Gość: j IP: 89.231.151.* 23.03.11, 22:14 Szacun dla chłopaków za ten kawałek :www.youtube.com/watch?v=9nx7w9zX7Sc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Naprawde Dobry Hip Hop z Chełmna IP: *.tvgawex.pl 23.03.11, 23:41 non stop klepanie o tym samym. wezcie sie ludzie za muzykę klasyczną - ona was nauczy zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Naprawde Dobry Hip Hop z Chełmna IP: *.tvgawex.pl 23.03.11, 23:42 jak chcecie robic dobry hip-hop z przekazem to sugeruje posluchac najpierw dogłębnie starych płyt ZIP SKŁADU - WWO, ZIPERA, PONO&SOKÓŁ, FU. Pozniej sie brac za hip hop ala peja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Naprawde Dobry Hip Hop z Chełmna IP: *.tvgawex.pl 23.03.11, 23:44 takie rzeczy jak np mixtape: NIEWIDZIALNA RĘKA to pewnie wam sie nawet o uszy nie obił ? stary DJ 600V pierwsze płyty ? coś ? nie? niccc.... szkoda uczcie sie i czerpcie wzorce sprzed 15 lat bo tamten hip hop jest niesmiertelny. elo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Naprawde Dobry Hip Hop z Chełmna IP: *.opera-mini.net 23.03.11, 23:46 dokladnie, najpierw sprawdzcie korzenie, wtedy tworzcie. Nie mowie, ze to zle. Jak na poczatek spoko, ale nie piszcie sami o sobie watkow. Sa inne formy promocji. Ta to troche obciach. Juz byl taki jeden z chelmna... Tzn z miejscowosci kolo chelmna ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Naprawde Dobry Hip Hop z Chełmna IP: 89.231.151.* 24.03.11, 08:38 a to najnowszy kawałek Rumy i Sopla zapraszam do słuchania :www.youtube.com/watch?v=Ez3efXCUnks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopel Re: Naprawde Dobry Hip Hop z Chełmna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.11, 09:17 kiedy w z tym skończycie pisze po raz któryś ze ten które ma te IP: 89.231.151. to niech przestanie pisać ku... cały czas te bzduryyyyyy mam gdzieś ogólnie was ale nie jestem taki jebnięty jak wy żeby ciągle pisać to samo to wy tak tylko potraficie forumowe szmatki;] koło ch...a mam te wasze ala posty jak się wam nudzi możecie nawet 24 na dobę tu siedzieć i klikać humor mi tym poprawiacie ;] za to dzięki Odpowiedz Link Zgłoś