Dodaj do ulubionych

Interesujące.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 19:54
Co myślicie o takich matkach które mają dom i rodzine(dzieci i męża)a wcale sie tym nie zajmuja tylko w głowie im rozrywka i przyjemnosci a to co maja to psuja i niszczą nie zwracając uwagi na nic a to co mają podane na "tacy" nie jest wystarczające.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Interesujące. IP: *.chelmno.mm.pl 25.02.11, 20:23
      Niedopieszczone przez męża frajera.
      • Gość: <<< Re: Interesujące. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 21:01
        a ja bym to inaczej nazwała.....
        • Gość: ??? Re: Interesujące. IP: *.tvgawex.pl 25.02.11, 21:29
          Jak ?
    • Gość: Ania Re: Interesujące. IP: *.chelmno.mm.pl 25.02.11, 22:29
      brak odpowiedzialności i chęć życia niczym małolata. Nie doceniaja tego co maja
      • Gość: ja Re: Interesujące. IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 09:35
        blachary
        • Gość: gandi Re: Interesujące. IP: 89.231.151.* 26.02.11, 10:13
          Mąż to pi..., taka jest niestety prawda. Jakby miał jaja to by krótko trzymał. Nie chodzi o to żeby żonę mieć na smyczy, ale jak ma gó...arskie myślenie to albo poważny chłop sam ja zostawi albo niech wychowa, proste. Jak słyszę że mężatka idzie ze znajomym na piwo to sobie myśle, no tak, mąż pi... i tyle. Jak się kobieta chce szlajać, to się w sakrament małżeństwa nie wchodzi. Proste.
          • Gość: **** Re: Interesujące. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 12:13
            Zgadzam sie z przedmówcą w 100% nie rozumiem takich kobiet które zamiast szanować to co maja to wola to niszczyć to po co zawierały zwiazek małożeński!!!mają wszystko gdzieś i tylko im w głowie odwalic sie na lale i w miasto a dom dzieci ..... boże co za muślenie takich kobiet i to wcale nie zależy od faceta bo jeśli mądra to wie co jest najważniejsze .
            • Gość: kusza Re: Interesujące. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 13:35
              to sa mamuski ktorym szybko dziecinstwo sie skonczylo (ciaża) lub takie kolo 30 ktorym leb siwieje i chca jak wczasach swietnosci powłuczyc sie po dyskotekach i knajpach....zreszta co sie dziwic skoro facet 30-34 latek siedzi i namietnie napie... w playstation :D
              • Gość: ))))) Re: Interesujące. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 15:17
                Gra bo co mu innego zostało jak żony ciągle nie ma w domu a juk już jest to tak jak by jej nie było co to zażony jak tylko im imprezy w głowie!!!!i do tego podrywaja żonatych.
    • Gość: ja Faceci IP: *.play-internet.pl 26.02.11, 14:46
      myślę że faceci robią takie rzeczy częściej!! będąc nieraz z koleżanką w kręgielni dosiadali się do nas faceci żonaci, tatusiowie i ściemniali, żal się przyznac ale jeden żonaty wylądował z moją koleżanką w łóżku :) chociaż własciwie to ich sprawa.
      Do autorki wątku : myślisz że jak kobieta wyjdzie w weekend to znaczy że wcale nie zajmuje się domem i rodziną? A pozatym ma prawo taka osoba poświęcic czas dla SIEBIE!!! Bo nie jest niczyją własnością:) Ja nie mam męza ani dzieci, ale nawet jeżeli bym miała to niby dlaczego nie mogłabym się spotkac z kolegą czy koleżanką? Wiem dlaczego... ponieważ w tej mieścinie zaraz doprawią sobie do tego swoją historię i wyjdzie na to że kobieta która ma ochotę spotkac się ze znajomymi zdradza męża, jej mąż to ciota, dzieci są zaniedbywane i ona jest rozpuszczoną księżniczką
    • Gość: ja Re: Interesujące. IP: *.play-internet.pl 26.02.11, 14:55
      a może to wasi mężowie mówią wam że idą do kolegi a tak naprawde podrywają 20tki, które nie siedzą co weekend w domu...
      • Gość: ja Re: Interesujące. IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 15:23
        niektóre po wyjsciu meza do pracy zaraz zapraszaly sasiada za sciany i fiki miki a potem po kilku dniach razem pili wodke w czwórke
        • Gość: Gość Re: Interesujące. IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 16:49
          Małżeństwo to wielkie poświęcenie samego siebie dla miłości.Rośnie teraz pokolenie które nie potrafi być odpowiedzialne za siebie a co dopiero za rodzinę.Żałosne są takie małżeństwa,gdzie wkrada się cwaniactwo i gó...arstwo.Naoglądają się tacy MTV lub VIVA i wprowadzają to w życie.Proponuję najpierw psychiatrę,a potem małżeństwo.
          • Gość: ktoś Re: Interesujące. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 17:43
            Małóżeństwo to nie tylko wyjscia do barów i piękne ciuszki ale też obowiązek ,poświecenie sie dla rodziny dla dzieci a w niektórych rodzinach własnie tak nie jest i to jest przykre patrzec jak najbardziej cierpia dzieci a taka matka ma to gdzieś nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji ważne że jej jest tak dobrze a inni sie nie liczą nie jest istotne dla niej że dzieci sa same ważne jest że ona sie dobrze bawi.....
    • Gość: **** Re: Interesujące. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 11:52
      Bo taka kobieta w ogole nie powinna być matką a tym bardziej żoną nie szata zdobi człowieka ale to co ma sie w głowie a one nie maja nic tylko rozrywka i picie do pożnych godzin wieczornych a potem maja pretensje jedna z druga że są zaniedbywane przez męża jak by były normalne to i mąż patrzyłby na to inaczej.
      • Gość: ktosiek Re: Interesujące. IP: *.tvgawex.pl 24.03.11, 13:50
        Niech nikt się w takie rzeczy nie wpierd...a. Każdy martwi się o siebie a nie wypisujecie pierdoły na ten temat jakby kogoś to interesowało. Niech każdy martwi się o swoją dupę
    • Gość: KASIA Re: Interesujące. IP: 89.231.149.* 24.03.11, 14:10

A znacie taką panią O. ktora jest kasjerką w jednym z chełmińskich markietów ona właśnie jest taką przedstawicielką która tylko zwie się matką i żoną a na prawo i lewo robi sami wiecie co. Jest poprostu żałosna. Brzydzę się takimi kobietami
      • Gość: dO KASI Re: Interesujące. IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 16:20
        CHYBA MĘZA jej zazdrościsz ze tak cię to boli
        • Gość: KASIA Re: Interesujące. IP: 89.231.149.* 30.03.11, 19:51
          Żal mi tego faceta. Mieszka pod jednym dachem z wredną i przebiegłą wydrą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka