Dodaj do ulubionych

Fryzjer do ślubu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.11, 09:07
Witam, wkrótce stanę przed wyborem fryzjera, który uczesze mnie do ślubu, w związku z czym mam pytanie, kogo byście polecili, kto Waszym zdaniem w Chełmnie ładnie upina i splata włosy bo sama nie mam w tej kwestii żadnego doświadczenia. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Fryzjer do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 15:07
      OSobiscie polecam salon Anna na grudziądzkiej sama sie osobiscie tam czesze, bylam na próbnej juz i bardzo mi sie podobalo i przedewszystkim nie drogo. A jezeli myslicie ze w Toruniu czy Bydgoszczy sa lepsi fryzjerzy to mozna sie grubo pomylic a zaplacic kupe kasy. Pozdrawiam ;)
      • Gość: ola Re: Fryzjer do ślubu IP: *.tvgawex.pl 02.05.11, 18:30
        p. Agnieszka ja mam termin na sierpnia, bez zapisów odrazu hmmm... nie licz na super fryzurę.
        • Gość: Ala Re: Fryzjer do ślubu IP: *.tvgawex.pl 02.05.11, 21:59
          Mam jednak nadzieję, że fryzura bedzie jakoś wyglądać bo za bardzo nie chce mi się w ten dzień jeszcze do fryzjera zachrzaniać do Torunia albo Bydgoszczy więc skupiam się na tym, co mamy w Chełmnie. Na razie zastanawiam sie u kogo w ogóle próbować. Dzięki za opinie.
    • Gość: ddf Re: Fryzjer do ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 11:30
      Ja polecam salon Olivia, świetna obsługa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka