Dodaj do ulubionych

projekt ze statystyki PILNE!!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 19:37
Witam! Plinie potrzebuję kontaktu do kogoś kto rozwiązuje zadania ze Statystyki za kase. Mam do rozwiązania projekt (6 zadań), który muszę oddać przed przystąpieniem do egzaminu. Z powodu pracy i trwającej sesji kompletnie nie mam na to czasu. Jeśli znacie kogoś kto rozwiązuje takie zadania za rozsądną opłatą to bardzo proszę o kontakt.Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: projekt ze statystyki PILNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:45
      jakiego typu te zadania ja robilam takie ale tylko na programie statystycznym ktorego teraz juz nie mam
      • Gość: rbk Re: projekt ze statystyki PILNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:04
        na kiedy potrzebujesz? chodzi o zadanie od punktu 3.0 do 3.6 ?
        • Gość: Martinez Re: projekt ze statystyki PILNE!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 23:06
          potrzebuje na sobotę ale sądzę,że da się to przełożyć na przyszły tydzień.nie wiem o jakich punktach mówisz...byłbyś w stanie mi pomóc?
    • Gość: google Re: projekt ze statystyki PILNE!!!! IP: *.chello.pl 09.02.10, 23:21
      wrzuc te zadania tutaj - jak ktos bedzie znal rozwiazanie to ci
      napisze.
    • Gość: karcia Re: projekt ze statystyki PILNE!!!! IP: 89.231.149.* 10.02.10, 21:32
      Jakie tematy z statystyki??
      Jesli jest to wnioskowanie statystyczne lub estymacja albo zmienne
      losowe to moge pomoc.
      • Gość: WSB Toruń Re: projekt ze statystyki PILNE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 00:45
        Jeżeli to projekt o którym myślę to ja robię takie projekty i czemu tak późno wrzucasz to na forum??? Studiuje na 2 roku i wiem o co Ci chodzi bo też mam to do zrobienia ;-) Czy te projekty generowałeś z platformy Modle podając swój nr indeksu ??? Ale spoko jak bym sie sprężyła to mogę zdążyć Ja mam egzamin 27.02.2010 Mój GG 13011579
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka