IP: *.chelmno.mm.pl 11.03.11, 12:29
co sadzicie o fotografie z rynku????? czy jest godny polecenia???? czy jestescie zadowoleni z jego uslug.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: fotograf IP: 46.238.209.* 13.03.11, 20:19
      Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z ich usług!Film i zdjęcia z Naszego wesela mamy piękne szczeze polecam!!!
      • misia-10 Re: fotograf 14.03.11, 19:40
        dobre zdjęcia robią tylko swoim znajomym a reszcie na odpie...!!!!!!!!!!
      • misia-10 Re: fotograf 14.03.11, 19:41
        dobre zdjęcia robią tylko swoim znajomym a reszcie na odpieprz!!!!!!!!!!!
    • Gość: ksks Re: fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:07
      ja również polecam tego na rynku to jest chyba studio miliam czy milian jakos tak-zdjęcia i film cudne naprawde polecam
    • Gość: Panna młoda Re: fotograf IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 14:27
      Jeśli chodzi o firmę MILAN to polecam:)Piękne zdjęcia, film i wszystkie dodatki,które proponują młodym:)Polecam:)
    • jasik.joanna Re: fotograf 20.03.11, 19:02
      Jeśli chodzi o zdjęcia ślubne to szczerze polecam Krzyśka Turzyńskiego.
      • Gość: Fototworca Re: fotograf IP: *.chelmno.mm.pl 20.03.11, 19:25
        Powinno byc: szczerze polecam zdjecia mojego meza Krzeska Turzynskiego, myle sie?
        • Gość: sunrise Re: fotograf IP: *.tvgawex.pl 22.03.11, 23:11
          nawet gdyby to co .
          Ja moge polecic mojego kumpla jako fotografa weselnego i CO ?
          że reklama czy o co ci chodzi ? po co sie gościu jej czepiasz.
          pozdro dżony
        • Gość: D.T Re: fotograf IP: *.chelmno.mm.pl 31.03.11, 15:21
          Do Fototworca : Tak, mylisz się.
    • Gość: hg Re: fotograf IP: 83.238.156.* 23.03.11, 19:16
      hk
    • Gość: polecam Aureliusza Re: fotograf IP: 89.231.150.* 24.03.11, 20:28
      Polecam Aureliusza. Facet jest amatorem ale to prawdziwy artysta i dysponuje brdzo profesjonalnym sprzętem. Aurel pracuje w sklepie komputerowym na kopernika w pawilonie, tam go znajdziesz i porozmawiasz. Jest niedrogi bo to prawdziwy artysta a nie ktoś kto zarabia na zdjęciach.
      • Gość: Rafal Re: fotograf IP: *.181.203.222.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.11, 13:47
        Ja również polecam Aureliusza. To samouk, dzięki czemu Jego artyzm nie został ograniczony ramami edukacji fotograficznej. Ma świeże spojrzenie i ciekawe pomysły, nie to co usługodawcy, którzy popadli w rutynę i wszystko robią w oparciu o gotowe szablony. Z pewnością jest kreatywny!
        • Gość: auri Re: fotograf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.11, 17:45
          www.maxmodels.pl/auri00.html
          nic ciekawego nie widzę
          • Gość: Aureliusz Re: fotograf IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.11, 18:34
            Po 1 podawanie się za moją osobę i wypowiadanie publicznie grozi konsekwencjami prawnymi (dotyczy to osoby która skrytykowała mnie i podpisała się moim przezwiskiem). Znalezienie autora wątku który to zrobił nie muszę chyba tłumaczyć, że nie jest trudną sprawą.
            Po 2 typowe dla chełmna krytykowanie wszystkiego można tu zaobserwować...ktoś nic sam nie robi ale krytykuje innych, którzy coś robią z pasji. Drogi kolego który podpisałeś się moim przezwiskiem - może dlatego nic ciekawego nie widzisz na tej stronce z moimi zdjęciami (którą nawet pofatygowałeś się poszukać i umieścić w tym wątku) ponieważ jak ktoś słusznie napisał jestem amatorem i samoukiem. Ale myślę, że tak dobitny krytyk pochwali się swoimi pracami a w moich wytknie błędy oraz powie nad czym powinienem pracować, myślę, że to będzie treściwsze niż napis "nic ciekawego nie widzę ". Jeśli się spodziewałeś czegoś innego niż zdjęć na tej stronce co wyszczególniłeś to możesz na prawdę nic szczególnego tam nie zobaczyć poza zdjęciami.
            • Gość: autor Re: fotograf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.11, 01:05
              po 1: skąd mam wiedzieć, jak Ty się podpisujesz? jeden Aureliusz chodzi po tym świecie? proszę Cię, gdybym podpisał się Adaś to każdy Adam by na mnie naskakiwał? :)
              po 2: każdy może wyrazić tu swoją opinię, ja też.
              • Gość: ! Re: fotograf IP: *.tvgawex.pl 01.04.11, 23:22
                jak ktoś pisze z niezarejestrowanego loginu to NIE MA SZANS GO NAMIERZYC.
                bynajmniej !
          • Gość: zaq Re: fotograf IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 23:39
            Same fotki ciekawe, dobre kadry, czasem ostrosc nie tam gdzie byc powinna, czyli na bieliznie zamiast np na oczach. Najwiekszy minus to obrobka fotek, mi absolutnie nie podchodzi, sa za malo naturalne, takie plastikowe. Najwazniejsze to sie rozwijac, czego koledze po fachu bardzo zycze :)
            • Gość: paulina Re: fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 14:19
              polecam alicja_k_
          • Gość: 123 Re: fotograf IP: 89.231.149.* 01.04.11, 22:33
            Nie gadaj zaj....te fotki.Podobają mi się
            • Gość: 321 Re: fotograf IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 23:04
              O których fotkach mówisz? bo się pogubiłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka