg 80tys.Auto
        to chyba ciagle stalo.
      • Gość: IbIz Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 21:51
        Jak tyś tę hondę do sedana upchał ??
    • Gość: henio Re: komisy samochodowe IP: *.abaks.pl 24.11.09, 19:47
      nie ma komisów bez przekretow
      • Gość: sylwek Re: komisy samochodowe IP: 81.219.90.* 24.11.09, 22:22
        co 2 lata jeżdżę sam do Niemiec i kupuję auto dla siebie ,wychodzi średnio 2
        tysiaki taniej niz w jakimkolwiek komisie i widze co biorę
        pozdrawiam
        • Gość: marian jan Re: komisy samochodowe IP: 81.219.91.* 24.11.09, 23:03
          debile. przeciez komisy przyjmują auta na sprzedaż od różnych ludzi.
          co one są winne? trzeba patrzeć co sie kupuje ślepoty. hehehe. jak
          ktoś jest zam
    • Gość: Łukasz Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 11:28
      Chciałbym polecic Auto komis Angela ten kolo stacji Lotos. Za każdym razem tam
      wybierałem kupowałem samochód zresztą mój ojciec też. Nigdy nie byliśmy
      zawiedzeni.Samochody są zawsze sprawdzane sprawne. Bardzo polecam ten komis.
      Pozdrawiam Łukasz
    • Gość: Franek Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 19:27
      Ja mogę polecić ci komis którego ofertę znajdziesz tutaj, mają sprawdzone i pewne samochody. Kupiłem u nich samochód i sprawuje się super, sprzedawca mówił samą prawdę, czasami warto pojechać kawałek dalej ale kupić porządny samochód.
      • Gość: Ania Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 00:58
        ja swój samochód kupiłam w salonie , a dokładnie tutaj, zobaczcie ich ofertę , mają super ceny i zadbane auta, a da zainteresowanych tematem, sprzedają także maszyny rolnicze :)
    • Gość: jas Re: komisy samochodowe IP: *.torun.mm.pl 09.08.13, 10:41
      u zachara nic nie bite. wszystko od lekarza , co tylko w niedziele do kosciola jezdzil.
      sredni przebieg roczny na poziomie 5 tys km.
      same perełki,
      wszystko oryginalne , nie malowane .
      Niemiec płakał jak im sprzedawał.
      Najlepszy komis Jowita !
      • Gość: jaca Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 11:34
        na zachodzie, jeżeli mówimy tylko o sprawnych technicznie samochodach, tańsze są tylko auta luksusowe ze względu na brak akcyzy i stare ze względu na koszty napraw. Handlarze przywożą tylko auta powypadkowe, z wadami lub zajechane które później picują za grosze. Ludzie są poprostu naiwni. Wejdźcie np na autoscout24.de i sprawdźcie ile kosztują 3-4 letnie bezwypadkowe diesle z przebiegiem 50-80 tyś (czyli takie jak są u nas w komisach:P). Ale lepiej wydać trochę więcej i być pewnym o swoje bezpieczeństwo a nie kierować się kryterium szpanu tzw niebitą igiełką przed sąsiadem.
        PS. w mojej zawodowej pracy mam m.in. do czynienia z handlarzami aut z zachodu i odsetek ludzi w miarę uczciwych jest śladowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka