Gość: gość IP: *.tvgawex.pl 14.08.12, 14:08 Liceum dla doroslych w Chełmnie na ul Dominikańskiej w jakie sa dni zajecia? Ile sie płaci ? Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: liceum dla doroslych IP: *.chelmno.mm.pl 15.08.12, 14:52 Zajęcia są od poniedziałku do czwartku na 15.00 i nic się nie płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: liceum dla doroslych IP: *.superkabel.de 15.08.12, 18:11 i chodza 2osoby a po pol roku likwiduja,tak jak w zeszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominikańska 35 Re: liceum dla doroslych IP: *.play-internet.pl 15.08.12, 19:45 To co piszesz nie jest prawdą. Żaden oddział nie został zlikwidowany. Obecnie prowadzony jest nabór na rok szkolny 2012/2013. Zajęcia w tym roku będą odbywały się od poniedziałku do środy. Zachęcam do złożenia dokumentów w sekretariacie szkoły i rozpoczęcia od września nauki w liceum. Szkoła jest szkołą publiczną i uczniowie nie ponoszą żadnych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: liceum dla doroslych IP: *.superkabel.de 16.08.12, 20:53 nieprawda,w zeszlym roku na polrocze zostala zlikwidowana pierwsza klasa chodzily tylko 2 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: liceum dla doroslych IP: *.chelmno.mm.pl 16.08.12, 22:23 Ale ściema! Faktycznie, chodzę do ULO i się uczę, i nic nie płacę, i klasa nie została zamknięta:) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: liceum dla doroslych IP: *.superkabel.de 18.08.12, 09:33 Pierwsza klasa zostala zlikwidowana na polrocze chodzily tylko 2 osoby i to nie sciema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominikańska 35 Re: liceum dla doroslych IP: *.play-internet.pl 18.08.12, 16:28 Drogi „ja” nie wiem, co chcesz osiągnąć tymi wpisami, ale z całą pewnością mylisz szkoły. Liceum dla Dorosłych na Dominikańskiej ma się dobrze i Ciebie też przyjmie, gdy tylko będziesz chciał zdobyć średnie wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: liceum dla doroslych IP: *.chelmno.mm.pl 18.08.12, 17:38 Witam mam pytanko ile semestrów ma to liceum i jak wygląda sprawa z opuszczaniem zajęć np z powodu na pracy......z góry dziękuje za informację i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominikańska 35 Re: liceum dla doroslych IP: *.play-internet.pl 19.08.12, 16:58 Dla słuchaczy, którzy ukończyli ZSZ nauka w liceum trwa 4 semestry. W semestrze trzeba uczestniczyć w 50% zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: liceum dla doroslych IP: *.chelmno.mm.pl 18.08.12, 23:12 faktycznie. Ja też chodzę, klasa nie została zamknięta. Polecam, zero kasy!!! Fajni nauczyciele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: liceum dla doroslych IP: *.chelmno.mm.pl 27.08.12, 19:00 trzeba się uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLECAM Re: liceum dla doroslych IP: *.tvgawex.pl 29.08.12, 13:30 2lo-swiecie.pl/index.php/galeria1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: liceum dla doroslych IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.12, 11:35 Dziwne co piszecie niby jest to liceum dla dorosłych ale mój syn ma skończone 18 lat i ma tylko gimnazjum i chciał tam się zapisać to ta pani która się tym niby zajmuje to powiedziała że jest to szkoła dla dorosłych ale niby po liceum ???????Czegoś tu nie rozumiem to po co komu liceum po liceum.???Może ktoś ma namiary na tą szkołę albo numer do tej pani to bym była wdzięczna .Bo bym pilnie potrzebowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: liceum dla doroslych IP: *.chelmno.mm.pl 05.09.12, 13:25 To jest szkoła dla dorosłych, ale po szkole zawodowej. Same gimnazjum nie wystarczy. O szczegóły trzeba iść zapytać się samemu do szkoły na Dominikańską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: liceum dla doroslych IP: *.play-internet.pl 05.09.12, 17:54 tyle,ze wiedza po gimnazjum jest na tym samym poziomie co po zasadniczej:D tylko ma sie papier i no cenny zawod. Odpowiedz Link Zgłoś