Gość: www IP: 89.231.151.* 16.07.11, 20:28 Gdzie najlepiej wymienić rozrząd w samochodzie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doswiadczony Re: Rozrząd IP: 57.90.36.* 18.07.11, 09:41 Napewno NIE U TARGOSA. To nie żadna antyreklama tylko coś czego się nauczyłem po tym jak zwykła wymiana rozrządu u ojca skończyła się wymiana czujnika Hall'a, wymianą zaworów, oraz silnika krokowego. Tzw. efekt lawinowy. Z tego co wiem (podobno) w Watorowie jest jakis dobry mechanik. Zegan na Brzozowie z relacji znajomych też zna się na rzeczy ale lubi skasować. PS : W czym chcesz wymieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: Rozrząd IP: *.play-internet.pl 18.07.11, 09:52 ja proponuje pana Welangoskiego na rybakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi Re: Rozrząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 12:05 można spróbować SELCO w Świeciu, na wszystko dostajesz kwity więc w razie problemów możesz dochodzić swoich praw a nie jak u podwórkowych mechaników, którzy coś zrobią a później umywają od wszystkiwgo ręce... no ale z mechanikiem to jak z lekarzem... czasami im coś się uda czasami nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Rozrząd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.11, 20:47 równiez polecam selco w świeciu zrobią bez problemu i dobrze...u mnie jest skomplikowana wymiana i jak juz to tylko tam- selco za nowym szpitalem wylotówka świecia w necie znajdziesz tel Odpowiedz Link Zgłoś