IP: *.147.170.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.11.10, 21:09
W DNIU 8.11.OKOLO GODZ.13 ROBIAC ZAKUPY W SKLEPIE ''LIDL'' W CHELMNIE ZGUBILAM ZLOTA BRANSOLETKE PO GOGZ. 16 BYLAM ZAPYTAC CZY KTOS MOZE ZNALAZL I ODDAL OKAZALO SIE ,ZE ZNALAZL KTOS Z PERSONELU I BRANSOLETKE MI ODDANO.ZA POSREDNICTWEM FORUM PRAGNE PODZIEKOWAC PANIOM TAM PRACUJACYM I NIECH WSZYSCY SIE DOWIEDZA , ZE W TYM SKLEPIE ZATRUDNIONY JEST UCZCIWY PERSONEL.JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIEKI
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: LIDL IP: 89.231.149.* 08.11.10, 21:25
      szkoda ze ja nie bylem na tej zmianie ;)
      • Gość: ktr Re: LIDL IP: 178.56.89.* 08.11.10, 21:38
        I nie dość że uczciwy ten personel to jeszcze miły. robię tam zakupy dość często i Panie są bardzo miłe pomimo że wykonują ciężką pracę i czasami na pewno nie jest im do śmiechu...
        • Gość: taaa Re: LIDL IP: 89.231.151.* 08.11.10, 22:08
          a taka jedna przy sobie, krotko ścięta ZAWSZE koło 10:00 stoi koło wejścia głownego - klepie przez telefon i oscentacyjnie jara szluga ... paskudna reklama - nie ma co
          • Gość: do taa Re: LIDL IP: *.tvgawex.pl 08.11.10, 22:34
            OSTENTACYJNIE, a nie "oscentacyjnie"
    • Gość: gosc Re: LIDL IP: *.147.225.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.11.10, 21:00
      jeszcze mozna spotkac uczciwych w tych trudnych czasach
      • Gość: noo Re: LIDL IP: *.100.kt.cust.t-mobile.co.uk 09.11.10, 22:52
        Też się przekonałem że są. Pewnej niedzieli jadąc do szkoły wieczorowej z dziewczyną dałem jej portfel żeby sprawdziła czy mam drobne na kawę,oprócz tych drobnych mialem jeszcze dokumenty i 200zł na paliwo,moja lala ten portfel położyła sobie na kolana i przy wysiadaniu jej wypadł o czym nie mieliśmy pojęcia,dowiedzieliśmy się na drugiej lekcji gdy dyrektorka weszła i zapytała o pana X,odpowiedziałem że jestem,ona na to czy pan czegoś nie zgubił,łapie się za pośladek i myślę O KUR.A PORTFEL,pierwsze co to oczywiście było zajrzenie czy są pieniądze I WSZYSTKO BYŁO.
        Znalazcą okazał się męszczyzna w wieku ok 40l może lepiej. Nie wierzylem,ale jednak w naszym kraju są jeszcze uczciwi ludzie. Pozdro dla szkoły Oscar ze Świecia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka