Dodaj do ulubionych

Znalazłam Yorka

IP: *.dynamic.lte.plus.pl 02.11.12, 18:23
Jak w temacie;)
Czekam na właściciela/właścicielkę.
Oczywiście tutaj na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: To ja Re: Znalazłam Yorka IP: *.pl 05.11.12, 17:41
      To ja, to ja, to ja... słyszysz - wołam ciebie ja, brzoza moje listki potargał wiatr za białymi plecami pożar huczą noce i dnie, czekam, przyjdź, przytul mnie, czekam, przyjdź, czekam, żyj To ja, to ja, to ja... słyszysz - wołam ciebie ja, płomień z iskry burzy, z okruchów gwiazd, miły, nie bój się, weź mnie w dłonie płomień wije się, gnie czekam, przyjdź, przytul mnie, czekam, przyjdź, czekam, żyj To ja, to ja, to ja... słyszysz - wołam ciebie ja, łąka świeżą trawą pachnący świat, w dali obłok i głos skowronka trawa drży w cichym śnie czekam, przyjdź, przytul mnie, czekam, przyjdź, czekam, żyj przytul mnie. XD
      • Gość: jaga Re: Znalazłam Yorka IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 05.11.12, 22:47
        Mi zgineła suczka jorka, drobnej postury, srebrno złota bródka, proszę o info. 603 720 005
    • Gość: Jl Re: Znalazłam Yorka IP: *.pl 06.11.12, 13:18
      Znalazłaś Yorka. Masz Yorka :D
    • Gość: Karolina. Re: Znalazłam Yorka IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.12, 21:14
      a coś dokładnie o piesku..? :< bo mi zaginął
      • Gość: Karolina. Re: Znalazłam Yorka IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.12, 21:17
        ma tatuaż w uchu o numerze 335B? (mój taki miał zanim zaginął...)
        • Gość: magda Re: Znalazłam Yorka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.12, 11:58
          Niestety to nie ten psiak...
      • Gość: magda Re: Znalazłam Yorka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.12, 11:57
        Proszę o jakieś szczegóły dotyczące psiaka. Imię, obroża, kolor...
        • Gość: sylwia d Re: Znalazłam Yorka IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.12, 18:57
          Imie- Kacperek,obroża żółta z dzwoneczkiem+zwykła obroża na pchełki,koloru jasnego pod szyją plama bardzo ciemna wielkości 20 groszy
          • Gość: magda Re: Znalazłam Yorka IP: *.dynamic.lte.plus.pl 13.11.12, 21:09
            Niestety...;(
    • Gość: ja Re: Znalazłam Yorka IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.12, 15:32
      Mi zaginął york samiec pod koniec października w okolicy ogródków działkowych nad browiną-możliwe że bolała go przednia łapka.
      • Gość: magda Re: Znalazłam Yorka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.12, 12:00
        Ten piesek nie kuleje. A może imię poda mi Pani/Pan?
    • Gość: sylwia d poszukuje yorka IP: *.chelmno.mm.pl 08.11.12, 16:28
      Zaginął york koło ogródków działkowych - nad browiną pod koniec pazdziernika mozliwe ze bolała go przednia łapka
    • Gość: belzebub Re: Znalazłam Yorka IP: *.chelmno.mm.pl 08.11.12, 20:42
      te co zagineły to pewnie stały się obiadkiem dla ptaków drapieżnych :) bardzo mi przykro
    • Gość: xxx Re: Znalazłam Yorka IP: *.chelmno.mm.pl 09.11.12, 21:08
      Pieska można oddać tutaj sprawdź
      kliknij tutaj
      pomogą znaleźć starego lub nowego własciciela
    • dawidchelmno Re: Znalazłam Yorka 23.11.12, 11:44
      Słuchaj Magda kolo mnie na osiedlu na ul.Brzoskwiniowej widnieje od jakiegos czasu ogloszenie,ze zagubiono psa Yorka suczke wiec mozesz sie tam przejsc i na witrynie sklepu przeczytac czy to o nia chodzi...nr tel tez tam jest byc moze to ten piesek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka