IP: *.tvgawex.pl 05.05.11, 09:41
Witam serdecznie, chciałabym się dowiedzieć czy tylko mnie denerwuje poruszający się po naszych okropnych ulicach stary PRL-owski traktor, który przed godzina 6 rano jeździ ulicami w tą i spowrotem, budząc wszsytkich dookoła, poczynając od małych dzieci po osoby starsze. Czy Nasz Burmistrz naprawdę nie może zakupic nowego sprzetu mniej hałasującego i drażniącego, którego nie będzie słychć mając szczelne okna? Czasem mam warażenie,że ta stara przyczepa odczepi się od pojazdu i pojedzie swoją drogą, tak lata po tych naszych chełmińskich dziurach. I tak co roku, jeździ,hałasuje, denerwuje i budzi :-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: nie_widze_problemu Re: Traktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 21:42
      To, że już o 6 jeździ to znaczy, że ktoś pracuje. No i jak pani ten hałas przeszkadza to niech zaproponuje panu burmistrzowi wydajnego i cichego konia może się zgodzi :) Meszkam na wsi i do głośnych PRL-owskich traktorów jestem przyzwyczajony nawet gdy okno jest rozczelnione. Kwestia przyzwyczajenia, ale skoro pani już kilka lat się z tym problemem boryka... :) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka