Dodaj do ulubionych

Może coś o HF-IMS sofa

• Gość: Zachariusz Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.centertel.pl 08.10.12, 07:08
      Henio wymiata w Czechach,ale ma się pogodzic z Pilacikiem i wrocic tu rządzić.
      • Gość: ccc Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.cdma.centertel.pl 20.10.12, 14:12
        Zwolniena będą niedługo na szwalni . Panie szyjące same będą się zwalniać bo pewna kontrolna do tego doprowadza. PSYCHICZNIE WYKAŃCZA. DZIĘKI NIEJ ZARABIAMY CORAZ MNIEJ . DZIĘKUJEMY CI KOLEŻANKO
        .
        • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 20.10.12, 17:56
          na tapicerni jest to samo, czepiają się szczegółów, materiały i skóry są tragiczne, na wszystkim oszczędzają a wymagają cudów, klocek przechodzi sam siebie, wszystko robią żeby nas zniechęcić do pracy i żebyśmy się pozwalniali, o to im właśnie chodzi, nie dajmy im tej satysfakcji!!!
          • Gość: gość]]] Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 14:54
            piepszone nieroby niech sprubują sami tego miodu kontrolne do maszyny a kontrolni na stoły niech pokarzą co potrafią a nie tylko ryjami chlapać
            • Gość: xxx Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 21.10.12, 20:35
              kontrolni sie wam nie podobaja, adam wam sie nie podoba,bragadziski sa zle,ale wy jestescie super, pogratulowac mozna nawet sie przekonac czytajac wasze wpisy na tym forum jaki poziom przedstawiacie, zenada,....
              • Gość: zenek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 21.10.12, 20:50
                ...tak zgadza sie nikt im sie z fukcyjnych nie podoba sami by chcieli rzadzic ,tylko bez kontrolnych to kto by te buble kupił,a tak na marginesie to chcialbym pensje co nie ktorych tapicerow czy szwaczek,ale im ciagle zle chcieliby nic nie robic buble trzepac i duza kase brac to bybylo wtedy ok
                • Gość: inka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 21.10.12, 21:05
                  to nie o to chodzi imbecylu by nie bylo fukcyjnych,bo w kazdej firmie sa tylko o to chodzi by byli ludzmi,jedna kontrolna daje do poprawy i zwraca sie jak czlowiek jeszcze poprawic pomoze,i dokruj zalatwi by szybko poprawic a druga to takie cuda wymysla ze niewiadomo co poprawiac,do obozu tylko sie nadaje by skazancow pilnowac tam by sie sprawdzila doskonale
                • Gość: Muniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 22.10.12, 09:51
                  tylko , żeby tyle zarabiać to trzeba mieć pojęcie o pracy i trzeba pracować , a ty oprócz podpie...nia i lizania dupy nic innego nie potrafisz więc nie skaml , że masz mało.
                  • Gość: do muńka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 22.10.12, 15:37
                    nie jestem tapicerem , ale pewnie masz dużo racji.
                    • Gość: Jogi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.146.99.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 10:19
                      Dawno mnie tu nie było widzę że jest o czym pisać , narzekacie i macie racje bo to co się dzieje w tym zakładzie to przechodzi ludzkie wyobrarzenia.Ale niema co się dziwić przygarneliśmy chamstwo z TYFUSOWA co prawie skończyło w rynsztoku i teraz nas ciągną na dno.Zachowanie tych ludzi mówie tu przedewszystkim o kierowniku A.W. przenosi się powoli na naszych pracowników począwsz od mistrzów przez brygadzistów po kontrolnych.Chamstwo tego pana nie zna granic swoim ręki poda a od helveciarzy plecami się odwraca,niech nie myśli że komuś na tej brudnej łapie zależy .Kontrolni są tak osrani np.KLOCEK że godzina 21to ma pełne gacie i robi wszystko żeby nie sprawdzać by na drugi dzień nie było wtopy.A co do kierownika to sam został potraktowany jak śmieć prezes jak odjeżdżał to mu nawet łapy nie podał niech wie gdzi jego miejsce w szeregu.
                      • Gość: mc aron Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 19:02
                        z kultura i inteligencja czlowiek sie rodzi, wszak dobrych manier przy odrobinie checi mozna sie nauczyc bo inteligencji niestety sie nie da wykuc na pamiec ! dla chcacego nic trudnego wiec uczmy sie "sawoir vivre"
                        • Gość: abc Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.12, 20:06
                          zgadzam się z tą opinią , wyższych sfer też to dotyczy , stańcie się wkońcu LUDZMI
                          • Gość: ss Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 24.10.12, 20:24
                            a jakie to wyższe sfery?! Słoma z buciorów. Cham goni chama .
    • Gość: ww Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 25.10.12, 09:45
      uwaga , będą zwolnienia, bo za dużo przydupasów do koryta i nie ma kasy.
      • Gość: Muniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 25.10.12, 23:59
        Adaś jest zajebisty , ale tylko dla tych co zapie...ją i znają się na robocie więc nie dziwcie się wieśniaki , że wam ręki nie chce podać :)
        • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 26.10.12, 09:43
          niby kto się zna na robocie, chyba nie wy z etapu, bo wy to nawet nie odróżniacie białych zszywek od czarnych, strzelacie jak popadnie i gdzie popadnie, a ten wielki szrot z meblami na środku hali to czyj jest, bo chyba nie nasz tylko wasz tyfusy, i jak jesteście tacy głupi żeby zapie...lać po 10-11 godzin dziennie to już wasza sprawa, weście ze sobą adasia i wynocha z powrotem do tyfusowa, tam sobie róbcie po 12 godzin tę waszą trzodę której nikt nie chce puszczać!!!
        • Gość: Jogi Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.180.190.195.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.12, 10:33
          słuchaj muniek sruniek czy ja tam ci jesteści tacy dobrzy jak wasz ten cały syf kupa gnoju na środku hali i więcej nic za.....e jak opentani po10lub12 godzin dzieci nie widujecie a żony z innymi fagasami waszą kase roz....ają to wy może z Adasiem rodzine załóżcie to dopiero będzie zajebiste ha ha pozdro ośle
          • Gość: Muniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 27.10.12, 22:30
            jogi śmierdzą twojej dziołchy nogi :P
    • Gość: Chętny Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.centertel.pl 27.10.12, 18:52
      co nowego?
      • Gość: gonzo Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 03:36
        Biedni zastraszeni ludziska niemacie odwagi czy casu na wypowiedzi WIELKI BRAT CZUWA I CZYTA???
        • Gość: ja Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 17:07
          oczywiście, że wielki brat czuwa i czyta, bo nie ma nic innego do roboty. A propos pożyczek to ja tam już nie pracuję, zostałem zwolniony z przyczyn ekonomicznych zakładu, firma ims sofa jest następcą prawnym firmy hf helvetia furniture, także na tę spółkę przechodzą należności i zobowiązania firmy hf. Ponieważ przyczyna zwolnienia nie została podana, umowę o pożyczkę mam z firmą hf, następcą prawnym mojego zobowiązania wobec firmy ims sofa, jest osoba pracująca na moim stanowisku w firmie ims sofa...:) tyfusy z rodzin lekarskich.
          • Gość: ss Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 17.11.12, 17:12
            i tak trzymaj!!!
          • Gość: ja Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 17:29
            i taka gnida zatruwająca życie wszystkim wkoło, napie...jąca przez 8 h swoim basem chce żeby ją łaskawie prosić, żeby coś zrobiła...bo ma brata k..wa wielkiego czuwającego.
            • Gość: ja Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.12, 16:59
              ciemno się robi, trza koniom wody dać. Wy też się napijcie, coby Wam się jutro chciało pstrykac zszywaczami.
    • oli-32 Re: Może coś o HF-IMS sofa 27.10.12, 23:55
      A co to jest
      • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 27.11.12, 19:17
        ludzie w ims sofa zaczynają padać ze zmęczenia a kierownictwo się tym nie interesuje tylko jeszcze bardziej podkręca tempo, jeszcze troche to będziemy robić po 12 godzin i w niedziele bo adamowi w. ciągle mało, jeszcze są zdziwieni że produkcja z dnia na dzień maleje i że coraz więcej osób ląduje w szpitalach i na zwolnieniach lekarskich, do czego to zmierza???
        • Gość: ff Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 27.11.12, 20:09
          Chcieliście to macie. Dalej liżcie dupy za przysłowiowy " uścisk prezesa". A ponoć Adaś taki fajny i milutki. Największą wina tej sytuacji to kierownictwo ale te pod Adasiem. To oni go przyzwyczaili trzymając mu palec w d...e, choć sami wiedzieli , że to długo nie potrwa. "Baby nie przeje...sz, roboty nie przerobisz"!!! No chyba . że jest się KAPO,to się przeżyje. Można tez się sprzedać, ale to krótka piłka - nie jeden się przekonał.
          • Gość: Muniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 27.11.12, 22:06
            zamiast się cieszyć, że macie pracę to beczycie , nie dawno jak nie było to też beczeliście , to kiedy w końcu przestaniecie beczeć ?
            • Gość: ff Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 28.11.12, 06:28
              jak przestaniecie z nas robić "Baranów". panie kierowniku od 7 boleści.
              • Gość: gonzoJ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 02:07
                NIEDAM RADY JUŻ -chcesz Silaska- TAK TAK jeszcze go zrobie,wasza wina Wienc nie płakać
              • Gość: Muniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 02.12.12, 19:58
                naprawdę jesteś baran jak myślisz , że nasz kochany Adaś zwraca sobie dupę pisaniem z takimi kartoflami jak ty
                • Gość: blackday Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.151.* 09.02.13, 18:54
                  Cześć Adasiu omyłkowo tylko pełniącym stanowisko kierownika. Zastraszać to możesz swoją mamę lub swoją starą a nie ludzi w pracy. Ludzi pajacu trzeba szanować słuchać co mówią, ale do tego potrzebny jest wzrok i słuch tak więc czasami jakbyś użył wody do ich przemycia to może coś zauważysz lub usłyszysz.
                  Myślę że taka szuja jak ty to powinna sprzątać w szalecie miejskim koło bramki w Chełmnie, a nie kierować zespołem ludzi. Żeby nimi kierować najpierw trzeba być człowiekiem i mieć trochę rozumu. Niestety ty nie masz rozumu a w związku z tym myślenie nie jest twoją mocną stroną. Dla bezpieczeństwa i pewności działania firmy oraz dla jej większych zysków oraz bezpieczeństwa zatrudnionych pracowników powinnieneś odejść z HF-IMS i to jeszcze dziś.
                  • Gość: lechu Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 09.02.13, 21:03
                    prawda!!!
                    • Gość: hh Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 10.02.13, 10:33
                      aleście się obudzili, hmm. Eureka!!!
                  • Gość: hmm Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 12.02.13, 23:23
                    Również rie przepadam za kierownikiem ale jestem ciekawa jak wy byście zachowywali się na jego miejscu.Normalne ,że w tych czasach każdy dba tylko o swoją dupę takie niestety przyszły czasy i nic tego nie zmieni.Stanowisko robi swoje ps pozdrawiam panie brygadzistki:> :P
                    • Gość: balceday Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.151.* 17.02.13, 12:26
                      jesteś tylko kobietą!!! i lizusem kierasa kutasa i nic nie rozumiesz
                      • Gość: Gość Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tktelekom.pl 17.02.13, 13:43
                        Takich lizusów i dupowłazów jest całe stado i żygać się na nich chce.Wystarczy się tylko rozejrzeć.Bllleeee,fuj fuj.
                    • Gość: tt Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 17.02.13, 13:51
                      gebels tez tak gadali - hitler kazali a my tylko wykonywali rozkazy . Co to za tok myslenia-becwała tudziez becwałki. debil na dole ,debil na górze -ku... koniec swiata bliski...
                      • Gość: rozczarowana Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.elblag.vectranet.pl 17.02.13, 19:16
                        Witam pracowników HF!!
                        Zakupiłam narożnik skórzany HF invitation i niestety jakość jego wykonania jest kiepska . Zamówiłam skórę G22 Federica a otrzymałam prawdopodobnie B40 , z zamówieniem zgodne były tylko zagłówki. Oprócz tego skóra na oparciach miejscami mocno pofałdowana za mało naciągnięta, krzywe przeszycia na siedzisku i oparciach, krzywe jedno z oparć o około 2cm i inne wady o których nie chce mi sie pisać . Jestem bardzo rozżalona i chce mi się płakać , ponieważ wybóliłam ponad 6000 tyś. (na który się zapożyczyłam) i zamiast wymarzonego mebla mam teraz problem. Złożyłam już reklamację i będę dochodzić swoich praw. I co Wy na to?
                        • Gość: rozczarowana Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.elblag.vectranet.pl 17.02.13, 20:10
                          Dodam jeszcze , że w/w narożnik , który wcześniej oglądałam w salonie meblowym był nienagannej jakości , pięknie naciągnięta skóra , równe przeszycia po prostu cudo a co otrzymałam ? Mój mebel wygląda jakby był wykonany w garażu a nie w renomowanej firmie. Mam pytanie do szefa produkcji do kontroli jakości dlaczego puszczacie takie buble? Klienta powinno się szanować ,ponieważ dzięki nam macie zatrudnienie.
                          • Gość: henio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.02.13, 23:19
                            Klocka za pysk wziasc
                            • Gość: rozczarowana Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.elblag.vectranet.pl 17.02.13, 23:30
                              henio- Jaką funkcję pełni Klocek?
                              • Gość: henio 2 Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 18.02.13, 07:58
                                liże...
                                • Gość: henio 2 Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 18.02.13, 07:59
                                  co do jakosci to sie nie dziw , tapicer ma z tego może stówke na reszte wydaja jakies 2 tyś . Jebli Ciebie na jakies 4 tysiace
                              • Gość: henio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.zone13.bethere.co.uk 18.02.13, 09:00
                                Klocek jest konrolerem jakosci jest takze w stanie przed zawalowym
                                • Gość: rozczarowana Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.elblag.vectranet.pl 18.02.13, 09:19
                                  Dzięki za info a może Byś doradził jak szybko i pozytywnie załatwić wymianę tego narożnika , ponieważ z opisów klientów sprawy ciągną się miesiącami. Klienci nie mają wówczas pieniędzy ani towaru.
                                  • Gość: henio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.zone13.bethere.co.uk 18.02.13, 17:55
                                    Witam teraz to juz po ptakach trzeba przy odbiorze rozpakowac i sprawdzic dokladnie wykonanie mebla.Teraz trzeba reklamowac do bolu
                          • Gość: Muniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 18.02.13, 20:20
                            trzeba było kupić coś z logiem '' ETAP SOFA'' to by nie było problemu
                            • Gość: gość Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 18.02.13, 21:18
                              ETAP to ty masz na czole wybite pajacu
                              • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 19.02.13, 15:08
                                nie rozumie po co ten cały szum i hałas, przecież w Chełmnie akurat tego modelu się nie produkuje, klientka chyba pomyliła adresy!!!
                                • Gość: sd Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.149.* 19.02.13, 15:48
                                  a co to za różnica czy w Chełmnie czy tez nie/ IMS to IMS, ponoć to jedna firma , a może nie? To zróżnicowanie faktycznie widać jak traktuje się pracowników. Chełmno trzyma te kupę złodziei a celebruje się etap -sretap ,który to wszystko rozpie...ł, sorki wybiegłem w przyszłość -rozpierducha jeszcze trwa.
                              • Gość: Muniek Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 20.02.13, 21:31
                                a ty masz helvetia na gumofilcach kartoflu :p
                                • Gość: gość Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 21.02.13, 20:55
                                  Hej tyfus nie podniecaj się tak ,a tak w ogóle to co ty możesz wiedzieć o gumofilcach i kartoflach całe życie w trampkach chodzisz i słoma ci z nich wystaje a ogólniej mówiąc nie kartofel tylko ziemniak pajacu.
                        • Gość: porąbana chyba Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.13, 18:03
                          A ja myślę że rozczarowana to ktoś podstawiony mający narobić szumu wokół naszego zakładu.ja pracuję w tym zakładzie 14 lat a sama nie wiedziałam co to jest B40 czy G22
                          dziwne że klijent zna się na takich rzeczach no i to pytanie na koniec CO WY NA TO?:))a my na to jak na lato nie nasza brocha nie nasz mebel, zgłaście się do etapu .
                          PS zapożyczyć się na mebel?trzeba mieć chory unysł
                          • Gość: onnna3 Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 10:31
                            gadacie pierdoły :( a nas chcą okraść z tych marnych groszy które zarabiamy . Zróbmy coś ! tak nie może być żebyśmy w własnym kraju za miskę ryżu pracowali . Robią sobie bale rozrzucają pieniądze w lewo i prawo , a sytuację zakładu chcą ratować naszym kosztem !!!!!. Zastanawiam się co chcą świętować , to że padamy na ryj ,czy to jak można sprytnie i bez problemu zgodnie z prawem obłupić biednych !!!!!!!
                            • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 13.06.13, 15:46
                              no i stało się! Etap pociągnął helvetię na samo dno!
                              • Gość: do buraka Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 62.233.222.* 15.06.13, 09:23
                                wymień kartoflu chociaż jednego członka zarządu z etapu zakompleksiony wieśniaku
                                • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 15.06.13, 10:49
                                  prawda w oczy kole, ciężko jest przyswoić do wiadomości taką prawdę!
                            • Gość: GOŚĆ Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.awacom.net 17.06.13, 21:48
                              do onnna.Taka teraz jesteś mądra a na zebraniu słowem nie pisnełaś.Jak zachęcasz ludzi do odwagi to sama ją najpierw pokaż bohaterko.I tak zrobią co będą chcieli.
                              • Gość: onnna3 Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 10:59
                                Masz rację zrobią co będą chcieli i robią co chcą , są następne zwolnienia przygotowane i to nie ostatnie , ale to i tak wszystkim zwisa :) więc żegnaj HF , IMS sofa i Bydgoskie Zakłady Meblowe :) THE END
                                • Gość: ss Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.151.* 26.06.13, 11:25
                                  teraz już "Bydgoskie Meble"., ims , helvetia to historia.Pany tyfusiaki a reszta to parobki.
                                  • Gość: de Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.151.* 26.06.13, 12:55
                                    narzekacie na jakość skóry a ja wam za cytuje za gazeta pomorska:
                                    Czy wiecie, że skóry - garbowane wcześniej we Włoszech - skanowane są na najnowocześniejszych niemieckich maszynach, by tylko te najlepsze trafiły do produkcji? O tym wszystkim i wielu innych ciekawostkach dowiedzieliśmy się w Bydgoskich Fabrykach Mebli.
                                    bawcie sie...
                                • Gość: gumiś Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 82.147.52.* 03.10.13, 15:14
                                  Witajcie wszyscy byli pracownicy ims-u! Wstępnie chciałbym pogratulować tym, którzy już tam nie pracują! Powiem krótko, że najgorszemu wrogowi bym nie życzył tam pracować, a zwłaszcza w oddziale w Słupsku. Jeżeli do kierownictwa zasiadają durnie bez szkoły np W.A. Gdzie mobbing jest szczególną cechą charakteru tej osoby, to coś jest tu nie tak. Takiej osoby już dawno powinno się pozbyć z takiego stanowiska. Omijać szczególnie dział krojenia!!! Pozdrawiam.
    • Gość: pracus Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.150.* 17.06.13, 21:26
      Firma chce zwalniac pracownikow????Ciekawe skad maja pieniadze na imprezy i hotele dla kierownikow??????Czy to prawda ze kierownicy sie bawia za nasze pieniadze.a nam mowia ze firma jest w kiepskiej firmie???Chyba tam ktos moze niezbyt nadaje sie na stanowiska kierownicze ???????czy ktos o tym slyszal???
      • Gość: herflik Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.play-internet.pl 22.06.13, 23:10
        Teraz w piątek mieli piękną imprezę nad jeziorem starogrodzkim podobno a w firmie już kilku pracowników wypowiedzenia dostało
        • Gość: alfa i omega Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 20:37
          kilku zwolnili wiec byl powod zeby sie zabawic.no coz takie jest to zasrane przez tyfusow zycie. administracji nie ruszyli ,beton !!
          • Gość: ss Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 89.231.150.* 25.06.13, 21:24
            dziś "Góra", bawi się w operze bydgoskiej. Jutro będziemy tapicerować fotele z opery a szwaczki szyć będą kurtynę- oczywiście w imię kultury -czyli za darmo.
            • Gość: alfa i omega Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 19:03
              na pewno zrzutke zrobili po jakies 30 zl zeby nikt nie gadal ze za firmowe sie bawia. frajerstwo je...ne z Patrickiem na czele. sku...ele wstydu nie maja.
              • Gość: Autor Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.13, 12:32
                Czy lewy z mwg zasluguje na miano najwiekszego cymbala w IMS?
                • Gość: ss Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 26.08.13, 14:37
                  no niestety są "lepsi". Wymieniać? zaznaczam długa lista.
                  • Gość: Autor Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 21:18
                    @ss@ wymieniaj. pomińmy patricka kaczorka :-P
    • Gość: BB Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.pl 27.08.13, 14:59
      OOOOOO!ktoś odważny wywlekł znowu ten wątek ,ludziska z tego zakładu boją się teraz wyżalać, kierownictwo straszy pracowników ....co na to związki zawodowe ,dostają w" kopertę" żeby siedzieć cicho, czy też się boją że nie dostaną" koperty" ?????????
      • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 28.08.13, 11:17
        a to u nas są jeszcze związki???????????????????????
        jakoś ich nie widać, dostali stanowiska i siedzą cicho!
    • Gość: :)) Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 12.09.13, 09:51
      I co wy na te nowe warunki płacy na szwalni??
      • Gość: ebus Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 12.09.13, 13:51
        no jak to co??? To nowy trend , już nie będzie podwyżek tylko obniżki. A na co liczycie "Barany"?!!!
        Jutro magazyn a później tapicernia i heja !!!
        • Gość: Gość Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.awacom.net 13.09.13, 17:47
          Muszą obniżyć stawki ponieważ zbliża się zima i nasz prezesio musi sobie nowe butki kupić:p.Nowy sezon i nowe trndy mody,a my do lumpexu na zakupy.
      • Gość: autor Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.awacom.net 18.09.13, 19:44
        jak co??????? To jest jakieś nieporozumienie ..wszystko w sklepach w górę ,płace ida w dół.Pan Bożydar chyba sie pozamieniał z głupim na głowy. Jak można tak pomiatac ludźmi ,tak ich nie szanować. Czy ten pan nie wie, ze aby on miał co jeść i miał na te wszystkie ganiturki Dolce Gabana, Armaniego i innych snobów to niestety Panie na szwalni musza na to zapracować. Więc Panie Bożydarze (czyt. Prezes ) troche szacunku i kultury osobistej jeszcze nikomu nie zaszkodziło.!!!!!!!!!!!!!! Ta firma to jakis dramat
        • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 04.10.13, 17:37
          oferta pracy wisi w pośredniaku, tylko chętnych nie ma, tapicerów i montera potrzebują, a jaworka zwolnili, teraz będzie ich sądził, i dobrze, może się czegoś nauczą, swoją drogą dobrze że ich w dupę kopną i nie zgodził się na anulowanie wypowiedzenia, niech wiedzą co tapicerzy o nich sądzą i gdzie mają ich robotę!!!
          • Gość: koordynator Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 19:23
            Koza na stol a Miles na skrecanie , po co nowych przyjmowac !!
            • Gość: gh Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 07.10.13, 12:47
              eden i drugi się nadaje! Miles za te swoje 5000 to powinien lizać nogi tapicerom, o innych nie wspomnę
              • Gość: tapicer Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 19:40
                jezeli tapicerom nie chcą dac dniowki to niech sami wezma srubokrety w lapy i rozbieraja sztuki ktore sie "bandzie Czarnego " nie podobaja .Ma jeden z drugim stala pensje i wszystko w dupie a ty za darmo najlepiej rob~!! Gdyby mieli srednią z tapicerni to wtedy moze interesowali by sie troche pracą.
              • Gość: gość Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.14, 11:35
                ciekawe co pan Błażewicz i pan Montewski szukają w AB COLEKTION JASTROWO bądzcie czujni
                • Gość: kazio Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: 193.239.126.* 30.08.14, 11:11
                  w kobylnicy 1 zmiana ma byc . to moze 2 zmiane przeniosa tam lobuzy
    • Gość: Pracownik Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.centertel.pl 03.11.13, 16:00
      Poumierali?
      • Gość: :)) Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.tvgawex.pl 04.11.13, 09:38
        Boją się elity :))
        • Gość: der Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.chelmno.mm.pl 06.11.13, 10:58
          co ty, jest bardzo dobrze, kochaja sie wszyscy, nie ma podpie...czy, kierownictwo uczciwie tyra z reszta załogi. normalnie raj na ziemi !!! szwaczki maja iloraz inteligencji nawet . jest ok.
          • Gość: gość Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.awacom.net 19.01.14, 20:58
            MOBBING !!!!!!!!!!!!!!!Na bydgoskiej jest mobbing !!!!!!!!!!!!!!
            hf-helvetia, ims sofa czy bydgoskie meble obojętnie jak bedzie się nazywać mobbing jest był i będzie ;(!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gosc Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 17:55
              Malo tego ze jest MOBING to jest tez picie alkoholu w pracy
              • imsowiak Re: Może coś o HF-IMS sofa 16.04.14, 20:05
                a w przyszłym tygodniu wizyta z inspekcji pracy, wszystkie materiały do nich trafiły, włącznie z nagraniami z telefonów komórkowych, będzie się działo!!!
                • Gość: Anonim Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.08.14, 21:46
                  i tak głupimi wpisami i nie tylko napytaliście sobie biedy...
                • Gość: Wielki Brat Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.08.14, 22:17
                  inspekcja pracy już była, wszystkie rozmowy z telefonów komórkowych odsłuchała, pośmiała się, a potem powstał program "Chłopaki do wzięcia" :)
                  • Gość: ja Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.opera-mini.net 20.08.14, 14:53
                    haha co tam w tym chorym zakladzie?
                    • Gość: led Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 16:42
                      Lecz sie nieudaczniku i nie truj d...y na tym forum, bo już sie nudny robisz i smieszny.
                      • Gość: arkadiio Re: MoĹźe coĹ? o HF-IMS sofa IP: *.siec.alfa.pl 02.09.14, 23:47
                        Co by nie mĂłwiÄ? to w HF Ĺ?mierdzi, pewnie dla tego Ĺźe w kiblu nawet papieru nie ma.
    • Gość: Technik Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.18, 18:35
      Witam czy ktoś może napisać coś o panu Patricku Kaczmarku? Z góry dzięki
    • Gość: Ims Re: Może coś o HF-IMS sofa IP: *.play-internet.pl 21.03.18, 09:58
      Jest na szosie grudziadzkiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka