Dodaj do ulubionych

Święta w Jamajce!!

IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.10, 12:54
szykuje się gruba impreza !! odbędzie się maraton DJ-ów!! wystąpią reprezentanci sceny Toruńskiej grający w takich klubach jak NRD !! oraz reprezentanci sceny lokalnej Chełmno , Świecie ! czeka was wieczór mocnych wrażeń :):) wjazd Free!!!!11
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: Święta w Jamajce!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 13:07
      nie rób reklamy grubasie.......
      • Gość: ffgf Re: Święta w Jamajce!! IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.10, 13:25
        nie wiem do kogo piszesz po nie jestem facetem a już na pewno nie jestem gruba hahaha śmieszne !!! jesteś nie doinformowany komputerowy krzykaczu :):)
      • Gość: Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 10.12.10, 14:01
        W końcu zaczęła się konkurencja. Zrzynanie pomysłów przynosi tylko połowiczne korzyści dla podglądaczy kopiujących, lecz sprowadzających się jedynie do namiastki oryginału. Ktoś a on wie kto ma predyspozycje do robót prostych / kopanie rowów / niech robi co potrafi i nie bierze się za plagiaty z wątpliwym skutkiem. Cham zawsze pozostanie chamem a ordynus ordynusem.
        • Gość: ALI Re: Święta w Jamajce!! IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.10, 14:45
          CZYTAM TO WASZE FORUM I JESTEM ZSZOKOWANY! BRZMI TO TROCHE JAK GLOS ROZPACZY.PRZECIEZ NIE POSIADACIE WYLACZNOSCI NA ROBIENIE IMPREZ W CCH.FAJNE JEST ZA TO ZE JA JAKO KLIENT MAM WYBOR GDZIE SPEDZIC SOBOTNI WIECZOR! WIEM ZE CHCIALOBY SIE OD RAZU WSZYSTKO-ALE TAK SIE NIE DA! A MY IMPREZKOWICZE MAMY JAKIS WYBOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ona Re: Święta w Jamajce!! IP: 46.113.33.* 10.12.10, 14:35
      W Jamaice imprezy sa ekstra! Ja sie pisze.
      • Gość: joł Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 10.12.10, 15:16
        hehe i grubas znow sam zabierze sie za skreczowanie..
        • Gość: Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 10.12.10, 15:45
          Do joł. Twoim przodkiem ,jak wnioskuje z imienia jest pradziadek z plantacji bawełny w Georgii ,skoro wracasz do swoich korzeni. Zresztą Ty chyba nie wiesz o czym piszę.
          • Gość: Scarface Re: Święta w Jamajce!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 16:04
            W Chełmnie jeszcze nie było czegoś takiego . Muzyka Drum bass W CCh i Dub step ??... Wreszcie Sie ktos odwarzył . Pan Gruby, sie chłop Stara .. Nie podoba sie idz sobie posluchaj Disco Polo W kregielni . Lub Elvisa w pułapce :). Masz jeszcze MErlin Monroe gdzie H...j Wie Co jest Grane , Okrąglak gdzie leją sie po mordach na Wejsiu ..co Do Jamajki Swieta na Pewno Będą GRube:) !!
        • Gość: club jamajka Re: Święta w Jamajce!! IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.10, 15:46
          do tego nieszczęśliwego pana!! zazdrość rzecz ludzka
          • Gość: joł Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 10.12.10, 23:08
            te iza dziewczynko prosta sluchaj ciul mnie obchodzi o czym tam nabazgralas wyzej, moj post nie tyczyl sie niczego o czym ty napisalas, po co snujesz jakies domysly,napisalem tylko moja osobista opinie,zreszta juz raz tak bylo wiec moze sie powtorzyc, jaki pan taki kram.proste
            • Gość: Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 11.12.10, 14:25
              Domyślam się Jole, że zbyt wykształcony nie jesteś i dlatego nie rozumiesz spraw, które poznał byś np. w szkole średniej i rozumiał teksty pisane m.innymi zdaniami złożonymi, znowu się zapędziłam. Zapomniałam do kogo pisze, ale do rzeczy promowany przez Ciebie koncert jest powtórką o czym wcześniej pisałam. Byłam osobiście i nie ukrywam, ze bardzo mi się podobało w Jamajce. Ty świadomie wprowadzasz w błąd osoby czytające Twoja reklamę koncertu. Ponadto obrażasz nie mając rzeczowych argumentów. Moim zdaniem prowadzenie klubu przez Ciebie to jakaś pomyłka w nazewnictwie, zajmij się raczej czymś podobnym do Baryłeczki lub innej mordowni. Plusem dla Ciebie jest, że zająłeś się pracą przy wydatnej pomocy wspólnika ale należy trzymać fason, szczególnie w tej profesji.
              • Gość: joł Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 11.12.10, 19:44
                Ty o szkole mi nie pisz lepiej sama skoncz najpierw gimnazjum albo ta srednia,jak ja ja konczylem to jescze w papmersy robilas zapewne...z tego co czytam to masz mnie chyba za kogos innego albo masz jakies problemy ze soba,polecam wyprawe do specjalisty,nie robie nikomu reklamy ani nie zachecam,wyrazilem tylko i wylacznie swoja opinie,bylem w jamajce w ten dzien i wiem co sie dzialo dlatego bardzo prawdopodobne ze znow sie sytuacja powtorzy :D moze jakby byl inny personel i wlasciciel to takie imprezy mialy by racje bytu,no ale o czym tu gadamy heh....
                • Gość: Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 11.12.10, 20:15
                  Chwalisz się swoją starością, więc pytam co taki dziadek robi w młodzieżowych klubach?. Czy nie lepiej byłoby przenieść się do klubu seniora i zabawiać wdowy. Tam mógł byś dopiero pojołczyć.
                  • Gość: club jamajka Re: Święta w Jamajce!! IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.10, 20:55
                    do joł byłeś na imprezie ale jakiej ? na tej co grali profesjonalni DJ z Torunia może na tej co grali DJ ze Świecia grający muzykę Hip hop i fanki a może na tej co Grali DJ muzykę Dubstep :) było ich wielu i niektórzy grają w znanych klubach !!więc pytamy o jaką imprezę ci chodzi ???:) to że właściciel ma ochotę pograć we własnym klubie nie nazywa się imprezą !tylko zamiłowaniem !!! pozdrawiam i zapraszamy na prawdziwe imprezy !! np: Świąteczny maraton DJ!!:)
                  • Gość: joł fioł sialalaa Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 00:50
                    wiesz co nie chce mi sie z toba dyskutowac,poprostu szkoda jednak mojego cennego czasu stwierdzam,nie chwale sie staroscia ewentualnie tobie moglbym pochwalic sie znajomoscia dobrej muzyki ktorej slucham juz przez TYLE lat,ktora zostala na tej imprezie wlasnie wtedy okaleczona,no i moze czyms jeszcze moglbym ci sie pochwalic.... hehe ;) jestes za smarkata by to zrozumiec raczej,bylem poprostu zobaczyc z ciekawosci i zalowalem,zresta z tego co bylo widac nie tylko ja,bo i mlodsi odemnie(Ci ze srednich szkół i nie tylko, Iza :))opuszczali to marne widowisko.tyle w temacie,pozdro dla normalnych ;)
                    • Gość: Nie iza ktos inny Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 01:21
                      I tu wychodzi Twój brak znjomości faktów.Uważasz,że znani DJ grający w renomowanych lokalach znają się gorzej na muzie od Ciebie??? Podziwiam twoja zarozumiałość,ale i śmieszność.hahahah.A co do ludzi opuszczających lokal to owszem,w pewnym momencie lokal "pękał w szwach"i nie był w stanie pomieścić więcej.Innych przypadków nie znam.Ale skąd Ty to możesz wiedzieć,skoro fakty swiadcza o tym,ze cie tam zwyczajnie nie bylo.:)))
                    • Gość: Nie Iza DARAS:) Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 01:29
                      Te joł...masz konkretne fakty,pytania i co???"WODĘ LEJESZ". Uważasz,że znani DJ grający w renomowanych lokalach znają się gorzej na muzie od Ciebie??? Podziwiam Twoja zarozumiałość,ale i śmieszność.hahahah.A co do ludzi opuszczających lokal to owszem,w pewnym momencie lokal "pękał w szwach"i nie był w stanie pomieścić więcej.Innych przypadków nie znam.Ale skąd Ty to możesz wiedzieć,skoro fakty swiadcza o tym,ze cie tam zwyczajnie nie bylo.:)))
                      • Gość: trelemorele Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 13:02
                        wez debilu zamkinj ryj ta cala twoja jamajka to jeden wielki syf i kila,ten zarozumialy pekaty klops wlasciciel nie ma pojecia o organizacji imprez i nawet zapewnieniu bezpieczenstwa na nich heheh smiechu warte imprezy,ku... kon by sie usmal,parodia i beka z was ze tam chodzicie do tego lapsa i dajecie mu zarobic :)
                        • Gość: Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 13:51
                          Szanowny Jołku i inne pseudonimy , którymi się posługujesz na tym forum. Nerwy puściły i nie byłeś w stanie kontynuować dyskusji na normalnym poziomie intelektualnym /zabrakło argumentów/ chociaż byłem przekonany, że jak na Ciebie to przerosłeś samego siebie, i szybciej wrócisz do swoich korzeni.
                          Ordynarny sposób Twojej wypowiedzi plasuje Ciebie pomiędzy kryminalichą a debilem. Ponadto uwierzysz czy nie to Twoja sprawa ale ja nie jestem właścicielką ani też pracownikiem Jamajki, jestem natomiast klientem i miło spędzam w tym klubie czas czego i Tobie życzę.
                          • Gość: irys Re: Święta w Jamajce!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.10, 14:15
                            to ip.89 pisze sam sama ze sobą na leczenie
                            • Gość: Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 14:29
                              Wyciągasz błędne wnioski. Zapytaj w kablówce na czym polega oznakowanie IP. i jak wiele końcówek internetu może mieć to samo IP.
                              • Gość: Izojep Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 15:18
                                popatrzcie jak modra bysta sie znalazla co wszytskie rozumy pozjadala haha,nie dosc ze wie wszytsko na temat dobrej muzyki i skreczowaniu to teraz zna sie na kompach i internecie,takich ludzi to nam potrzeba,no brawoo,ale zwala z Ciebie,madralinska,zjadam cie na kazdym kroku :)
                                • Gość: Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 16:46
                                  W znajomości faktów itd.jesteś daleko za mną.Poczytaj nasz posty,jak umiesz.:)Ale w wulgarości nie mam sie co z toba równać,jestes lepszy.Nie potrafię być aż tak hamska.:))))
                                  • Gość: do Iza Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 12.12.10, 18:57
                                    Dziewczyno-chlopaku?? skad tyle zlosci w Tobie, rozumiem ze podoba Ci sie w Jamajce i niech tak zostanie ale nie prowokuj nikogo bo chyba to masz na celu. Schodzisz z tematu.. a taka madra../madry..
                                    • Gość: heh Re: Święta w Jamajce!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 09:09
                                      Gruba co?impreza...? no ludzie nie róbcie jaj. nie mówie ze tam jest żle czy cos w tym stylu, ale dajcie spokój!poleci drum/dub czy cos z głosników wątpliwego potencjału grane przez jakiegos pana X, którego znajomi sie tylko przy tym bawia (czyt. siedzą usmiechnięci).radze gdzies pojechac, nawet zapłacic, ale poznac ciekawych ludzi,piekne kobiety:).pozdro. i dajcie siana z tą reklamą tej pseudo imprezowni. to jest zwyczajny pub gdzie wszedzie i zawsze siedza te same pyski:)kto sie bawi to wie, chyba ze siedzenie z dupa i picie piwa nazywa sie zabawą:D
                            • Gość: ale jaja Re: Święta w Jamajce!! IP: *.chelmno.mm.pl 14.12.10, 00:18

he he!!! ale jazda!!!sami piszą i sobie odpowiadają!!---ale po co?
                          • Gość: dede Re: Święta w Jamajce!! IP: 46.113.118.* 13.12.10, 15:32
                            Iza bądź Iz zdecyduj się bo obojniakiem raczej nie jesteś :P
                            A teraz do Wszystkich zastanówcie się czy chcecie mieć się gdzie bawić czy nie???
                            nie było gdzie potańczyć źle, jest gdzie potańczyć też źle! mentalność ludzi z cch - zacznijcie się cieszyć z każdej rzeczy, która pojawia się z myślą o Was a nie marudzicie!
                            a jak komuś się nie podoba to nie musi tam chodzić i już!!!
                            • Gość: nowa Re: Święta w Jamajce!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 09:34
                              osobiście też nie przepadam za tego rodzaju muzyką i tak- jak nie chcę przebywać w miejscu gdzie "coś" lub "ktoś" mnie męczy to zmieniam lokal, ale za wszelkiego rodzaju zmianami, pokazywaniem czegoś nowego, innego jestem jak najbardziej na tak. tym czymś jest właśnie organizowanie imprez w tej knajpie, po co? aby jedni się bawili, inni przyszli sprawdzić co to za nowość, z czym to się je i jeśli nawet nie do końca pasuje (jak mi) to posiedzę, porozmawiam z ludźmi, bo jeśli tak na prawdę chciałabym posłuchać mojej konkretnie muzyki to musiałabym się usiąść w domu i włączyć płytę. jestem jak nabardziej za tego rodzaju organizacją imprez, fakt, że posłuchałabym bardziej urozmaiconej muzy, bo koncert-owszem, niech nawet i będzie ten jeden rodzaj muzy,ale jak już leci coś z płyty to mogło by to być coś nieco odmiennego, ale tylko dlatego żeby nie słuchać w kółko jednego rytmu-ale to już moje zdanie. powodzenia z kolejnymi imprezami ;)
                    • Gość: do joł Re: Święta w Jamajce!! IP: 77.252.175.* 14.12.10, 16:32
                      wymiekasz gości laska pocisnela ci ostro, a ty nie wiesz co zrobic:) iza gratuluje!!!
                      • Gość: jol Re: Święta w Jamajce!! IP: 89.231.149.* 14.12.10, 17:42
                        heh nie wymieklem i mi nie pocisnela,nie z takimi szprotami sobie radzilo ;) zreszta to tylko forum,po co prowokujesz,temat z mojej strony uwazam za skonczony wyrazilem swoja opinie i zdania nie zmienie.
                        • Gość: franz Re: Święta w Jamajce!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 10:20
                          Jamajka wielkie g....o i wszystko
          • Gość: Nieszczesliwy pan Re: Święta w Jamajce!! IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.10, 16:43
            Szanowny Kolego z Clubu Jamaica! Rzadko bywam gosciem na forum chelminskim ale po sygnalach jakie dotarły do mnie od znajomych postanowilem tu zajrzec! Po pierwsze-internet mam z multimediow i wypowiedzi z ip.89 nie należą do mnie Po drugie-nigdy publicznie nie obrażam jakiejkolwiek konkurencji(ani ich włascicieli) Po trzecie-kazdy w tym miescie ma prawo organizowac imprezy takie jaki jemu sie podobają(wolny rynek) Po czwarte-proponuję zająć się prowadzeniem własnego biznesu a nie oczernianiem innych. Z pozdrowieniami : Nieszczęśliwy pan.
            • Gość: szczesliwy pan Re: Święta w Jamajce!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 20:20
              I co tam jak bylo w swieta w Jamaice tradycyjnie wielkie G tyle szumu a tu nic sie nie dzialo oprocz tradycyjnego klimatu speluneczki powodzenia w Jamaice
              • Gość: cccc Re: Święta w Jamajce!! IP: *.tvgawex.pl 27.12.10, 12:25
                No to chyba ktoś nie był tam w 1 święto bo impreza była wielka, pełno ludzi i tańczących w dodatku większość - muzyka była rewelacyjna, dobra robota i piątka dla tych 2 dj!!!! Nie spodziewalem się, wpadłem bo słyszałem, nie znałem a wybawiony bardzo:)
                Pozdrowienia i oby tak dalej!!!!
                • Gość: szczesliwy pan Re: Święta w Jamajce!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 13:03
                  Ja pierdziele wielka impreza w wielkiej Jamajce ja tam chwile bylem i jestem szczesliwy ze wyrywalem z tego bajzlu i smrodu t r a g e d i a jak wszedzie w zasranym Chelmnie a juz tam to wyjatkowy lokal a ja obok mieszkam to wiem co to jest
                  • Gość: bolo Re: Święta w Jamajce!! IP: *.chelmno.mm.pl 27.12.10, 14:50
                    zaje impreza !!!
                    • Gość: :] Re: Święta w Jamajce!! IP: 188.33.31.* 27.12.10, 15:31
                      J.W.Mega impra!!!!
                      • Gość: łukaszenka Re: Święta w Jamajce!! IP: *.tvgawex.pl 27.12.10, 23:24
                        w domu siedzieć w Święta a nie się szlajacie po knajpach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka