Gość: ja IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.12, 13:26 Co mam zrobic,mm psa-dużego a moje dziecko teraz ma alergie i nie wiem co robic nikt nie wezmie duzego 6-letniego psa:( wlasciciel tez nie pozwala go juz trzymac w wynajmowanym mieszkaniu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: in Re: pies! IP: *.tvgawex.pl 28.03.12, 15:28 sprzedaj , sprezentuj , oddaj do schroniska... a może do chińskiej podrzuć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do in Re: pies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 16:12 ta wypowiedz w pełni prezentuje stan Twojego umysłu.....chorego umysłu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: pies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 16:15 i 6-letnie psy znajduja dobre domy, zrób ogłoszenie ze zdjeciem psa,opisz jego charakter, napisz dlaczego go chcesz oddać (chociaz alergia to standart) i poszukaj mu domu najlepszego z najlepszych...........bo jeżeli pies mieszka z Toba 6 lat, to chyba cos dla ciebie znaczy.............przykre to wszystko,ale trzymam kciuki za znalezienie dobrego domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pies! IP: 37.30.71.* 28.03.12, 21:50 Ty się uśpij i nie pisz głupot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kamila Re: pies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 10:45 czy Ty dziewczyno myslisz że to tak prosto uspic zdrowego psa?????tylko weterynarz przestepca dopusci sie takiego czynu jest na to paragraf a Ty byłabys wspołwinna,więc jezeli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pies! IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 11:08 Uśpienie w ogóle nie wchodzi w grę,pies to mieszaniec ale jest duży i kochany,pilnuje domu bez zarzutów bardzo bym chciała oddać go komuś na wieś żeby mógł sie wybiegać zostało mi niewiele czasu jak nie oddam psa to muszę się wynieść taka decyzja właściciela mieszkania :(. dziękuję za odp.nie oddam go też na łańcuch więc pewnie nikt go nie weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: pies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 12:18 trzymam mocno kciuki za znalezienie dobrego domu dla pieska jezeli masz fb wrzuć tam ogloszenie o piesku :) Odpowiedz Link Zgłoś