Dodaj do ulubionych

Anonimowość

15.06.04, 22:51
Internet to doskonale narzedzie dla "tchorzy", ktorzy boja sie powiedziec komus cos prosto w oczy, ale dzieki sieci mysla ze sa anonimowi i moga bluzgac na kogo popadnie, czy tak jest faktycznie ?! ja wiem ze nie, a co wy myslicie o tym,o takich osobach i ich "odwaznych" wystapieniach na forum ??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mike [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 15.06.04, 22:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: o.n.a [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:01
    • Gość: GoOsIaK Anonimowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:12
      hm.. no masz racje Łukaszku... le co na to poradzic... czlowiek jest tylko
      czlowiekiem... wiem ze sama nie bylam lepsza... heh...

P.S. a tak poztym jesli chodzi o anonimowosc... to chce wszytskim oznajmic,
      ze... KOCHAM CIE NAJBARDZIEJ NA SWIECIE A NAWET BARDZIEJ I JESZCZE BARDZIEJ
      JESLI JEST TO MOZLIWE... ŁUKASZKU :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
      • qualin Re: Anonimowość 15.06.04, 23:19
        wiem skarbie :)

tez cie kocham najmocniej jak tylko potrafie :*:*:*
        • Gość: ja:) Re: Anonimowość IP: 81.210.32.* 16.06.04, 00:20
          internauto na "q".. proponuje zmienić nicka.. każdy po tobie tu jedzie.. po
          jakiego grzyba się wogóle wypowiadasz? nie łatwiej pewne sprawy przemilczeć i
          odpuścić? swoją droga.. stary żyje tu już pare lat i w życiu nie zgadne który
          to TY.. :) ale razem z kilkoma osobami (domyślam się że się znacie) musicie
          mieć świetną zabawe..albo popytam i się dowiem.. :) to jest chełmno.. tu nie ma
          anonimowości.. :)
          • qualin Re: Anonimowość 16.06.04, 00:33
            ja sie nie ukrywam przed nikim, nie musisz pytac ulatwie tobie sprawe
            Łukasz Konieczny
            ul. Fiałka 3/30
            jeszcze chcesz cos wiedziec ?!
            ja sie nie boje ujawniac i mam na tyle odwagi zeby sie podpisac pod swoimi slowami wlasnym nazwiskiem.
            • Gość: Gosia Anonimowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 00:45
              heh... <ziewa> zzzzzzzzzzzzzz...
            • Gość: ja:) Re: Anonimowość IP: 81.210.32.* 16.06.04, 19:06
              CHODZIŁO MI O TO ŻE JAKOŚ NIE WIEM KIM JESTEŚ, CZYT. NIE POZNAŁBYM CIE W
              TŁUMIE..
              AD ANONIMOWOŚĆ.. JEŚLI KTOŚ BĘDZIE MIE CHCIAŁ ZNALEŹĆ TO MNIE ZNAJDZIE.. DO
              MOMENTU KIEDY MOJE SUMIENIE NIE POWIE ŻE ROBIE COŚ ZLEGO TO SAM SIĘ NIE MUSZE
              UJAWNIAĆ, BO TO NIC NIE ZMIENIA.. NIE BUZUJ SIĘ TAK BO JA NA CIEBIE NIC ZŁEGO
              NIE NAPISAŁEM.. (...)
              • qualin Re: Anonimowość 16.06.04, 19:09
                spoko, nie mam nic do ciebie tylko do tej calej reszty ktora mysli nie wiadomo co i bluzga na lewo i prawo nie wiedzac jaka jest prawda.
          • Gość: tedi Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:29
            oj oj
    • Gość: monia Re: Anonimowość IP: 81.210.32.* 16.06.04, 11:41
      nie rob juz z siebie idioty qualin i tak ciebie juz wszyscy doskonale znaja bo jestes spalony nie chcemy juz ciebie na forum czytac!!!
      • Gość: kama5 Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 16.06.04, 12:11
        własnie jestes spalony na maxa.i do tego glupi jak but.nie chcemy juz cie
        czytac idioto bo zachowujesz sie jak bys mial 12lat.ogladnij sobie lepiej jakis
        film przyrodniczy.to na tyle.
        • Gość: Mike [...] IP: 213.17.208.* 18.06.04, 13:52
          • Gość: zanda [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 15:09
            • Gość: Mike Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:53
              Zaraszam zande na spotkanie.. co ty sobie synku myslisz co? dziecko z ciebie.
              no zapraszamy na spotkanie .
    • Gość: TrAgOs Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 16.06.04, 12:53
      fotka.pl/osoba.php?id=173080
      • Gość: Master Kat Re: Anonimowość IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 14:32
        Kto kopiuje???ale to dobrze ;) joł
        • qualin Re: Anonimowość 16.06.04, 16:03
          a kto wam kaze czytac idioci, i tak pewni ktos wam czyta bo sami nie potraficie !!! widze ze wam brakuje odwagi zeby sie ujawnic, to wy zachowujecie sie jakbyscie mieli po 12 lat, nie dosc ze nie potraficie prowadzic normalnej dyskusji to na dodatek jestescie tchorzami !!! zal mi was.
          • Gość: boss [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 16.06.04, 16:12
            • qualin [...] 16.06.04, 16:17
              • Gość: boss [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 16.06.04, 16:24
                • qualin Re: Anonimowość 16.06.04, 16:26
                  sam jestes zamulony, bo skoro mnie nie lubisz i nie chcesz czytac moich postow to po cholere tutaj wchodzisz !!!
              • Gość: tera dobre Re: Anonimowość IP: 81.210.32.* 16.06.04, 16:31
                podobno prokurator sie zajal w koncu ta sprawa ze nawet watkow nie mozna usunac robi sie coraz ciekawiej "kto mieczem wojuje ten od miecza ginie,,
                • qualin Re: Anonimowość 16.06.04, 16:37
                  widze ze sie nie znasz na prawie dziecko. jakby sie tym prokurator zajal to ja bym wiedzial o tym przed toba, a jezeli sie zajmie to wszyscy jestescie pogrzebani razem ze mna, jak juz napisalem w nikt nie jest anonimowy w sieci, tymbardziej jak ktos pisze ze swoego domu jak prawie wszyscy tutaj na forum, hehe :]
                  • Gość: Gosia Anonimowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:54
                    czy wy na kazdym forum musicie na siebie jechac ja nie wiem co wam Łukasz
                    zrobil... a co do jego wygladu... heh ... to ja jestem ciekawa jak wy
                    wygladacie... tak samo zachowania to ze niby on zamul jest... przeciez
                    wiekszosc go nie zna, skad mam wiedziec czy wy nie jestescie zamulami... o ile
                    nie wiecej... :>
                • Gość: Adwokat Re: Anonimowość IP: 213.17.208.* 18.06.04, 13:58
                  Prokurator?? po co? ja tu nie widze żadnych znamion przestępstwa... forum to
                  forum, jest po to aby wyrazac swoje opinie. Niech sobie dadzą spokoj-
                  Prokurator jo? Nie wiem po co.......<lol2>
            • Gość: Mike Re: Anonimowość IP: 213.17.208.* 18.06.04, 13:55
              Tobie tez chate spalić???
    • Gość: szakal [...] IP: 212.160.204.* 19.06.04, 09:28
      • Gość: Shaker [...] IP: 212.160.204.* 19.06.04, 09:31
    • Gość: CHEŁMINIAK Re: Anonimowość IP: 81.210.32.* 20.06.04, 02:33
      Mam tylko nadzieje, że nikt z innych miast tego nie czyta bo byłby wstyd na
      cały kraj. A jeśli czytają to będziemy znani jako miasto "Łukasza i Julii"
    • Gość: nieznajoma [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:24
    • Gość: qualin [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:04
      • Gość: csw Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:39
        co to za qualin??
        • Gość: Zeta Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:19
          a tY śWieCiaKu kTO ??? qualin is qualin - no interest in!
          • Gość: marta Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:23
            qalin to ten zamół co chwalił sie jak to jego była julia traciła z nim cnote co
            za burak a do tego jeszcze szpetny.fujjjj
      • Gość: benia Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:45
        qalin zamule jak tam twoja nowa lalunia? bzzyknales ją juz?? czy jestes nadal
        prawikiem ty wez lepiej badz sam szkoda mi tej laluni z takim zamułem a do tego
        szpetnym
        • Gość: o.n.a Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:45
          Ty benia uwazaj co piszesz. zal mi ludzi z malomiasteczkowa mentalnoscia, znasz
          takie powiedzenie "bezmyslnosc jest prywatna, a jej skutki spoleczne"?? jak juz
          sie zastanowisz nad tym cytatem to zapusc sobie lepiej brazylijsko-
          peruwianskiego tasiemca i zajmij sie jego recenzja, a nie wpier... sie w cudze
          zycie!!!
    • Gość: QUALIN Re: Anonimowość IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:35
      JOŁJOŁ ZIOMY
    • sasser Re: Anonimowość 15.11.04, 21:51
      Warto przypomniec ze od 1.listopada obowiazuje ustawa pozwalajaca na
      błyskawiczna identyfikacje komputera z ktorego wysylane sa posty [chodzi o
      bluźnierstwa, obrazy konkretnych osob, znieważenia itp.] Radze się opamietac i
      ograniczyć rąbanie pupci ..
      Wish All The Best.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka