IP: 109.243.141.* 07.03.10, 20:16
Czy wam również włącza się gra kryminalna Gangsters kiedy chcecie włączyć
każdy link?
Obserwuj wątek
    • iwo_iwo Re: Gangsters 07.03.10, 20:31
      Tak, to jakiś małolat rozsyła te linki, marząc że wygra długopis czy kubek.
      • Gość: ja Re: Gangsters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:36
        No niestety,są w Cch osoby niezrównoważone psychicznie.
        • Gość: dzięki:) Re: Gangsters IP: 109.243.141.* 07.03.10, 22:22
          Wiecie może,jak się tego pozbyć.Tak na marginesie chętnie bym dorwała tego
          małolata, który to rozsyła!!!
          • Gość: zdunek Re: Gangsters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 23:43
            Faktycznie.To wkurza ja cholera.Gówniarz jeden.Zamiast kompa dać mu
            plasteline.
            • Gość: szukam Re: Gangsters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:50
              szukam sposobu na trola
              • Gość: r Re: Gangsters IP: 89.231.148.* 08.03.10, 16:35
                sami jesteście sobie winni - widzicie link i klikacie.

Pół biedy, że to tylko o punkty chodzi.

Myślcie! Najpierw sprawdzcie co to, potem klikajcie.
                • Gość: nn Re: Gangsters IP: *.centertel.pl 08.03.10, 18:24
                  no znalazł się odkrywca Ameryki....jeśli jest odwołanie do strony np
                  youtube a potem po otwarciu okazuje sie ze to denna strona gangsters
                  to niby jak sprawdzić co to, nie klikając na linka????????????
                • Gość: dd Re: Gangsters IP: 188.33.126.* 08.03.10, 18:30
                  No sorki ale każdy potrafi czytać i decydować o tym,co chce oglądać.Nikt nie ma
                  prawa za nikogo decydować narzucając grę zamiast tego, co rzeczywiście jest w
                  linku.Wkurza mnie strasznie jak za każdym razem włącza się "Gangsters", i z
                  pewnością nie tylko mnie!
                  • Gość: r Re: Gangsters IP: 89.231.148.* 08.03.10, 19:03
                    bardzo przepraszam, ja za Was myśleć nie będę :)

przecież to widać co jest pod linkiem... z resztą - musicie klikać w co popadnie?

Myślenie naprawdę nie boli :)
                    • Gość: dd Re: Gangsters IP: 94.254.145.* 08.03.10, 21:38
                      No właśnie myślenie nie boli więc Ty trochę -pomyśl.Nie Twoja sprawa, jeśli ktoś
                      ma ochotę klikać,jak to nazwałeś-w co popadnie.A tak w ogóle to Gangsters włącza
                      się przy KAŻDYM linku.
                      • Gość: r Re: Gangsters IP: 89.231.148.* 08.03.10, 21:56
                        :)

przy każdym? coś takiego :) na pewno w jakiś magiczny sposób jakiś supermegahkier przejął kontrolę nad Waszymi kompami i podmienia wszystkie linki :P

Przecież to ŁATWO SPRAWDZIĆ dokąd prowadzi link, ale... Trzeba myśleć :)
                        • Gość: buhahaha Re: Gangsters IP: 89.241.0.* 09.03.10, 14:37
                          ludzka ciekawość nie zna granic.. łapiecie się.. łapaliście się.. i będziecie
                          się łapać!!!! taka już jest kolej rzeczy.. także przyzwyczajcie się już do tego
                          że GANGSTERS na ZAWSZE zagości na waszych monitorach :)))
    • Gość: syn marnotrawny Re: Gangsters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 17:29
      twoj dziadek to gangsta umyj uszy i idz spac!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka