Dodaj do ulubionych

Stolter nowa hala

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.10, 20:09
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Stolter nowa hala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 17:32
      o co ci chodzi?
      • Gość: ja Re: Stolter nowa hala IP: *.centertel.pl 26.06.10, 20:16
        pewnie z wrażenia zapomniał...
        • Gość: tytyty Re: Stolter nowa hala IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.10, 01:05
          Pewnie o to że będą stawiać i co o tym ludzie sądzą:))))
          Będzie wielka a z czego mają na to kasę...?Chyba wiadomo...
          • Gość: gosc Re: Stolter nowa hala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 07:56
            Jak to nie wiesz z czego Unia Europejska daje Unia zabiera wszystko
            jasne
            • Gość: ja Re: Stolter nowa hala IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.10, 11:49
              i tu się mylisz unia nic nie dała nie masz pojęcia jaką kasę robią z tych łóżek.
            • Gość: mmm Re: Stolter nowa hala IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.10, 16:28
              Barany przeciez to nie POLSKA inwestycja tylko Niemiecka.Stiegelmeyer
              • Gość: rad Re: Stolter nowa hala IP: 89.231.151.* 29.06.10, 19:17
                same znowu bezrobotne eksperty ... jak coś to Szwajcarska a hala
                staje gdyż firma ma "dowództwo" myślące jakprzedsiębiorcy z krajów
                Unii.

• Gość: blabla Re: Stolter nowa hala IP: 178.56.48.* 29.06.10, 20:14
                  szkoda tylko ze dowództwo dzieli zyski między siebie zasmiat dać
                  coś "zwykłym" pracownikom
                  • Gość: rad Re: Stolter nowa hala IP: 89.231.151.* 29.06.10, 21:27
                    jak na waruki lokalne pracownicy Stolter-a mają super. A co do
                    wybagrodzeń zarządu itp. no cóż ... każdy jest kowalem swojego losu.
                    Edukacja jest powszechna.
                • Gość: mmm Re: Stolter nowa hala IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.10, 20:18
                  Widze kolega pracuje w firmie stolter i wie o co chodzi ale i tak zycze
                  powodzenia. chodz jako pracownik tej firmy jestem innego zdania.
                  • Gość: brzbbzbzbbz Re: Stolter nowa hala IP: *.tvgawex.pl 29.06.10, 22:55
                    jak 1000 zl to dobre zarobki to przepraszam
                    • Gość: Ziom Re: Stolter nowa hala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 07:40
                      To dobra firma.Nikt tam sobie rekawów niewyrywa.A nieprawda jest że
                      ludzie mają tam 1000 zł.Niewieżcie w to bo mają więcej.W regionie
                      niema drugiej takiej firmy rozwojowej.I jest w miare luz.
                      • Gość: .; Re: Stolter nowa hala IP: 89.231.150.* 30.06.10, 09:13
                        Znajdź mi padalcu jedną osobę która w tej firmie zarabia 1000zl pokaz mi ją
                        palcem bo gowno wiesz a zdanie zabierasz glos.
                        • Gość: ghj Re: Stolter nowa hala IP: *.tvgawex.pl 30.06.10, 15:55
                          czego idioci narzekacie nudzi wam się niech ktoś z was poda lepszą firmę w regionie!!! bo takiej niema. jak by zrobić ranking najlepszej firmy to stolter wygrywa. a jak się nie podoba to się zwolni na twoje miejsce z dwudziestu by spokojnie znalazł i do Stalmetu zapraszam tam docenisz dobro pracy w Stolterze. Proste a nie potrafisz tylko wypisywać na forum i głupa palić jak tam jest zle!!!!!!!!!1
                        • Gość: rrr Re: Stolter nowa hala IP: *.chelmno.mm.pl 30.06.10, 15:56
                          Idioto ! Weź się zamknij jak nie wiesz i w tej firmie nie pracujesz !
                          Zarabiają więcej niż 1000 i to o wiele więcej ! A ty właśnie gó...
                          wiesz i głos zabierasz ! a ja chętnie ci pokaże osobę która zarabia
                          ponad 1000 zł ! Cały zakład debilu !
                          • Gość: qwe Re: Stolter nowa hala IP: *.chelmno.mm.pl 30.06.10, 16:30
                            W Stolterze większość ma za dobrze, tak jest prawda, jeśli ktoś ma inne zdanie
                            to chyba nie pracował w innej firmie (Sharp, Stalmet etc.), lepiej mają tylko w
                            budżetówce (urzędasym, wojskowi etc.), ewentualnie w MOndi ...
                            • Gość: r Re: Stolter nowa hala IP: 89.231.149.* 30.06.10, 16:39
                              każdy ma za dobrze jezeli ma lepiej w zyciu niz TY cala Polska spolecznosc
                              jezeli komus sie lepiej powodzi to juz ma za dobrze,ale trzeba na to umiec
                              zapracowac ciezko a nie siedziec z dupa na forum i jeczec....
                              • Gość: k Re: Stolter nowa hala IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.10, 18:40
                                dobrze prawi polać mu
                                • Gość: Idaho Re: Stolter nowa hala IP: 89.231.149.* 30.06.10, 19:53
                                  Ja jestem pracownikiem Stolteru i nie zamieniłbym tej pracy na żadną
                                  inną,a jestem zwykłym pracownikiem.I potwierdzam,że w okolicy(ba
                                  nawet dalej)nie znajdziesz lepszej firmy.Zarobki na bardzo wysokim
                                  poziomie i ludzie również.Pozdrawiam:)
                              • Gość: qwe Re: Stolter nowa hala IP: *.chelmno.mm.pl 30.06.10, 19:48
                                W dzisiejszych czasach miejsca pracy są podobną wartością jak za komuny
                                mieszkanie, słowo "załatwić" nie ma odpowiednika w żadnym obcym języku... Tam
                                gdzie mają najlepiej, nie dostaniesz się z ogłoszenia zamieszczonego w
                                całkowicie zbędnym PUPie, tam nawet na stanowisko sprzątaczki werbuje się
                                pracowników poprzez "magiczne" słowo. Tam gdzie praca/płaca jest raczej nędzna
                                możesz się dostać z ogłoszenia (Ostaszewo), no chyba, że jest się totalnym
                                "zerem"... Oczywiście te zasady tyczą się mało wymagających stanowisk, chociaż
                                nie zawsze, bo i idiota i jego rodzina też może zajmować kierownicze
                                stanowiska... KOnkurencja i w miarę uczciwe zasady rekrutacji są tylko tam gdzie
                                wymagana jest konkretna wiedza, umiejętności, odpowiedzialność np. inżynier,
                                konstruktor, specjalista itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka