Dodaj do ulubionych

Interferencja czy KDS?-ranking

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 16:48
JAki sqad według Was jest lepszy KDS- bliźniaków & Domela czy moze
INTEFERANCJA-ziomków z OMCS!!??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: PIQR<-- =] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:11
      INTERFERENCJA TO NORMALNE POZDRO DLA CHŁOPAKOW POZDRIX OMCS SK2P POZDRO AOR
      K.C
    • Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:52
      Po pierwsze: INTERFER to nie tylko OMCS - ze Skłody to jest tylko jeden ziom +
      DJ. Pozostałych dwoje to K. i P. >>>SK2P<<< kto czai ten wie... Pozdro
      • Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:53
        A po drugie to nikt nie jest lepszy bo kazdy jest dobry w tym co robi [czyt. ma
        swój indywidualny styl] - a co sie komu bardziej podoba to kwestia gustu :-)
        • Gość: ==>AoR<== Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:07
          Ziomus ale na tym polega rangink kto według Ciebie jest lepszy a ze kazdy lubi
          i słucha to co mu sie bardziej podoba to normalka,wiec pytam kto komu kumasz?
          • Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 213.17.208.* 05.08.04, 08:57
            no jo Asior kumam o co cho... ja tam oba sklady lubie, ale jak juz to wole
            INTERFER - przynjamniej sami sobie robią bity :-)
            • Gość: ==>AoR<== Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 11:16
              Do mnie Asior?Chyba cos Ci sie pomyliło,ja nie jestem zaden Asior=\ hmm;/
              • Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 213.17.208.* 05.08.04, 11:28
                A to sory. Myslem ze Ty to kto inny . Ale i tak pozdro.
                • Gość: obiuw [od buta] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 22:56
                  Ziomuś20 ... tuć to Asior, tylko sie kamufluje ... bo PIQR [Piórek] pisze do
                  niej "KC" ... czyli to Asior because oni byc razem, wystarczy na statusy
                  popatrzeć (na GG) i wszystko jasne ! Wprowadza Cie w błąd! Pozdro!
            • Gość: dOmEl! Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 81.210.32.* 15.11.04, 17:28
              PEWNO ZE Interferencja BO SŁUCHAM I NON-STOP.
              SIIIIIEEEEEEEEEEEEEE!
          • Gość: TATA GROSZKA Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:14
            KIEDYŚ WYLIZAŁ MI DUPKE
    • Gość: DuJaKnoł? =] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:47
      Najlepszy jest Groch! Ołowki dostali na wolno tak w dupe ze jak szli do domu to
      plakali =] i wogole przez ten aparat na zebach jeden seplenil i zaplul mic =]

ErSpecta!
      • Gość: ==>AoR== Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 13:50
        DuJAKnoł?=] No tak racja ER CREW Grochu pozdrox!
      • Gość: dokladnei taki Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:45
        ja widzialem jak olowki zapluli mic nic pieknego 3 dni sie suszyl, ja bym po
        takim czyms juz sie nie pokazal na wolno a Gruchu wiem z dosciadczenia ze na
        wolno moze zawsze i wszedzie 3 godziny go sluchalem i wiem co pisze a jak
        chodzi o to jaki slad jest lepszy to oczywiscie interferencja bity maja swoje
        txt tez wypas woec kdx jest do d..y
      • Gość: SARÓIP=] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 09:17
        DOKŁADNIE TAK JAK MOWISZ ZIOMEK NIE ZNAM CIE ALE PZDX DLA CIEBIE ALE Z NIMI
        POJESZAŁ I TAK MA BYC POZDRO SK2P POZDRO ZIOMUS 20 =]
        • Gość: Ziomuś20 Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 213.17.208.* 23.08.04, 14:13
          Pozdro Piórek:-)
          • Gość: PIQR<-- =] Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:59
            POZDRO POZDRO DLA CIEBIE TRZYM SIE ZIOMUS =]JESZCZE RAZ POZDRO DLA LUDZI
            Z ~~I N T E R F E R A~~ ROBIA SWOJE I TO DOBRZE !SK2P<==
          • Gość: Babcia Piórka Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:28
            WYRUCHAŁ MI KUMPELE!!!
            • Gość: Melon Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:31
              piorek wysrał gitare
            • Gość: GABRYSIA Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:36
              widzałam jak Groszek z Piórkiem głaskali sie po klatach pod stołem na impezie
              • Gość: MAREK Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:40
                GROCH TO NIEZŁY ŁOCH
      • Gość: Joł Fioł Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:23
        Piórek wąchał syry siolowi.
    • Gość: wiem co mowie Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:42
      Asior niepodlizuj sie on i tak cie nielubi!!!!
    • Gość: yhhh Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 02:03
      heh glupek
    • Gość: Gorthaur Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:56
      hip-hop prosta muzyka dla prostych ludzi
      • Gość: Kumaty w Tematy Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:30
        ty prostaku tani! jak nie czaisz to wyjazd! widac ze dla ciebie to manieczki
        albo discopolo sie nadaje- bez dwoch zdan ośle patentowany!
    • Gość: Blehhhh Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:53
      jasne ze Intere.pozdro
      • Gość: człowieq Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 81.210.32.* 25.08.04, 22:03
        CHP.pozdro ...
    • Gość: hosse Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:24
      moim zdaniem interferencjii nie dosiegaja do piet a przynajmniej do pasa i to
      nie dlatego ze mieszkam na OmCS tylko ze graja o wiele lepiej,w ich utworkach
      cos jest.....pozdro dla nich nagrywajcie jeszcze to na pewno dojdziecie do
      sukcesu!
      • Gość: KTOŚ waŻny! Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: 81.210.32.* 14.11.04, 20:00
        Zróbcie turnieja wolnej stylizacji i lepiej oceńta umiejętności poszczególnych
        głów chełmińskich, to dopiero J E B N I E! Może zostać tyllko jeden PIZDUCHY!!!
    • Gość: zombi [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 19:25
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: PAPAJ Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:43
      PIOREK NIE MA ZĘBA
    • Gość: BOCIAN Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:46
      GROSZEK WYRUCHAŁ BIEDRONKE
    • Gość: Jak j a Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:55
      piór i grochu pozdro nie czytajcie tego co piszą o was te łochy !!!Yoo==>
      • Gość: BOŻENA Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:34
        jak j a ma w dupie rośline
        • Gość: rowek Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:04
          groszek i piórek obsrali murek
    • Gość: Farmazoon Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:20
      pewnie że INTERFERENCJA!!!!Pozdro dla ziomów z OMCS,pozdro PIÓR i AoR!!!!!
    • Gość: blee Re: Interferencja czy KDS?-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:36
      groszek wocha proszek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka