Dodaj do ulubionych

Internet bez telefonu stacjonarnego

IP: *.tvgawex.pl 26.09.13, 10:47
Witam, interesuje mnie internet bez telefonu stacjonarnego. Nie mam gniazdka telefonicznego, nie chce żadnych mobilnych internetów. Kablówka też nie wchodzi w grę. Jak mam to rozwiązać?
Jest taka możliwość? I jeszcze pytanie czy internet 4 mb/s to jest wystarczający by swobodnie przegląd internet, obejrzeć filmiki w necie? Wyjaśnijcie mi to proszę prostym językiem, bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia i można mi wcisnąć wszystko w tym temacie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Internet bez telefonu stacjonarnego IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 17:22
      Najlepsze rozwiazanie dla ciebie to internet z netii maja mega fajne promocje i za 4 mb/s zaplacisz tanio a to ci w zupelnosci wystarczy i oczywiscie nie musisz miec telefonu od nich.Polecam go bo sama mam go od 4lat i jestem z niego bardzo zadowolona nie ma zadnych awarii ani nic sie z nim nie dzieje jak chodzby z naszym internetem z Gawexu ktory nigdy nie chodzi tak jak nakezy
      • Gość: Paula Re: Internet bez telefonu stacjonarnego IP: *.tvgawex.pl 26.09.13, 18:01
        Ola dzięki.
        Przeglądałam oferty i rzeczywiście netia ma chyba najlepszą ofertę. Rozmawiałam już z konsultantem i chyba się zdecyduję. Muszę podjąć decyzję do końca października, więc jakby ktoś jeszcze mógł wyrazić opinie o necie 4mb/s z netii to poproszę.
        • Gość: cc Re: Internet bez telefonu stacjonarnego IP: *.tvgawex.pl 26.09.13, 21:04
          ile z netii kosztuje
          • Gość: net Re: Internet bez telefonu stacjonarnego IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.13, 11:45
            mam internet z netii już chyba piaty rok i jestem zadowolony. Nie jestem jednak pewny, czy bez telefonu stacjonarnego, obojetnie u jakiego operatora telefonicznego jest możliwe założenie internetu. Musisz dokładnie o to przepytać operatora.
            • Gość: hmm Re: Internet bez telefonu stacjonarnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 11:52
              Mam z netii i niby tel stacjonarnego nie mam, ale muszę płacić za "utrzymanie łącza" telefonicznego by mieć internet ;) No chyba, że kit mi wcisnęli.... bo też niezbyt się na tym znam
              • Gość: Paula Re: Internet bez telefonu stacjonarnego IP: *.tvgawex.pl 27.09.13, 15:59
                Ja rozmawiałam z konsultantem i powiedziałam, że nie mam żadnego gniazdka (nawet z TP) a oni powiedzieli, że nie korzystają z innych tylko przyjeżdża operator i ciągnie kable. Pytałam o opłaty za podtrzymanie łącza to powiedział, że u nich czegoś takiego nie ma. Oferta 4mb/s z routerem na okres 24 m-cy kosztuje 39,99 zł, a na 9 m-cy 49,99. Po 9 miesiącach przechodzi się na umowę na czas nieokreślony i wtedy można zrezygnować z miesięcznym wypowiedzeniem. I tylko za to się płaci co miesiąc bez dodatkowych opłat. Tylko przy założeniu w pierwszym miesiącu jest opłata aktywacyjna w cenie 29 zł
                • Gość: JA Re: Internet bez telefonu stacjonarnego IP: *.tvgawex.pl 06.10.13, 16:51
                  Też jestem zainteresowany internetem z netii, tylko nie wiem czy mogę go założyć na siebie jeśli nie mam dochodów, bo nie pracuje.
      • ashka89 Re: Internet bez telefonu stacjonarnego 18.08.14, 17:48
        jest jakaś nowa oferta dropsa, że niby 20mb bez limitu za 49 zł, nie ma opłaty za łącze ani tel.stacj. więc chyba coś dla Ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka