Gość: acer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 14:11 gdy pisze to wskakuja mi podwojne litery "ii" "kk" "mm" "jj". orientuje sie ktos co sie dzieje. komputer jest nowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serwisant ;) Re: mam problem z laptopem acer IP: *.tvgawex.pl 07.02.11, 15:41 Na 99% klawiatura do wymiany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam problem z laptopem acer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 16:51 jak jest na gwarancji idz do serwisu jak nie jest odlacz klawiature podlacz inna na usb np i sprawdz czy tez sie tak dzieje jak nie to wymien sobie klawiature ja kupilam do la^bka za 10 zl klawiature i sama sobie wymienilam bo inaczej to biora duzo kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchr Re: mam problem z laptopem acer IP: *.chelmno.mm.pl 08.02.11, 21:50 Goto Start-> Settings-> Controlpanel-> Key board settings In the keyboard properties, drag the repeat delay slider towards long. Now test the keyboard and try again until the problem in fixed. Czyli: wejdź w Start>Ustawienia>Panel kontrolny>Ustawienia klawiatury. We właściwościach klawiatury przesuń suwak powtarzania na mniejszą częstotliwość (dłużej). Może pomoże. Tak mówi wujek Gugiel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: mam problem z laptopem acer IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 00:02 Polecam wizytę w Compolu na krótkiej, Maciej naprawi Ci kompa bez problemu. Zna się na tym. Ostatnio doprowadził mojego lapka do stanu używalności. Prawie całego musiał rozebrać, co ważniejsze złożył a najważniejsze że działa i do tego ceny niskie. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś