Gość: Asio IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 18:50 Fajny sklep, fajne ciuchy, ale baaardzo niemiła obsługa. Co sądzicie? Mówię o tej starszej pani... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cg Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 188.33.28.* 31.05.10, 19:41 nigdy nie widziałam ani nie doświadczyłam sama niemiłego zachowania ze strony którejkolwiek z Pań tam pracujących. P.S. Beznadziejny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia1986świat@wp Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 13:32 nie prawda bardzo miła pani tam obsługuje byłam tam osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edas Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 89.231.148.* 24.09.13, 17:44 ludzia ciezko dogodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 21:29 Ta starsza pani jest bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 89.231.149.* 31.05.10, 21:40 A na dodatek nie mogę wjechać matki z wózkami,. Dyskryminacja, a konstytucja gwaratnuje równe prawa. Ciekawe kiedy dobiorą się do skóry sklepom które nie chcą widzieć u siebie matek z wózkami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmon Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 23:27 Do ciekawskiej. Krytykujesz brak podjazdu dla wózków a w naszym mieście urzędy, które powinny stanowic przykład dla innych, też ich nie maja np. UM, poczta główna, Urząd Gminy, bank Millennium, bank PKO itp.... Jeśli chodzi o obsługę to nie jest ona ani niemiła, ani narzucjąca się. Idę do sklepu na zakupy a nie oceniać jego obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 89.231.149.* 31.05.10, 21:43 A na dodatek nie mogę wjechać matki z wózkami,. Dyskryminacja, a konstytucja gwaratnuje równe prawa. Ciekawe kiedy dobiorą się do skóry sklepom które nie chcą widzieć u siebie matek z wózkami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.centertel.pl 31.05.10, 22:04 a niby jak sobie wyobrażasz jazde wózkiem po tym sklepie???? w sklepie na środku stół z ciuchami i ledwo co sie dwie osoby mogą minąć a ty byś chciała wózkiem manewrować, trochę wyobraźni, to nie market... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M? Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.10, 21:37 Dokładnie zgadzam sie z założycielką tego wątku!Ciuchy w tym sklepie są dosyc fajne ale dodam ze ceny kosmiczne!Byłam tam kilka razy i zawsze byłam niemile obsłuzona i z wielka łaska wiec moja noga tam juz niepostanie!Pani Basia z rynku sie wyżarła wiec jej odbija i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_iwo Re: Sklep odzieżowy KoModa 31.05.10, 21:59 Ja pier**le! Co tacy ludzie jak Ty Asio mają w głowach, że zakładają takie wątki ? :/ Może daj link do swojego zdjęcia, powiemy co myślimy o Tobie? :) Kozaku :D P.S Nigdy nie byłam w tym sklepie, nie wiem o która Panią Ci chodzi. Zresztą co mnie to interesuje, mam swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 31.05.10, 22:18 Również zgadzam się z założycielką i z "M",nie wiem czy się wyżarła czy nie,ale na rynku też była nie przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mysle ze Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 89.231.149.* 01.06.10, 16:56 ona jest miła.....ale kiedy się coś kupi u niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sklep odzieĹźowy KoModa IP: 212.2.96.* 01.06.10, 17:00 Dokladnie tak poprzedniczka na rację,tylko jak sie cos kupi jest miła w innych przypadkach ludzie boją sie do sklepu wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 22.10.10, 14:01 dokładnie kiedy kupujesz a jak nie kupisz to rzuci jakimś głupim tekstem. Sama byłam świadkiem jak tak było, zreszta do mnie tez cos kiedyś palnęła ale ją zgasiłam. A co do cen to kosmos kiedys stała na rynku i ceny były niższe ale teraz zawyżyła strasznie no bo przeciez musi to opłacić;) sklepów z modnymi ciuchami w Chełmnie powinno być wiecej, a nie jak jest już coś fajnego to całe miasto w tym chodzi. dlatego ja wole duże miasta. A co do tej starszej kobiety to naciągaczka wmusi ci wszystko byle zarobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.10, 18:07 niestety muszę zgodzić się z autorką, słyszałam już pare opini na temat obsługi (tylko przez właścicielke)np że klientka nie może czegoś przymierzyć bo i tak w tą rzecz nie wejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.cdma.centertel.pl 01.06.10, 19:39 zgadzam sie ta Pani jest niemiła , w dodatku ma takie teksty że tragedia , ciuchy ma fajne ale swą niesympatycznością odstrasza klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajjjo Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 77.245.246.* 02.06.10, 10:01 kiedyś kupiłam bluzkę która strasznie zafarbowała, nie chciała przyjąć reklamacji, powiedziała że ja wynosiłam i chce się pozbyć :/ tragedia! a co poradzę że towar ferelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 109.243.120.* 02.06.10, 12:49 hmmm O takie rzeczy pyta sie przed zakupem. Przecież widziałaś co kupujesz... A co do obsługi to racja ta Pani nie jest sympatyczna...Również kiedyś stwierdziła że po co chce przymierzyc jak i tak będzie za małe..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajjo Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.10, 13:21 gwiazdka: akurat pytałam kilka razy czy nic się nie stanie z tym sweterkiem! ach żal, powinni stać na rynku z takim nastawieniem i łaską, przecież klient jest najważniejszy, a bez niego sklep się nie utrzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.10, 17:11 ta starsza pani jest bardzo niemiła, zgadzam się a co chcecie od cen? na rynku mieli taniej, bo nie trzeba bylo placic tyle ile za sklep jezeli ceny komus nie odpowiadaja niech idzie na rynek, tam są te same ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 109.243.69.* 02.06.10, 21:00 Tak klient nasz Pan! Ale sprzedawca jasnowidzem nie jest to raz. A dwa czego mozna wymagac od sweterka za 50-60 zł?? Moglas kupic np w galerii za 300zł wtedy z pewnością przyjęto by Twoją reklamację..Pozdrawiam serdecznie:) I życzę bardziej udanych akupów w przyszłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 22.10.10, 14:03 jak przed zakupem??? co ty gadasz????????? klient ma prawo zwrócić towar! zapytaj rzecznika praw konsumenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 22:01 co sie przyczepiliscie tej komody sa inne sklepy gorsze gdzie np.jecie nieswieza zywnosc,a kobiete trzeba poznac blizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbbb Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.15, 00:53 raz w komodzie Pani sprzedająca wyrwała mi spódniczkę z ręki którą chciałam przymierzyć, bo stwierdziła że nie wejdę bo noszę xs a ona to mała xs ale to ja powinnam uznać czy wejde czy nie przecież na sile pchać w nia nie będę. 2 sytuacja podobna ostatnio wzięłam swój rozmiar spodni a ona do mnie podleciała w sekundę wziela i powiedziała ze mam wziąć rozmiar większy - z oburzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.06.10, 10:51 Dość, że ekspedientka odstrasza, to na dodatek te wielkie kartki przy wejściu sprawiają, że człowiek się zastanawia, czy wejść hihi. No z wózkami to rozumiem, mały sklep, miejsca nie ma, ale z drugiej strony każda mama boi się zostawić dziecko z wózkiem na zewnątrz. Żadna mama nie będzie spokojnie oglądać ciuchów i przymierzać ze świadomością, że dziecko jest przed sklepem. Kto ma małe dziecko, to to zrozumie. A to, żeby nie wchodzić z lodami i napojami? No nie wiem... Zakaz ten brzmi, jakby rzeczywiście każdy wchodził do sklepu popijając napój... Wątpliwe. Ta pani przesadza. Gdyby nie to, że ma fajne ciuchy, nikt by do niej nie przychodził, ze względu na jej opryskliwe zachowanie. A poza tym podejrzewam, że ona nienawidzi dzieci - stwierdziłam to po wizycie z moją córeczką, która jak każde dziecko jest po prostu zainteresowana wszystkim na około. Pani obsługując inną klientkę przy kasie, śmiała do niej powiedzieć, że ma nerwa już na to dziecko. Sama mam sklep, do którego przychodzą matki z dziećmi i NIGDY bym się tak nie odezwała! Dzieci są dziećmi. A poza tym denerwuje mnie, że pani poprawia ciuchy na wieszakach, jak tylko klient odejdzie na dwa kroki. Jejuuu, bez przesady! Wiadomo, że ludzie ogladają, pzrewieszają, ale można to poprawić w wolnym czasie a nie chodzic za klientem... Może to jakieś natrętstwo? Albo przesadny pedantyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.cdma.centertel.pl 03.06.10, 16:09 ma baba zrypany łep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 12:11 zgadza się, kartki z zakazem wjazdu z wózkami to dyskryminacja!!! mam zostawić dziecko na mrozie czy deszczu? a może matki muszą chodzić w starych ciuchach i nie mają prawa kupować w sklepach? tragedia! a ta pani jest niemiła - faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfdbdf Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 23:37 bfdbdfb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 94.254.129.* 07.06.10, 17:45 zgadzam się z panią, która założyła ten wątek. Ta baba jest wstrętna!!! Nawet nie wchodzę do tego sklepu. Po co skoro nie można tam nic przymierzyć bo baba obiekcje, ze coś się pobrudzi i jak oddajesz przymierzaną rzecz to zauważcie, ze sprawdza czy oddajesz czyste. Przecież ciuch trzeba przymierzyć i jak ktoś siedzi w tym interesie powinien się z tym liczyć, no niestety taki handel. Albo niech powiesi kartkę "ZAKAZ PRZYMIERZANIA" Dziwna kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 14.06.10, 17:18 Skoro "kika" nawet nie wchodzisz do tego sklepu to skąd wiesz jaka jest obsługa? Setki razy słyszałam opinie i narzekania, że ciuchy w sklepach są brudne od fluidu, potu i mają białe ślady od antyperspirantów - chyba nie chcesz kupować takich ciuchów? To chyba dobrze, że pracownicy sklepu dbają o towar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.10, 17:08 tak zgadzam sie !!!!! bardzo nie miła pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 20.10.10, 18:29 mhhh pracując na rynku rzeczywiście nie była taka opryskliwa a teraz no tak sklep gdzie rzeczywiście fajne ciuszki ale ceny z kosmosu musi zarobić na czynsz -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 10:30 A ja kupiłam krzywe spodnie i mi reklamacje przyjeła.....(znaczy co ona ma do przyjmowania) -to że ona jak jedzie po towar i odda spodnie to łaski nie robi, to itak od niej nie zależy....czy będzie reklamacja czy nie. po za tym kupowałam tam często, ceny z kosmosu ale jak coś fajnego to nie można się oprzeć. -ostatnio nie kupiłam nic....poprostu nic mnie na kolana poza cenami nie powaliło. I gapiła się z pod byka......może mysli że każdy kto wchodzi do jej sklepu nie powinien wychodzic z pustymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.10, 13:18 Ostatnio jak tam byłam to ta Pani obgadywała do swojej pracownicy jakąś klientkę która kupiła skóropodobną kurtkę, nie wiem dokładnie o co chodziło ale ta klientka (taka w loczkach) wracała z tą kurtką żeby ją wymienić. Mimo iż nie znałam dokładnie sytuacji to jednak niesmaczne obgadywać klienta przy innym potencjalnym kliencie. Ja nic nie kupiłam ciekawe co na mnie mówila hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość k Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.torun.mm.pl 22.10.10, 16:58 Witam ' Gdzie jest ten sklep. Muszę go odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 01.12.10, 08:23 Niecierpię tej baby. Gdy czasem przechodzę koło Komody i widzę coś fajnego na wystawie, i oczywiście chciałabym sprawdzić cenę i przymierzyć, to AŻ SIĘ BOJĘ TAM WEJŚĆ. Baba tylko stoi przy tej kasie i mierzy każdego. Gdy czasem idę tam z koleżanką (CZASEM, bo normalnie tam nie wchodzę) to boję się w tym sklepie coś do niej powiedzieć, bo od razu ta baba będzie obgadywać. A CENY SĄ MASAKRYCZNE ! To nie są ciuchy jakiejś super jakości, więc niech nie przesadza z tymi cenami. Już wolę kupić coś z sieciówki, co mi się nie zniszczy od razu, niż TAK DROGIE chełmińskie ciuchy. No sorry.. WIĘCEJ NIE WEJDĘ DO KOMODY Odpowiedz Link Zgłoś
pamela1000 Re: Sklep odzieżowy KoModa 19.01.11, 22:19 BOISZ SIĘ WEJŚĆ??? A z domu wychodzisz? W ogóle musisz być ciekawą osobą :/ OMG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.11, 23:46 a ja nie wiem gdzie jest ten sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 11:32 Dziwie się czytając te opinie. Jeśli kupuję ciuchy w chełmnie to tylko tam, jest to jedyny sklep z modna odzieżą. A każda z Pań, które obsługują w tym sklepie są przemiłe. Jeśli chodzi o tę starszą uważam że jest sympatyczna, zawsze wita i żegna mnie z uśmiech bez względu na to czy coś kupiłam czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.tudor Re: Sklep odzieżowy KoModa 20.01.11, 15:29 anka: chyba z rodziny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 16:42 Jakośc odzieży z KoMody jest napewno lepsza niż tej np z H&M, jest to przeważnie odzież polska (oprócz jeansów :P) a nie made in china tak jak właśnie w wymienionym H&M, Orsay-u itp Ps. Nie jestem z rodziny kobiety posiadającej ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 16:49 "To nie są ciuchy jakiejś super jakości, więc niech nie przesadza z tymi cenami. Już wolę kupić coś z sieciówki, co mi się nie zniszczy od razu, niż TAK DROGIE chełmińskie ciuchy. No sorry.. " Moja poprzednia wypowiedź dotyczyła tej bystrej opinii :) Jeszcze chciałam dodac że odzież na hurcie nie jest za darmo, a kobieta chce opłacic zus ok 900zł, czynsz nie wiem z 4500 tys zł, pracownika ok 1200 pewnie oraz sama musi coś zarobic. A za odzież i paliwo też musi jej się zwrócic. I tak to się kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 20.01.11, 17:14 rozumiem że chce zarobić wszystko dużo kosztuje.Ale chcąc mieć interes trzeba też coś sobą przedstawiać bo dobrze obsłużony klient wróci a to dużo nie kosztuje. Ja osobiście byłam tam kiedy deszcz na dworze padał i zostawiłam parasolkę przy wejściowych drzwiach żeby nie zachlapać wszystkiego, ale ta "uprzejma starsza osoba" powiedziała że nie mam niczego dotykać tylko najpierw iść gdzieś ręce umyć!!! To było obraźliwe zwłaszcza że należę do osób które bardzo dbają o higienę, więc po prostu sobie wyszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 20.01.11, 19:06 Trzeba było jej powiedzieć, żeby sobie gębę wrzątkiem wyparzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 08:44 Niektóre dziewczyny piszą, że pani przemiła itd. Bo nie wiecie, co gada za plecami!!! Też słyszałam, jak obgadywała klientkę, do której przed chwilą się szczerzyła i gratulowała zakupu, a po chwili mówiła, że wyglądała jak głupia jakaś w tej bluzce!!!!!!! Mi patrzyła na ręce jakbym miała coś ukraść! A juz z kolczykami to przesada, stoi i gapi się!!!!!!!!! Zdurniała do reszty, naprawdę. Nie cierpię takich ludzi, myślą, że nie wiadomo kim są. Z cenami, moje drogie, potencjalne klientki, Z KOSMOSU!!! To juz lepiej naprawdę sobie raz na jakis czas pojechać do innego miasta - i wiecie co? chociażby do Świecia :) wiem, że powinnam wspierac nasze chełmińskie sklepy, ale... do Komody nie wejdę juz na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 89.231.151.* 21.01.11, 12:38 fakt,ceny wzięte z kosmosu -zawyżone,,można kasować normalnie i przyciągnąć klientów a wtedy zrobi ilością duży zarobek ale widać z myśleniem nie bardzo,,,i obsługa niestety ale bardzo niemiła,,choć z przykrością muszę stwierdzić że pani w sklepie obok makalu były sportowy jest jeszcze gorsza,tam lepiej nie wchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 11:40 głupia baba a wy kobiety-trzeba jej pocisnąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxx10.3 Re: Sklep odzieżowy KoModa 25.01.11, 17:21 Zgadzam się, nie sympatyczna Pani!!! I faktycznie nie pozwala przymierzyc tego co przypadło do gustu nawet jeśli chce to się kupic! Miałam taką sytuację! Po prostu żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 25.01.11, 21:23 Poni Basia przechodzi menopałze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 21:44 Jeśli ta pani jest taka niemiła, długo nie pociągnie interesu - nie będzie miała klientów. Jak piszecie, jej uwagi są bezczelne, widać nikt jej nosa jeszcze nie utarł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 26.01.11, 12:08 Ciuchy w tym sklepie wcale mi się nie podobają. A ta pani jest koszmarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi00 Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.play-internet.pl 25.02.11, 00:10 Tam nie mozna przymierzac,trzeba odrazu kupowac ! Nie znosze tej pani . i ciuchy bez szalu lepiej juz jechac do wiekszego miasta bo jak sa promocje to bardzo tanio mozna sie w oryginalne ciuszki obkupic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 89.231.150.* 25.02.11, 13:53 Obsługa bardzo niemiła poszłam tam raz jedyny i obiecałam że więcej nie pójdę ta Pani nie wie jak powinno się postępować z klientkami! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-10 Re: Sklep odzieżowy KoModa 05.03.11, 16:45 ciuchy dla anorektyków(nie każdy nosi rozm.34-36) a o pani właścicielce szkoda mówić!!!!NIE MIŁA OSOBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stwierdzam. Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.13, 17:26 haha głupota, panie w tym sklepie są super, miłe, umią pomóc i obsłużuć klijenta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.30.50.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.13, 18:36 W KoModzie mozna kupic te same lumpy co na runku czy Kelly,gdzie co sobote jezdzi do Tuszyna na gełde jak inni handlarze a ceny kosmiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 22.07.13, 19:50 Ten sklep jest straszny, ceny rzeczywiście kosmiczne, niczym największe i najpopularniejsze na świecie sieciówki typu H&M czy Zara, ubrania w komodzie są bardzo złej jakości, szybko się niszczą i wbrew temu co ktoś już wcześniej napisał, nie pochodzą z naszego kraju, wiem bo sama mam spodnie (Daisie) i koszulkę z tego sklepu, a na metkach widnieje napis MADE IN CHINA, w sieciówkach typu H&M ubrania przeważnie są z Bangladeszu, a jeżeli trwają promocje ciuszki można tam kupić za grosze. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa której doświadczyłam, ekspedientki nie wydają paragonu, co za tym idzie, nie mamy dowodu do reklamacji, a sklep łamie prawo nie płacąc podatków, VAT itp A tak już prywatnie powiem że większość ciuchów z tego sklepu to wiocha i kicz, lepiej jechać do glaerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 15:37 sieciówki zatrudniają małe dzieci i zmuszają do pracy w uwłaczających warunkach z nędzne wynagrodzenie, na wyprzedaży rzeczywiście za marne grosze wepchną ci ciuchy które przez pół roku kurzyły się na magazynie bo nikt nie chciał sobie tym nawet tyłka podetrzeć, poza tym teraz większość odzieży powstaje w Azji bo tam tanio, nawet Prada szyje w Chinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.smgr.pl 16.08.13, 20:24 sieciówki w galeriach to dopiero wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: 79.162.216.* 06.08.13, 13:44 ta starsza Pani ,to właścicielka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manna Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 10:25 Ta młoda kobieta też jest strasznie niemiła. Weszłam do sklepu i jak zobaczyłam jej wyraz twarzy to od razu odechciało mi się przeglądać ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 12:00 Ludziska, ja byłam tam tylko raz i więcej nie wejdę, bo ... to co opisujecie. Nie podoba się - nie wchodzę. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.play-internet.pl 11.08.13, 10:47 to że laska miała zły wyraz twarzy nie oznacza że jest STRASZNIE nie miła. Każdy może mieć słabszy dzień, jakieś osobiste problemy czy zwyczajny ból głowy. Może pokłóciła się z szefową :P nie oceniajmy z góry! a takie podejście jak twoje do ludzi jest bardzo dziecinne, przeglądaj ciuszki w swoim pokoju to nikt nie bedzie robił głupich min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.play-internet.pl 22.08.13, 22:03 helllo!!!!!!!!!!!!!!!!! Taki zawód, że problemy osobiste zostawiamy za drzwiami, a nie wchodzimy z nimi za lade! Jak ma zły dzień niech weźmie wolne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.cdma.centertel.pl 18.09.13, 11:26 dokładnie,krytykować to niech one siebie krytykują .wieśniara w okularach,oszukuje panią Basie widziała jak sprzedała ciuch i kasę schowała dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 18.09.13, 15:12 No jeżeli chodzi o sklep KOmoda to obsługa jak obsługa nie to co w sklepie Kelly. Ostatnio kupowałam tam bluzę razem z moich chłopakiem i o dziwo nie spodobało mi się zachowanie jednej z ekspedientek. Gdyż o dziwo bezczelnie się ze mnie śmiała. Ok rozumiem może i nie jestem jakoś atrakcyjna,ale to,że przeszłam 2 poważne operacje na moje nogi to nie moja wina,że utykam i chodzę jak "kaczka". Jestem ciekawa czy ktoś tez spotkał się z podobną sytuacją. Weszłam tam pierwszy i ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janex Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 18.09.13, 22:26 Zgodzę się z poprzednim komentarzem. Ja również zauważyłam dziwne zachowanie tych Pań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryżanka Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.13, 00:31 Ludzie pasuje Wam ten sklep to wchodźcie, nie to ............wypad i czytać Harlekina,,,,,,, może jakiś książę zaproponuje zakupy w renomowanym paryskim butiku, ale tam średnia krajowa starcza tylko na metkę wszytą w okolicach kołnierza....... :( wolny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 18:05 ja już tam na pewno zakupów nie zrobie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 01.10.13, 20:49 Fajny sklep. Szkoda tylko,że przez taką ekspedientkę szef traci klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 18:35 trafiłam na to forum przypadkien - i jestem zalamana. Kobiety - zajmijcie się czyms bardziej inteligetnym niż krytykowanie wszystkiego dookoła. Wiele ludzi robi pewien blad - nie koncetruje się na własnym zyciu tylko czyims. Jeszcze się taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil. Ceny sa z kosmosu, bo wszystko jest drogie - producenci, hurtownie.. wszyscy maja ogromne koszty (paliwa, materiałów, wyprodukowania, sprowadzenia towaru itd....) to wpływa na cene koncowa jaka widzicie m.in. w tym sklepie. I jestem pewna ze jeśli bluzka kosztuje np. 150 zl to ta pani nie ma 130 na czysto. Sa dwie strony lustra o których nie wiecie i nie dowiecie się dopóki nie poznacie znaczenia slow "inwestycja własnych pieniedzy" i "ryzyko handlowe". Handel to ciezki kawal chleba. A jeśli mi np. nie odpowieada sprzedawca to nie odwiedzam danego sklepu i tyle, ale żeby tylko dyskutować na taki temat... Polecam ciekawsze lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Agata Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 05.10.13, 19:39 Masz rację z tym,że ludzie nie zdają sobie sprawy skąd biorą się tak wysokie ceny,ale co do obsługi to jesteś w błędzie. Niestety znam pewne osoby,które za ladą uważają się za Wielkie Panie z Chełmna i wybierają sobie klientów,których mile i sympatycznie obsłużą. Sama byłam w pewnym sklepie gdzie młoda ekspedientka urządzała sobie ze mnie i moich koleżanek kpiny . Także nie rozumiem takiego typu zachowania. Jeżeli ma jakiś problem z obsługą klienta to po co ładuje się na sprzedawcę? "Nasz klient nasz Pan" . Szkoda,że większość ludzi nie zwraca na to uwagi. Szacunek należy się zarówno jak do sprzedawcy i tej drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwowa Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 07.10.13, 15:01 juz nigdy nie zrobię zakupów w tym sklepie. niech mają najpiękniejsze ciuchy na wystawie a nie wejdę! Jeżeli ktoś mi mówi "Ty nie wjeżdzaj z tym wózkiem tutaj" to przepraszam, ale nie mam z ta Panią o czym rozmawiać! Moje dziecko jest ważniejsze od jakiś tam ciuchów i nie zostawie dla nich mojego małego, bezbronnego diecka pod sklepem, bo pani Basia tak mi rozkazała. ROzumiem nie ma tam miejsca na to by jezdzić po sklepie wózkiem, ale co komu by przeszkadzało gdyby np. wózek przez chwilę postał przy ladzie? Jest sklep dużo duzo mniejszy na ul. Wojska Polskiego , byłam świadkiem, że stały w jednaej chwili dwa wózki a pani sprzedająca jeszcze miło się uśmiechała do dzieci i je rozbawiała, by mamy mogły spokojnie sobie zobaczyć ciuchy. także adiós Komoda! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 19:29 chodzisz z dzieckiem "na spacer" do sklepu - mamuśka idealna, współczuje malcowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xxx Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.181.186.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.13, 20:42 co ma piernik do wiatraka ,nie miłe potraktowanie ze spacerem z dzieckiem nie można sobie podczas spaceru do sklepu wejść i pooglądać to kiedy matka wychowująca dziecko ma to zrobić musi je wszędzie zabierać co ma je zostawić na ulicy bo ktoś ma jakieś sapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwowa do xxx Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.tvgawex.pl 19.11.13, 00:23 sorry, ale czy ja wspominałam coś o tym, że byłam tylko na spacerze?! Wygląda na to, że matka to już nie człowiek? Wiedz uświadom sobie Szanowna/y xxx, matka ma także potrzeby i musi robić zakupy. a dziecka raczej samego nie zostawię w domu, aby zrobić zakupy np. w owym sklepie. wtedy mógłbyś współczuć mojemu dziecku! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.centertel.pl 19.11.13, 07:34 "chodzisz z dzieckiem "na spacer" do sklepu - mamuśka idealna, współczuje malcowi" ------człowieku co ty bredzisz??????? spacer dzidzia ma zazwyczaj podczas zalatwiana spraw ROZNYCH, a ta cos na obiad a to cos dla malca, a to WYOBRAZ SOBIE nowa bluzka dla Mamy. Jakich zacofanych ludzi mamy w cch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina. Re: Sklep odzieżowy KoModa IP: *.chelmno.mm.pl 06.02.16, 11:29 Też sądzę że jest nie miła. Szczególnie dla dzieci i młodzieży. Pytając czy posiadają w sklepie sukienki z tiulem naskoczono na mnie, że wymyślam i powinnam pojechać sobie do galerii a nie zawracać głowę. Inny przypadek, oglądając ciuchy, pani ekspedientka rozmawiała przez telefon i na cały sklep krzyknęła co za jedna franca. Myślę, że nie było to na miejscu. Jeszcze inny przypadek, będąc w sklepie i przeglądając spodnie, podeszła do mnie ta pani i zapytała czy pomóc,ja grzecznie odpowiedziałam, nie dziękuję, patrzę jak na razie, a pani brzydko odpowiedziała: jeśli masz szukać i bałaganić mi w tych spodniach to proszę wyjść. Bezczelne to było. Myślę ze ta pani powinna nauczyć się dobrych manier. Odpowiedz Link Zgłoś