IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 12:18
depol ta pseudofirma istnieje jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: Depol IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 20:42
      Taa istnieje i ma się jeszcze dobrze;)
      • Gość: gosc Re: Depol IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 11:59
        a co to za firma ten Depol
        • Gość: ja Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 10:49
          szyja rajstopy w żyglądzie,ostatnio kobiety zarabiały po 400 zł,czyżby coś się zmieniło?
          • Gość: kropka Re: Depol IP: 89.231.151.* 26.11.11, 15:11
            ja miałam kiedyś 200zł miesięcznej wypłaty do tego dojazd ....porażka
            • Gość: ja Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 10:25
              wierzę ci,moja ciotka tam pracuje i widzę co ma za pieniądze,nie wiem czemu tam tkwi,pewnie dlatego ze w jej wieku nikt jej nie przyjmie do pracy,dziwi mnie tylko że ludzie pozwalają tak sobą pomiatać,minimum szacunku ze strony szefa dla ludzi ,którzy za takie psie grosze ciągną ten "biznes".Jedyne osoby którym nie jest najgorzej to brygadzistki......
              • Gość: xxx Re: Depol IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.13, 21:05
                Aha i radzę uważać, co dokładnie piszecie, bo w internecie nie jesteście anonimowi i jeśli firma zaczęłaby się tym przejmować (np. oczernianiem Prezesa i Jego firmy), to możecie mieć później bardzo niemiłe doświadczenia prawne.
    • Gość: pracownik Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 17:19
      Jak zwykle najwiecej do powiedzenia i najlepiej wiedza o działalności ci co tam nie pracuja..moze i zarabiaja po 200zl ale czemu nikt nie dopisze ze do 1000zl szef doklada..
      • Gość: byly pracownik Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 20:31
        ha,ha,ha a to dobre!mi nigdy szef nie dołożył,a zarabiałam po 300 złotych.to chyba jakiś żart?albo dokładkę dostają wybrańcy....
        • Gość: gosc Re: Depol IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 06:45
          Jak sobie pozwalają na takie zarobki,to tak mają...Tak ciężko się odezwać???
          • Gość: byly pracownik Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 12:42
            w tej firmie nikt sie nie odezwie,srają ze strachu przed szefem.Każdy odbiera swoją wypłatę z uśmiechem ustach ,nie wspomnę o tym że zostaliśmy zmuszeni pod grożbą utraty pracy do założenia kont.Dzięki Bogu że już tam nie pracuję!
            • Gość: aa Re: Depol IP: *.tvgawex.pl 03.12.11, 14:52
              Tak to racja, dużo się słyszy o szefie tej firmy który nie ma w sobie człowieczeństwa, ludzi traktuje jak przedmioty, to pewnie jakiś burak co się dorobił i dobrze, pozazdrościć można ale chociaż szacunek dla ludzi się należy - facet jest jakimś mega kłębkiem nerwów który mało że krzyczy na ludzi to używa niesamowitych wulgaryzmów, taka z nim rozmowa - każdy odchodzi bo on wie najlepiej wszystko i już. Kontrole też bym tam wysłał, każdy wie że ludzie tam zarabiają najmniej ile można napisać na umowie a reszta "ewentualnie" do rączki, w biurach to norma:) A szkoda bo firma potencjał ma i można by to normalnie pociągnąć, ehhhhhh. Ale burak przy sterach więc czego chcieć więcej:) Pozdrawiam tych co tam jeszcze są zmuszeni przez życie pracować!:)
              • Gość: byly pracownik Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 11:04
                zgadzam się z przedmówcą!teraz ludzie ze szwalni co pracują ładnych parę lat mieli po 200 zł wypłaty,ja na miejcu tego szefa wstydziłabym się przed bankiem robic takie przelewy!żenada,a co do kontroli wiadomo że PIP czeka tylko na łapówy,tak było,jest i będzie w tym chorym kraju gdzie pracownik jest nikim!
            • Gość: gosc Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 21:06
              jasne ze kazdy boi sie odezwac, nawet farbiarzom potrafi uciac po 500 zl na wyplacie i jeszcze ci nie nawymysla kim ty jestes jakim zlodziejem
    • Gość: gosc Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 20:45
      hahahaha a co to jest firma Depol ???? czy takie cos jeszcze istnieje ??? przeciez to jest gorsza firma od sharpu czy tych innych tam normalnie placa srednia a tu trzeba sie prosic pisemnie ! udaje wielkiego szefa a jest nikim wzbogaca sie na ludziach ktorym nie placi i jeszcze ich poniza wyzywajac od roznych oczywiscie nie jego wina ze nie daje ludziom pracy przeciez musi dzieciom pensie zaplacic !! NIE POLECAM NIKOMU TEGO ZAKLADU unikajcie go jak ognia
      • Gość: stary piernik Re: Depol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.12, 19:52
        I tak najlepszy w Depolu jest stary, ochydny i spierniczały mechanik, który myśli, że wszystkie kobiety są jego, a tak naprawdę żadna nie chciałaby dotknąć go obsranym kijem. Dziadek ma wybujałą fantazję i wymysla niestworzone historie a reszta kretynów mu wierzy i nikt nie potrafi mu uświadomić, że to jest choroba i powinien się na nią leczyć. Czas wziąć więc sprawy w swoje ręce.
    • Gość: Dżoana Re: Depol IP: *.uznam.net.pl 31.05.12, 11:45
      Każdy tylko potrafi narzekać i zazdrościć innym. Taka natura Polaków. Załóżcie swój interes i zobaczymy jakimi będziecie szefami i czy wytrzymacie na rynku tyle lat!!!!!!!!!
      Pozdrawiam wszystkich szefów.
      • Gość: jaaaaa Re: Depol IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 18:27
        Prowadzę firmę 12 lat ( prosperuje dobrze, nawet bardzo ), zatrudniam 15 osób, płacę im dużo i przez te 12 lat ani razu nie użyłem w stosunku do nich ani jednego wulgaryzmu. Wszyscy pracują u mnie od początku. Da się?
        Rozumiem nerwowość, bo prowadzic firmę jest ciężko, ale obrażanie i poniżanie ludzi nie ma z tym nic wspólnego.
        • Gość: gość Re: Depol IP: *.uznam.net.pl 07.06.12, 00:04
          Az nie mogę uwierzyć ze tacy szefowie jeszcze istnieją hihihihi. Praca była w nie jednej firmie i szefowie zawsze na początku byli zajebiście mili bez mydła w d... wchodzili , ale to tylko na początku, bo pózniej wychodziło szydło z worka. W końcu szefowie to też zwykli ludzie i nie wierzę ze zawsze trzymają nerwy na wodzy.

medal sie należy!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kali Re: Depol IP: *.ip.netia.com.pl 21.04.13, 10:31
          15 pracowników to nie 100, nie ma porównania i dziwie się żę ktoś próbuje porównać firemkę domową( pewnie jeszcze na ryczałcie) z firmą produkcyjną. Znam Deperasa i wiem ze człowiek stara się wyprowadzic firmę na prostą ale popadł w kłopoty finansowe, trochę przez swoją zachłanność, mógł nie inwestować w nowe maszyny. A teraz jeszcze stacił 50 maszyn za długi. To nie jest dobry czas na inwestycje i można mieć pretensje do niego że kosztem pracowników próbował się rozwijać.
          • Gość: xxx Re: Depol IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.13, 21:02
            Śmieszni jesteście ludzie :) Po pierwsze, jeśli tam nie pracujecie, to zamknijcie swoje mordy i nie wypowiadajcie się na tematy o których nie macie pojęcia. Szef Depolu NIGDY nie spóźnił się z wypłatą dla pracowników. Wypłata tam to świętość. Praca w niedziele i święta-oczywiście, interes musi się jakoś kręcić, ale ludzie DOSTAJĄ ZA TO DODATKOWE PIENIĄDZE, więc nie pieprzcie farmazonów, że pracują wtedy za darmo! Może i odnosi się do pracowników trochę gorzej, ale halo, to jest szef, ma na głowie tysiące spraw i czasem jacyś idioci wyprowadzają go z równowagi. Tacy wszyscy jesteście mądrzy, ale to właśnie on zarabia kupę kasy dzięki swojej pracowitości(bo on też jest w firmie 7 dni w tygodniu, czasem i po 16 godzin), a nie Wy :) Więc zamiast pisać jakieś brednie na forum radziłabym Wam zabrać się za jakąś robotę, a jeśli ta w Depolu Wam nie odpowiada, to sobie znajdźcie inną. Większość ludzi, którzy wypowiadają się tutaj jako byli pracownicy zostali zwolnieni z pracy z powodu kradzieży, a teraz próbują się mścić. Co do ucinania wypłat ... Jeśli pracownik coś zepsuje, opóźni albo z jego winy będą jakieś straty finansowe, to musi ponieść za to odpowiedzialność. To chyba nie jest żadna nowość w żadnej firmie, nie można ciągle płacić za błędy innych. Nie ma szefów idealnych, nie można każdemu dogodzić. Firma wygrała teraz duży przetarg i na pewno jest bardzo przyszłościową i rozwijającą się firmą. Tak, Szef zrobił teraz bardzo dużą i kosztowną inwestycję, ale nie popadł przez to w żadne długi. Jak plan się powiedzie i wszystkie przygotowania się skończą, to wszystko się zwróci z procentami :)
            • Gość: ola Re: Depol IP: *.centertel.pl 11.09.13, 16:57
              A przyjmują tam do pracy . takiej firmy to ze świecą szukam .
            • Gość: Yaaa Re: Depol IP: *.rfc.pl 16.09.13, 01:14
              Hehe,każdy piszę jak myśli,ale przed mówca "xxx" to chyba jakiś na prawdę dobry towar musiał mieć pisząc takie coś :D
              • Gość: pracownik Re: Depol IP: *.158.217.49.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.13, 18:22
                Kolega czy też koleżanka xxx faktycznie dobry towar miał lub miała :) Szef nigdy z wypłatą się nie spóźnił? KŁAMSTWO !!! To, że kłamiesz mogę udowodnić również w sądzie jak będzie trzeba !!! Dowody na niewypłacanie wynagrodzeń ma również Inspekcja Pracy więc przestań wciskać kit !!!
    • Gość: 23 Re: Depol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 10:17
      23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka