Gość: ==>AoR<== IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 16:48 JAki sqad według Was jest lepszy KDS- bliźniaków & Domela czy moze INTEFERANCJA-ziomków z OMCS!!??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIQR<-- =] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:11 INTERFERENCJA TO NORMALNE POZDRO DLA CHŁOPAKOW POZDRIX OMCS SK2P POZDRO AOR K.C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:52 Po pierwsze: INTERFER to nie tylko OMCS - ze Skłody to jest tylko jeden ziom + DJ. Pozostałych dwoje to K. i P. >>>SK2P<<< kto czai ten wie... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:53 A po drugie to nikt nie jest lepszy bo kazdy jest dobry w tym co robi [czyt. ma swój indywidualny styl] - a co sie komu bardziej podoba to kwestia gustu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ==>AoR<== Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:07 Ziomus ale na tym polega rangink kto według Ciebie jest lepszy a ze kazdy lubi i słucha to co mu sie bardziej podoba to normalka,wiec pytam kto komu kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 213.17.208.* 05.08.04, 08:57 no jo Asior kumam o co cho... ja tam oba sklady lubie, ale jak juz to wole INTERFER - przynjamniej sami sobie robią bity :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ==>AoR<== Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 11:16 Do mnie Asior?Chyba cos Ci sie pomyliło,ja nie jestem zaden Asior=\ hmm;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 213.17.208.* 05.08.04, 11:28 A to sory. Myslem ze Ty to kto inny . Ale i tak pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiuw [od buta] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 22:56 Ziomuś20 ... tuć to Asior, tylko sie kamufluje ... bo PIQR [Piórek] pisze do niej "KC" ... czyli to Asior because oni byc razem, wystarczy na statusy popatrzeć (na GG) i wszystko jasne ! Wprowadza Cie w błąd! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOmEl! Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 81.210.32.* 15.11.04, 17:28 PEWNO ZE Interferencja BO SŁUCHAM I NON-STOP. SIIIIIEEEEEEEEEEEEEE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATA GROSZKA Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:14 KIEDYŚ WYLIZAŁ MI DUPKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DuJaKnoł? =] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:47 Najlepszy jest Groch! Ołowki dostali na wolno tak w dupe ze jak szli do domu to plakali =] i wogole przez ten aparat na zebach jeden seplenil i zaplul mic =] ErSpecta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ==>AoR== Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 13:50 DuJAKnoł?=] No tak racja ER CREW Grochu pozdrox! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnei taki Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:45 ja widzialem jak olowki zapluli mic nic pieknego 3 dni sie suszyl, ja bym po takim czyms juz sie nie pokazal na wolno a Gruchu wiem z dosciadczenia ze na wolno moze zawsze i wszedzie 3 godziny go sluchalem i wiem co pisze a jak chodzi o to jaki slad jest lepszy to oczywiscie interferencja bity maja swoje txt tez wypas woec kdx jest do d..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARÓIP=] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 09:17 DOKŁADNIE TAK JAK MOWISZ ZIOMEK NIE ZNAM CIE ALE PZDX DLA CIEBIE ALE Z NIMI POJESZAŁ I TAK MA BYC POZDRO SK2P POZDRO ZIOMUS 20 =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 213.17.208.* 23.08.04, 14:13 Pozdro Piórek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIQR<-- =] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:59 POZDRO POZDRO DLA CIEBIE TRZYM SIE ZIOMUS =]JESZCZE RAZ POZDRO DLA LUDZI Z ~~I N T E R F E R A~~ ROBIA SWOJE I TO DOBRZE !SK2P<== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Piórka Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:28 WYRUCHAŁ MI KUMPELE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melon Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:31 piorek wysrał gitare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABRYSIA Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:36 widzałam jak Groszek z Piórkiem głaskali sie po klatach pod stołem na impezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:40 GROCH TO NIEZŁY ŁOCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joł Fioł Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:23 Piórek wąchał syry siolowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem co mowie Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:42 Asior niepodlizuj sie on i tak cie nielubi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhhh Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 02:03 heh glupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorthaur Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:56 hip-hop prosta muzyka dla prostych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumaty w Tematy Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:30 ty prostaku tani! jak nie czaisz to wyjazd! widac ze dla ciebie to manieczki albo discopolo sie nadaje- bez dwoch zdan ośle patentowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blehhhh Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:53 jasne ze Intere.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowieq Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 81.210.32.* 25.08.04, 22:03 CHP.pozdro ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hosse Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:24 moim zdaniem interferencjii nie dosiegaja do piet a przynajmniej do pasa i to nie dlatego ze mieszkam na OmCS tylko ze graja o wiele lepiej,w ich utworkach cos jest.....pozdro dla nich nagrywajcie jeszcze to na pewno dojdziecie do sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ waŻny! Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 81.210.32.* 14.11.04, 20:00 Zróbcie turnieja wolnej stylizacji i lepiej oceńta umiejętności poszczególnych głów chełmińskich, to dopiero J E B N I E! Może zostać tyllko jeden PIZDUCHY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 19:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPAJ Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:43 PIOREK NIE MA ZĘBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOCIAN Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:46 GROSZEK WYRUCHAŁ BIEDRONKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak j a Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:55 piór i grochu pozdro nie czytajcie tego co piszą o was te łochy !!!Yoo==> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOŻENA Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:34 jak j a ma w dupie rośline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowek Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:04 groszek i piórek obsrali murek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazoon Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:20 pewnie że INTERFERENCJA!!!!Pozdro dla ziomów z OMCS,pozdro PIÓR i AoR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:36 groszek wocha proszek Odpowiedz Link Zgłoś