Dodaj do ulubionych

Neonet w Chełmnie

IP: *.smgr.pl 23.04.11, 12:44
Po raz kolejny wybrałem się do tego sklepu po telewizor z gazetki promocyjnej.
Po co są roznoszone te gazetki skoro i tak towar jest niedostępny, i tak za każdym razem.
Pytasz się ich i zawsze tak samo dziś przyjedzie, ale kiedy pytam z ciekawości o pralkę z gazetki i też nie ma. Poszedłem wieczorem i to samo. Proponuję w tej samej cenie inny model , ale o parametrach... To mój stary telewizor ma wyższe. I nie jest tak że towar się wyprzedał jego wcale nie było. U konkurencji w stokrotce pomimo że nie był w ofercie gazetkowej był dostępny i w tej samej cenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Neonet w Chełmnie IP: 83.238.158.* 23.04.11, 12:48
      Kupowałem w Świeciu i mieli towar z gazetki.Chyba ostatni bo zdejmowali z wystawy.
      • Gość: ja Re: Neonet w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 15:15
        Co ty za farmazony wygadujesz?
        Nie sposób mieć wszystkiego na stanie w epoce teraźniejszego sprzętu elektronicznego.
        Ale maja bardzo bogate zaopatrzenie na takie małe pomieszczenie.
        Po za tym sam kupowałem u nich niedawno TV którego rzeczywiście nie mieli na stanie, ale popołudniu już Go odbierałem. Mało tego był tańszy jak w MediaMarkt i MediaExpert , Saturn itp.
        • gonia505 Re: Neonet w Chełmnie 27.05.14, 12:46
          Nie miałem nigdy problemu z zakupami w Neonet, zawsze towar z gazetki był na sklepie, do tego miła obsługa z dostawą do domu. Super sklep.
          • Gość: subway Re: Neonet w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.14, 13:32
            Zostało w Chełmnie 2 graczy w branży RTV AGD i nie liczcie,że będą się wzajemnie wyrzynać cenami. Jedyne czym jeden czy drugi może zyskać,to jakość obsługi. I na moje zdecydowanie wygrywa Neo...
            • Gość: daa Re: Neonet w Chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 13:34
              zamów w internecie odbierz w sklepie
              • Gość: Pola Re: Neonet w Chełmnie IP: 89.231.148.* 27.05.14, 16:23
                Dostawa do domu ? Tak ale za opłata . Nawet ulicę dalej .
                • Gość: klientka Re: Neonet w Chełmnie IP: 5.172.252.* 27.05.14, 18:55
                  ostatnio czesto jestem w neonecie. super obsluga. a jesli towaru nie ma na miejscu to bez problemu zamawiaja.
                  • Gość: taaa Re: Neonet w Chełmnie IP: *.opera-mini.net 31.05.14, 00:10
                    Jakoś obsługi w neonecie mówicie... A Tam w ogóle jest obsługa? U konkurencji zawsze ktoś podchodzi do klienta a tam stoisz pół godz, i mają Cię gdzieś...
                    • Gość: subway Re: Neonet w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.14, 08:44
                      Ja już wolę,żeby do mnie nikt nie podchodził z idiotycznym pytaniem wymalowanym na czole " w czym mogę Pani,Panu pomóc" ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka