Dodaj do ulubionych

CKP Grubno

IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 20:47
Wczoraj wieczorem uczniowie z naszej szkoły wrócili z wycieczki. Widziałam,jak jeden uczeń pobił nauczyciela po wyjściu z autobusu.Przyjechała policja. Wiecie coś więcej? Co to za nauczyciel?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja:) Re: CKP Grubno IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 22:27
      Powinien lepiej dostać...Stopik okładał go a on nawet ręki nie podniósł....
      • Gość: stary Re: CKP Grubno IP: 81.219.127.* 15.04.11, 23:15
        nauczyciel ręki nie podniósł i dobrze, dajcie mi namiary na stopika a ja mu rekę podniosę przeciwko ....chetnie nawet to zrobię pozdr
        • Gość: stary Re: CKP Grubno IP: 81.219.127.* 15.04.11, 23:16
          stopik pokaż sięcw...iszcze ujawnij się cwaniaczku
    • Gość: siwy Re: CKP Grubno IP: *.eltronik.net.pl 16.04.11, 17:11
      kolejny idiota który myśli że jest kimś
    • Gość: @ Re: CKP Grubno IP: *.tvgawex.pl 16.04.11, 18:22
      Widziałem jeszcze ze opócz policji pojawił się helikopter z napisem BOR, zgarnął gościa i odleciał zaraz na proces do A.M. Wesołowskiej. Także włącz telewizor, może pokażą Cię jak patrzysz z ukrycia, będziesz sławna. Potem przyjechali ze straży pożarnej oczyscić miejsce zbrodni, zeby nie było śladów krwi po pobiciu. Potem zamknęli na 48h wszystkich podejrzanych, którzy mogą być świadkami w sprawie. Ale numer!
      Ludzie zajmijcie sie czymś sensowniejszym. Uczennico widziałaś jak bili nauczyciela a nie wiesz kogo! Śmiechu warte! A co tak mu stłukli twarz że nie poznałaś człowieka? Jak byś wszytko widziała to byś nie zaśmiecała forum głupotami. A ja wczoraj widziałem jak goryl chodził grudziądzką i sprzedawał lizaki, widział ktoś jeszcze tego goryla? Zajmij się lepiej przygotowaniem do świąt i proś o odkupienie win może Ci ktoś pomoże.
      • Gość: kusza Re: CKP Grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 13:46
        hmm nie wiedzialem ze w Grubnie w szkole hodujecie takich neandertalczykow jak w/w stopik czy h... wie jak mu tam :D hehe nauczyciel pewnie do wina nie chcial dolozyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka