Dodaj do ulubionych

Fryzjer "Zyta"

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.13, 00:01
Nie chciałabym w tym miejscu nikogo obrazić, ale wydaję mi się, że wczorajsze potraktowanie mojej osoby było bardzo oburzające...
Przyszłam do owego fryzjera, aby pofarbować włosy. Fakt, że dawniej chodzilam do innego i wróciłam na "stare śmieci". W zamian otrzymałam oburzenie jednej z fryzjerek - p. Anety, że sama farbuję włosy i teraz przychodzę z problemem. Kiedy jej odpowiedziałam, że to właśnie ta pani ostatnim razem nakładała farbę wyskoczyła na mnie, że pracowała pod wielką presją...
Przepraszam bardzo, ale chyba nie na tym rzecz polega... Skoro miała pracować "pod presją to mogła wcale tego nie robić... Całkowity brak profesjonalizmu.
Po raz kolejny zawiodłam się na tym miejscu. Szczerze NIE POLECAM.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.204.65.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.06.13, 16:06
      A ja przeciwnie. Nigdy nie zawiodłam się na tym zakładzie. Niezależnie od tego, która fryzjerka zajmowała się moimi włosami, zawsze wychodziłam zadowolona z fryzury, przystępnej ceny i miłej atmosfery. I mogę tylko gorąco polecić :)
      • Gość: klientka 2 Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.tvgawex.pl 20.06.13, 20:35
        A zapytaj się na jakich produktach pracują.....
        • Gość: stwierdzenie Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.13, 22:47
          W tym Zakładzie traktują niemiło nowych klientów
      • Gość: Jaaa :D Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.pl 02.07.13, 22:20
        Zawsze chodzę do pani Zyty jak i jej pracowniczek i zawsze wychodzę z ładną fryzurą i uśmiechem na twarzy :) Pozdrawiam.
      • Gość: Gosia 123 Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.18, 11:02
        Ja też chciała bym bardzo poleci. Jestem bardzo zadowlona z fryzury i koloru który mi pani Anetka zrobiła. Kobieta bardzo miła sumienna i jak trzba to i nawet doradzi. A po zatym salon jest od nowiomy i czysty z przyjemnością się siedzi i czeka na swoją kolej.
    • 1zolza13 Re: Fryzjer "Zyta" 20.06.13, 21:29
      Całkowicie nie zgadzam się z opinią klientki, powiem więcej niezbyt jej wierzę. W tym zakładzie panuje sympatyczna atmosfera, a usługi są profesjonalne. POLECAM!!!
      • asiulcowax3 Re: Fryzjer "Zyta" 20.06.13, 22:07
        Akurat było tak jak opisalam wyżej. Cóż... Nikt nie każe wierzyć, dla mnie to jest brak profesjonalizmu.
      • Gość: kaja Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 21:38
        ja tez nie wierze autorce ! predzej uwierze ze konkurencja próbuje pozyskac klientow :D
    • Gość: NIEZADOWOLONA Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.13, 22:43
      JA TEŻ NIE POLECAM.BYŁAM TAM TYLKO RAZ I WIĘCEJ NIE PÓJDĘ.BYŁAM U POFARBOWANIA I CIENIOWANIA WŁOSÓW.FRYZJERKA WZIĘŁA FARBĘ NA ZAPLECZE BY ROZROBIC,JEDNAK GDY NAKŁADAŁA MI NA GŁOWĘ TO MIAŁAM WRAŻENIE,ŻE DOLAŁA WODY.TAK Z FARBY LECIAŁO!!!!kUPUJĘ ZAWSZE FARBĘ L'OREALA Z TYCH DROŻSZYCH I NIGDY WCZEŚNIEJ COS TAKIEGO MI SIĘ NIE STAŁO!!!!!!!POMIJAM FAKT,ŻE UMYLI MI GŁOWĘ W ODŻYWCE WMAWIAJAC,ŻE TO SZAMPON.W DOMU WYCZYTAŁAM,ŻE TO ODŻYWKA!!!POZA TYM KRZYWO POCIENIOWANE WŁOSY.SZEFOWA NIESYMPATYCZNA,NASTAWIONA WYŁĄCZNIE NA ZYSK!!!!!!!!!!!! NO I DROGO ZAPŁACIŁAM!!!!!!!!!!
      • asiulcowax3 Re: Fryzjer "Zyta" 20.06.13, 23:00
        Zgadzam się! Tylko na zysk!
        • Gość: ewa Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.chelmno.mm.pl 20.06.13, 23:15
          ludzie - w życiu w tym zakładzie nie byłam - ale dajcie se luz :) chodzicie ze swoją farbą do fryzjera i chcecie z 10 włosów nagle 100 - - takie rzeczy to tylko w......
          kto niezadowolony - to do renomowanych salonów - ceny 3 razy takie - gwarancja jakości i możliwości reklamacji - o co chodzi ? chcesz tanio komuś dupę zawracać to domowym sposobem se poradź :( może ocalisz choć kępkę strzechy.
          Jestem kobietą i mam krótkie włosy - bardzo często chodzę do fryzjera - słyszę klientki i ich wywody na temat żądań co do fryzury - kabaret to mało - fryzjerzy musza balansować na poziomie psychologów :) co może być czasem trudne...
          Pozdrawiam wszystkich fryzjerów w Chełmnie - bo chyba wszyscy mają swoich wiernych klientów skoro nadal się utrzymują :) a niezadowolonych trzeba po prostu wykopać... :)
          • asiulcowax3 Re: Fryzjer "Zyta" 21.06.13, 00:26
            Chyba naprawdę nie rozumiesz o co chodzi... Ta pani, fryzjerka farbowała mi włosy, a w dwa miesiace później zaczęła swoje wywody, ze kto tak mógł mi włosy zrobić... Kto? Ona!
            • Gość: ewa Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.chelmno.mm.pl 21.06.13, 00:36
              no i w tym momencie powinnaś jej to powiedzieć i zażądać zwrotu kasy plus rekompensaty za zniszczenie włosów - nie rozumiem jaki masz problem? ja bym to załatwiła od ręki i nigdy więcej bym tam nie poszła..........
    • Gość: mm Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.tvgawex.pl 22.06.13, 15:03
      ja też tam kiedys poszłam i niechciała mi pofarbowac bo powiedziała ze mam za bardzo zniszczone tylko że poszłam gdzie indziej i nierobili mi problemu
      • Gość: ddd Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 17:05
        To chyba jednak nie jest nastawiona nakasę skoro potrafiła osmówić farbowania, raczej ta druga to osóbka idąca na skróty
    • Gość: klientka:) Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.tvgawex.pl 22.06.13, 23:06
      Każdy ma prawo wyboru. Jak szefowa łasa na kasę to proponuję przenieść się do konkurencji i zakończyć ten wątek nikomu do niczego niepotrzebny. Pozdrawiam wszystkich fryzjerów w Chełmnie i życzę im wielu wyrozumiałych i wiernych klientów:)
      • Gość: ewa Re: Fryzjer "Zyta" IP: 89.231.149.* 22.06.13, 23:20
        mnie ten wątek zachęcił do skorzystania z usług tego zakładu - lojalnie informują klienta, ze łysemu afro nie zrobią :) bardzo chętnie wybiorę się tam w przyszłym tygodniu i liczę na fachowe rady :)
        • Gość: kika Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 23:02
          Ludzie, jak komuś coś nie pasuje to niech nie chodzi i proste a nie obsmarowuje ludzi i firmy na forum. Po co to komu, jak będę chciała to i tak tam pójde w dupie mam czyjeś niezadowolenie! Ludzie zachowajcie trochę kultury. Chcesz profesjonalnie jedź do Warszawy... zapłacisz równie profesjonalnie. A jak komuś się cos nie podoba to jest jeszcze sporo innych fryzjerów, po co ktoś idzie gdzieś gdzie udaje głupca i fałszywie się uśmiecha, a za plecami opisuje takie sytuacje. Jeśli pani wyszła od fryzjera bez problemu to widocznie była pani zadowolona z fryzury, więc po co te pretensje?! Chcecie być profesjonalnie obsłużeni idźcie do Donatelli, gdzie zapłacicie 3x tyle za profesjonalne produkty, a umyją wam włosy w zwykłym szamponie za 5 zł, w butelce po firmowym i co też nie wiecie co jest w środku, a wiem co jest. A skoro farba była za rzadka to trzebabyła sobie kupić tą Loreala i samemu zrobić. Widać brak profesjonalizmu bo ktoś sie tu nie zna na rzeczy a plecie bo plecie, ja też sama rozrabiam sobie farbe w domu i dolewam specjalnego płynu, a nie wody i też mam rzadszą farme i nie widzę problemu!! Nie rozumiem ludzi i ich poziomu inteligencji oczerniając kogoś na takich stronach. Czemu to ma służyć? Ja tam chodzę i nadal będę chodziła, każdy ma swój sprawdzony salon a jak ktoś ma jakis problem to niech idzie do psychologa! :)
          • asiulcowax3 Re: Fryzjer "Zyta" 27.06.13, 11:29
            Jak nie umiesz czytac to sie nie odzywaj. Wyraznie bylo napisane, ze klientka nie chce nikogo obrazic. A wiele ludzi mowi, ze ten fryzjer jest tylko dla starych babek, bo wielu klientow traci.
    • Gość: klientka Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.zapnet-isp.net 27.06.13, 14:55
      Ja bardzo dawno byłam u ZYTY czesać włosy na wesele i to była porażka.Po pierwsze uśmieszki za plecami i oraz głupie komentarze bardzo mnie krępowały,uważam,że mogłyby się panie powstrzymać od obgadywania i uważania się za lepsze osoby od klientek.Po drugie fryzura bardzo szybko mi się rozleciała.Podałabym fryzjerkę która moim zdaniem świetnie ścina,układa i farbuje włosy,ale zarzucicie mi że jestem konkurencją.Więc niech każdy znajdzie swoją ulubioną fryzjerkę ale ZYTY nie polecam,a tym bardziej Anetę-o ile jeszcze tam pracuje.
      • Gość: lala67 Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.06.13, 14:27
        Pani Aneta to ta blondynka w krótszych włosach? Jeśli o nią chodzi to kobieta nie zna się na rzeczy. Wie co to cieniowanie włosów a sama nie potrafi się za to wziąć. Brak doświadczenia i nic więcej...
    • Gość: aga Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.play-internet.pl 27.06.13, 16:28
      a ja polecę fryzjerkę do której chodzę od lat u wioletki za relaksem super babka a u zyty bylam tylko raz wiele lat temu i więcej do niej nie pójde w salonie ma wielki jeden syf i nic po za tym kończę brak słów
      • 1chelminiak Re: Fryzjer "Zyta" 27.06.13, 22:04
        "Zyt"a jest OK! I zadna krytyka ze strony konkurencji nie jest w stanie jej zaszkodzic.Osoby ktore tu sie negatywnie na temat" zyty "wypowiadaja to zapewne konkurencja ktora cierpi na brak klientow .Pozdrawiam" zyte" i prosze sie nie przejmowac profesjonalizm sie sam obroni.
        • Gość: xxx Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.play-internet.pl 27.06.13, 23:51
          dokładnie negatywnie wypowiadają sie ci co zazdroszczą! Bo zawsze gdy przechodzę jest tam zawsze spory ruch, a w sobotę trzeb iść rano żeby sie dostać tyle mają ludzi. Jakoś nie widzę tych nie zadowolonych :P Ludzie zazdrość przez was przemawia i tyle!! Nudzi wam się, ze wymyślacie takie wątki!
          • asiulcowax3 Re: Fryzjer "Zyta" 28.06.13, 01:30
            No, no. Oprócz optymistycznych cech są także te pesymistyczne.
            Nie dla każdego ten fryzjer jest idealny.
            • Gość: Anna Re: Fryzjer "Zyta" IP: 89.231.148.* 28.06.13, 20:29
              Bzdury!bzdury! Jak P.Zyta jest nie sympatyczna i leci na kasę to chyba faktycznie konkurencja to Bzdury wypisuje.
              • Gość: jarek Re: Fryzjer "Zyta" IP: 89.231.148.* 30.06.13, 11:29
                ja tez bylem tam tylko raz i jak uslyszalem szczekanie pani fryzjerki ze mnie juz dzis nie obetnie to odpuscilem sobie.... do dzis gdy widze ja na ulicy przypomina mi sie od razu to jej szczekanie...
                • Gość: Anna Re: Fryzjer "Zyta" IP: 89.231.150.* 03.07.13, 08:58
                  Kłamierz! i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • asiulcowax3 Re: Fryzjer "Zyta" 03.07.13, 09:35
                    Ludzie! Naprawdę jesteście dziwni. W d*pie mam to czy ktoś jej robi konkurencje czy nie! Już nikt nie może napisać swojego zdania na forum, bo zaraz uważanie, że robią to inne salony? Żałosne! Nie każdy musi uważać, że "Zyta" to wspaniały i profesjonalny salon, a Panie noszą klientów na rękach! Jednak Chełmno to dziwne miasto, gdzie nikt nie może wyrazić swojego zdania, bo inni uważają to za antyreklamę konkurencji...
                    Skoro zostałam tam potraktowana nieprofesjonalnie, to mam prawo o tym napisać. Każdy kto został potraktowany podobnie, wie o czym mowa. Przestańcie być wpatrzeni w ten salon i traktować go jak profesjonalny, bo nie wszyscy mają takie samo zdanie.
                    Więcej tolerancji dla zdań innych osób...
                    • Gość: klientka:) Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.tvgawex.pl 03.07.13, 20:39
                      Sama sobie przeczysz! Piszesz, że każdy ma prawo do własnego zdania a ty się wypowiadasz 6 razy i za każdym razem atakujesz innych na forum albo dopisujesz nowe rewelacje!
                      • Gość: Marta Re: Fryzjer "Zyta" IP: 89.231.150.* 04.07.13, 12:09
                        Bo łże jak.....
                    • Gość: klientka Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.13, 19:16
                      Rozumiem bylas niezadowolona ,wyrazilas swoja opinie ktora jest subiektywna i na tym powinien byc koniec.To ze jednak ciagle wracasz do tematu, wskazuje na to ze chcesz "Zyte " zniszczyc i z cala pewnoscia nalezysz do konkurencji, ktora o takiej ilosci klientow jakich ma "Zyta moze tylko pomarzyc.
                      • Gość: zadowolona Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.opera-mini.net 05.07.13, 21:40
                        to z pewnością wypowiedzi jednej z pań konkurencyjnego salonu. Ja chodzę tylko i wyłącznie do ZYTY, a dlaczego- dlatego że zawsze wychodziłam z tamtąd zadowolona z fryzury. Wcześniej bywałam u konkurencji w różnych salonach ale odnalazłam swoje prawdziwe zadowolenie dopiero u Zyty i negatywne opinie mojego zdania nie zmienią. POZDRAWIAM :)
                        • Gość: Anna Re: Fryzjer "Zyta" IP: 89.231.150.* 06.07.13, 21:09
                          ZYTA jest nie tylko dobrym fryzjerem ale też dobrym miłym człowiekiem.Zyta górą!!!!!!!!
                          • Gość: :)) Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.pl 02.07.14, 21:53
                            Każdy salon fryzjerski ma swoje plusy i minusy. Ja osobiście uważam,że ten salon różni się od pozostałych w naszym mieście. Fakt marka kosmetyków,które są wykorzystywane w tym zakładzie to zwykła taniocha,bo te produkty są dostępne w zwykłych sklepach... Z resztą można to zauważyć patrząc na to czym są myte włosy,bądź jakiego lakieru używano.Jednakże spójrzcie ile płacicie za zabiegi bądź strzyżenia? Taniej nigdzie nie pokrycie kosztów. Coś za coś. Atmosfera jaka tam panuje moim zdaniem jest rewelacyjna. Kobitki uśmiechnięte,zawsze można z nimi pogadać,umilić sobie czas a przede wszystkim potrafią doradzić. Jedyny salon w Chełmnie czynny do 20. Stąd pełno klientów ma Pani Zyta. Jeśli wam coś się nie podoba to w czym problem podbić na hallera i powiedzieć prosto z mostu w czym tkwi problem. ?
                            • Gość: :)) Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.pl 02.07.14, 21:54
                              pokryjecie*
      • Gość: Mela Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 08:37
        ?,,glupoty ludziska wypisujecie,,,,kazdy ma swojego ulubionego
    • Gość: mmm Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.14, 22:41
      też nei polecam
    • Gość: Spa Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.18, 15:37
      Spa dla włosów poleca ktoś?
      • Gość: Nanana Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.play-internet.pl 21.09.18, 07:48
        Salon Freszzz
    • Gość: Anna Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dynamic.mm.pl 23.05.19, 21:33
      "Czara goryczy przelała się"
      Bylam klietka salonu od ponad 10 lat.Chodz nie zawsze zadowolona z usługi wykonywanej przez P Anete. Zachecalam moje corki by chodziły do salonu " Zyta" korzystaly i też z uslgi wykonywanej przez P Anete nie zawsze zadowolone.Córka poszla z odrostem ( gęste długie czarne włosy) z jakim odrostem weszla z takim wyszla. Innym razem druga corka poszla na zrobienie pasemek.Usługa wykonana przez P Anete niczym poczatkujacy uczeń.Ani kolor, ani forma.Przypominało wiszane tasiemki roznej szerokości.Ja ! jak zwykle poszłam na ścięcie, P Aneta , kiedy wchodziłem w drzwi, wystawila rękę✋ " prosze niewchodzic zaraz przyjdzie pan i po nim kolejny" odpowiedziałam poczekam bo mnie nogi bolą.P Aneta siedziała czytała gazete.
      W końcu zaczęła nie wiedzieć czemu czepiac sie mojej rodziny.Na pytanie co rozumie przez niewychowana cala rodzina.Odp " idz idz kobieto"
      • Gość: Karelajn Re: Fryzjer "Zyta" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.19, 20:59
        Po pierwsze napewno nie była pani pytac o uslugę tylko od progu wlazłaś kobieto z pretensjami. Tak tak kobieto bo pisze pani raz w formue meskiej pewnie zeby nie bylo wiadomo o kogo chodzi a za chwile w osobie zenskiej. Jestes nie wiadomo co czy obojniak? A po drugie siedziałam akurat w poczekalni gdy wkroczyłas kobieto wiec na pewno nie byla pani w sprawie uslugi i wszyscy co byli w salonie moga to potwierdzić a teraz odwraca pani kota ogonem i robi z siebie ofiarę. Slyszałam jak pani Aneta mowiła szefowej o co chodziło i popieram nie dziwie sie ze padlo stwierdzenie o niewychowaniu. Skoro corka nie wie ze w takich sklepach jak biedronka bulki sie pakuje przez woreczek! Tez jestem na to uczulona po to sa woreczki a nie zeby lapy pchac w bułki nie mam ochoty jesc potem pieczywa ktore ktos dotykał. A jesli ktos tego nie wie i sie nie stosuje to faktycznie jest nie wychowany! I nie ma co sie burzyc bo prawda boli to wymysla pani historie z kosmosu i mysli pani ze ktos uwierzy. A corka ttaka madra a mamusie wysyła w obronie? Śmieszne tak sie sklada ze pania kojarze i corke też... świeta nie jest!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka