Gość: pasażer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.11, 09:48 Ile jeszcze lat trzeba poczekać na naszą ukochaną wiatę (czyt. dworzec) PKS ? Kolejne 8 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pasażer z Chełmna Re: Czekając na cud IP: 89.231.150.* 13.02.11, 13:40 Zrobiono " jeden mały błąd techniczny" ,otóż nie pomyślano o nagłośnieniu na nowym dworcu i nadal autobusy odjeżdżają ze starego Dworca, ponieważ tam jest nagłośnienie . Chociaż i tak nie zauważyłam ostatnio by było używane . Ludzie korzystają najczęściej z tablic , jednak w razie opóźnień i innych usterek takie nagłośnienie jest używane a na nowym dworcu go nie ma zatem wciąż dostępny tylko stary dworzec , bo stare nagłośnienie nie dochodzi do nowego dworca. Zatem trzeba czekać na instalację nagłośnienia na nowym wybudowanym dworcu ... czyli znowu sobie poczekamy ... Być może są jeszcze inne powody, ja znam ten jeden ... Trochę cierpliwości , wszystko w swoim czasie ( ha ha!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Czekając na cud IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.11, 16:11 No fakt. Burmistrz młody jest. Do emerytury zdąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Czekając na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:18 gdzieś czytałam że od kwietnia ale nie jestem pewna na 100% bo czekają na monitoring ponieważ dyspozytor nie będzie widział autobusów pospiesznych i nie bedzie mógł ich zapowiedzieć czy cos takiego, a tak wogóle to ten dworzec od samego początku jest jakiś nie przemyślany powinien być tak zrobiony jak w Toruniu jest a nie sama wiata na środku ale teraz to już nic się nie da zrobić niestety ktoś nie miał pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś