IP: *.ip.netia.com.pl 04.11.13, 10:57
MAŁO MIĘSA DUŻO ZILONEGO.
Obserwuj wątek
    • Gość: peeeeeeee Re: MAŁA MI IP: *.ip.netia.com.pl 04.11.13, 10:59
      Dokładnie bardzo mało mięsa.
    • Gość: zadowolony klient Re: MAŁA MI IP: *.ip.netia.com.pl 04.11.13, 11:00
      Byłem niedawno i zamówiłem kebaba bardzo dużo mięsa i wszystkiego super kebab przedmówcy nie wiedzą o czym mówią napewno z konkurencji gorąco polecam!
      • Gość: Andrzej kontratak Re: MAŁA MI IP: *.ip.netia.com.pl 04.11.13, 11:03
        KOLEGA TO CHYBA Z RODZINY WŁASICIELA BO NIE WIE O CZYM MOWI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: chełminianka Re: MAŁA MI IP: *.pl 04.11.13, 11:14
          ja również jadłam kebaba jak dla mnie był dobry w chełmnie lepszego nie jadłam zawsze można zamówić sobie z podwójną ilością mięsa
          • Gość: xlx Re: MAŁA MI IP: *.pl 04.11.13, 12:51
            w j&b też mozna zamówic podwójną ilośc mięsa. zawsze tak robie :)
            • Gość: Ha ha ha Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 04.11.13, 13:07
              Widać,że Państwo z J&B muszą się jakoś wypromować. Także ja jako były klient mogę tylko powiedzieć,co do Kebabów to wszystko ok,gdyby nie ta woda w bułce ;)
              • Gość: Nod Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 17:52
                Czytam i czytam i nadziwic sie nie moge...."zawsze mozna zamowic podwojna ilosc miesa" ???? czyzby pojedyncza porcja miesa, oznaczala jego sladowe ilosci ? jesli tak to nie jest zaden kebab tylko buła o smaku kebabu ! :D troche tak jak z chipsami o smaku beconu :D
                • Gość: xlx Re: MAŁA MI IP: *.pl 04.11.13, 18:14
                  Tak można ale to chodziło mi o j&b bo właśnie tam zawsze jest ''sypnięte''....
                  a jak jest w ''MałaMi'' to nie mam pojęcia. Niedługo się wybiorę na sprawdzenie i porównanie i dam znać
                  • Gość: vvv Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 18:52
                    jadłem 2 razy i dla mnie bardzo dobry i przystepna cena
                    • Gość: KLIENT Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 04.11.13, 19:35
                      taka jest prawda ze w cch nie ma prawdziwych kebabow!!!!!!smieszne jest, jak mozna miec w ofercie kebaba wegetarianskiego!!!przeciez kebab to mieso,a nie bula z surowkami!!!
                      • Gość: ona Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 04.11.13, 19:40
                        nic nie przebije barilli polecam :)
                        • Gość: ero Re: MAŁA MI IP: *.pl 04.11.13, 21:20
                          barilla ok,a gdzie jest ta "mala mi" ??
                          • Gość: KLIENT Re: MAŁA MI IP: 89.231.148.* 05.11.13, 01:34
                            BARILLA NR. 1 W CCH -RESZTA TO
                            PODROBKA
      • Gość: zadowolona Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 15:10
        ja też miałam w kebabie dużo mięsa,nawet się zdziwiłam,bo wszędzie mało dają,był bardzo dobry
    • Gość: zuzka Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 04.11.13, 22:48
      Jedzie spoko. Ale czas oczekiwania długi.
      Za zapiekankami czekałam blisko pół godziny..
      • Gość: Zocha Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.13, 12:32
        Miałam zamiar się wybrać całą rodziną ale niestety syn był dwa razy i za każdym razem czekał na kebaba ok. 40 min. To przesada. Są to dania, które podaje się od ręki. Z obsługą chyba coś nie tak. Dosyć że czeka się tak długo to jeszcze dzieciaki czekają dłużej od innych jakby były mnie ważnymi klientami.... Duży błąd...
      • Gość: gość Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 08.12.13, 20:43
        dość, że trzeba czekać na zapiekankę mrożoną 30 minut, to jeszcze w środku miała lód... nigdy więcej tam nie pójdę... żenada
    • papit Re: MAŁA MI 05.11.13, 17:35
      Ostatnio na 2 hot dogi czekaliśmy 20 min po czym podeszła do nas pani z pytaniem czy coś zamówiliśmy i po jakiś 10 min dopiero dostałyśmy hot dogi. Parówka wodnista i słona a bułka ledwie podgrzana.
      • Gość: ja Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 05.11.13, 20:57
        Sloma z butow i nic wiecej. Zawisc i zazdrosc. Przykre :/
        • Gość: kas Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 21:20
          Święta prawda!!!!
          • Gość: kebabs Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 05.11.13, 22:45
            Dajmy się rozkręcić nowym! Uważam, że ta JADŁODAJNIA jest strzałem w 10! Jest w centrum, czyli dostępne dla kazdego mieszkanca jak i każdego turysty- w końcu noooo!!! Pierwszy powinien się ucieszyć z takiej nowości w CCH ;) Pozatym jadłam w Mi kebaba i wcale nie z podwójnym mięsem i było mięsa wystarczająco dużo- najadłąm się. Kawka też jest ok :) Jeżeli jesteście nie zadowoleni, podejdźcie, zwróćcie grzecznie uwagę a obsługa napewno weźnie to do siebie i może juz kolejne kebaby będą takie jakie sobie wymarzyliście ;) i litości ludzie! dajdzie ludziom się wypromować a nie odrazu na dzień dobry psujecie im opinie.Chyba nigdy nie zrozumię tego chamstewka ludzkiego. Ps. nie jestem powiązana z ludźmi którzy mają Mi ;)))
            • Gość: ;) Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 05.11.13, 22:57
              a ja myślę, że założyciel wątku jadł za dużo mięsa, a za mało ZILONEGO i jest zabójczy efekt... he he he, brak równowagi w składnikach szkodzi na szare komórki .. he he he ZILONY andrzej!!! Oby nie pożarł wrzącego wosku w swoje imieniny.... he he he :) kabaretonnnnnnn w dodatku zilony.... sorry, ale moje rozbawienie jest ZILONE. he he he he
              • Gość: Muminek Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 20:40
                Nie jaraj tyle to nie bedziesz miec zielonego caly czas przed oczami... Panie z j&b !! Zal dupe sciska ze od Mi nie zamykaja sie wcale drzwi bo caly czas jest pelno klientow!!??
                dlatego tez mieso nie nadaza sie przysmarzac i jest opoznienie w wydawaniu posilkow...
                Wlasnie po kebabach ktore jadla w j&b mialam roztrój zoładka , przypuszczam ze mieso jest stare!! oblecha!!
                stalam sie stala klientka MAłęj MI i bardzo sobie chwale tam jedzonko... duzo miesa, doskonale dobrane proporcje wszystkiego!!
                BraVO MII !!! i nie przejmuj sie zdaniem konkurencji bo ilosc miesa nawet jest przesadzona... w bulce sie nie miesci:) az zglodnialam na mysl o tym barze..:))
    • Gość: Lila Re: MAŁA MI IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.13, 23:24
      Kanapki pyszne, resztę sprawdze wkrótce :)
    • Gość: krzysiek Re: MAŁA MI IP: 204.45.58.* 06.11.13, 13:36
      Święta racja! Bardzo mało mięsa! Dodatkowo jedzenie dojechało zimne. Za jakiś czas sprobuje jeszcze raz. Jak nie bedzie poprawy podziekuje...
    • Gość: kllllientka Re: MAŁA MI IP: 89.231.148.* 06.11.13, 18:32
      słaby ten ich kebab... mało mięsa ogólnie jakis taki wybrakowany i mały... chyba najlepsza ze wszystkiego jest bułka :D
    • Gość: :) Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 06.11.13, 19:47
      zacznijmy od tego że w CCH nie ma prawdziwych kebabów bo prawdziwy kebab jest z baraniną
    • Gość: mala Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 20:27
      a ja kupiłam kawę na wynos i była ok... dodam, że to super sprawa w chłodne dni...
      • Gość: KLIENT Re: MAŁA MI IP: *.play-internet.pl 06.11.13, 23:02
        TRAGEDIA BAR SZYBKIEJ OBSLUGI .... A NA KABABA CZEKAMY 1H I CO DOSTAJEMY? ZIMNE COS DZIEWCZYNY PORUSZAJA SIE JAK MUCHY W SMOLE TRAGEDIA..... NIE POLECAM
        • Gość: do ANDRZEJA KONTRA Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 06.11.13, 23:17
          Aleś Ty waleczny - nie strasz mnie.... bo ja jestem tylko
          Ogórek, ogórek, ogórek
          co ZILONY ma garniturek
          i czapkę i sandały
          ZILONY ZILONY jestem cały... i ze strachu poziom chlorofilu mi opada.......... ha ha ha ;)
          • Gość: Zilony Ogórek Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 07.11.13, 20:47
            Oj!zniknął agresywny wpis - A- KOKTRATAK z dn.5.11.13 - przed wypowiedzią Muminka ..........teraz nie wiadomo do czego przypiąć moją ostatnią wypowiedź..... oj cuda, cuda się dzieją... Mała MII - trzymam kciuki za powodzenie :)
            • Gość: zawiedziona Re: MAŁA MI IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 19:19
              Po pierwsze na zamówienia czeka sie,aż,40 min do tego zamówienie zostali pomieszane w taki sposób ze podano odwrotnie,dwa brak klimatyzacji w lokalu gdzie jest bardzo duszno . Kebab podany byl w twardej bulce malo miesa kapusty dużo sos jakiś dziwny ... Osoby które tam pracuja nie wyrabiają sie z czasem wydaje ni sie ze na start powinno byc ich chociaz tezy a są dwie bo wiadomo na początku jest dużo zamówień
              Moje wrażenie o tym miejscu jest srednie ale zycze powodzenia w dalszej realizacj ...
              • Gość: kolejny zilony Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 08.11.13, 23:13
                nic z tego bełkotu nie zrozumiałem!! Ludzie piszcie po polsku - ?????
          • Gość: zielona Re: MAŁA MI IP: *.opera-mini.net 13.12.13, 16:25
            hue hue no dokładnie JB ma najlepsze kebabunie :p pozdro ogurku :)
            • Gość: ja pier... Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 16:56
              ogurku???
    • Gość: natalia Re: MAŁA MI IP: *.leaseweb.com 08.11.13, 07:59
      niestety kiepski start :/ co z tego, ze tanio jak do konkurencji daleko. Śladowe ilości mięsa, dużo kapusty i do tego jeszcze niedobrej (powinni stosować surówkę z czerwonej kapusty), sos też średni.
      • Gość: MI JEST OK Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 08.11.13, 23:38
        ludzie to nie mc donalds !!! to inwestycja zwykłych ludzi, których póki co raczej nie jest stać na zatrudnienie 4 osob na kazdą zmianę. To prawda obsługa się nie wyrabia i widać, ze są tego świadomi. co do jedzenia z kebab był dobry, biała kawka także no i uważam, że to super pomysł z kanapkami. byłam świadkiem jak jakiś pracownik budowy przyszedł sobie kupić kanapeczki. i problem głodu miał w chwile rozwiązany. ja rokuje im powodzenie i zyczę tego, ponieważ brakowało u nas takiego baru.
        • Gość: cch Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 09.11.13, 11:21
          Ale przynajmniej robi wszystko na widoku !!! W barilla gdzieś na tyłach nie wiesz co kładą gdzie to leży w j&b to samo sałach więc to jest dobre !!
          • Gość: muminek Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 14:47
            Może tez nie chodzi o to że dziewczyny tam sie nie wyrabiaja ,tylko poprostu miesko nie nadaza sie opiekac. Kazdy ma na widoku to co sie wklada do sroska i przynajmiej ma sie pewnosc ze nie ma sie w kebabie jakiegos odgrzanego, starego dziadostwa.
            Jezeli klientom pasuje wlasnie takie miejsce gdzie wszystko jest robione na tylach, 10 razy przerabiane to niech sobie tam chodza na fast-foody. Z tego co widac "mała mi "nie narzeka na niska ilosc klientow bo zawsze jak przechodze to jest tam duza kolejka.
            Ekspedientki sa bardzo sympatyczne, nie narzekam na obsluge.
            Jestem wyrozumiałym czlowiekiem i staram sie postawic w roli tych ludzi ktorzy tam pracuja.. jak ma sie 20 zamowien na raz to jak ma sie nadarzyc?! Oni maja tam tylko jedna opiekaczke do bulek ...wiec litosci ludzie!! nie wymagajcie hu** wie czego!! oprocz klientow w barze sa tez ci ktorzy zamawiaja jedzenie na dowoz i ich tez trzeba obsluzyc.
            Idzcie lepiej sobie do J&B i roztroj zoladka gwarantowany.
            A jak nie pasuje ilosc miesa zamowcie sobie Mala mi z podwojna iloscia miesa albo kebsa MAXI to cala rodzine tym nakarmicie.
            Ogolnie polecam ten bar i zycze im powodzenia!
            • Gość: PSI KUTA Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 21.01.14, 00:04
              JASNE WSZYSTKO SUPER! WYPIERDZIELA CALA KONKURENCJE! HA HA ! 3-mam kciuki !mysle ze do kwietnia i zwijamy bajzel!!!!chyba ze?
    • Gość: zuza Re: MAŁA MI IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.13, 10:37
      Bar Mała Mi to super jedzenie.Mają smaczne kebaby i nie tylko.Faktem jest że dziewczyny są powolne ale to normalne musza sie rozkręcić.Zawsze chwaliłam Braille ale jak zamówiłam u nich Kebab Kubek dostalam szoku.Frytki odgrzały mi w mikrofali a mięso wrzucily zimne.Podziękowałam im za kubek i wyszłam nigdy wiecej nic nie zjem od nich.
      • Gość: karol Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 00:30
        Jadłem kebaba prosiłem bez cebuli dostałem oczywiście z cebulą, mięsa było niestety mało i bułka była bardzo twarda i niesmaczna. Bardzo fajnie że ktoś wpadł na pomysł takiego baru, ale niestety co do kebaba się zawiodłem.
        • Gość: Nod Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 18:50
          Zaciekawiony wpisami (nawet nie wiedzialem ze cos nowego powstalo) postanowilem sam sprawdzic :) i wiecie co sie okazalo ????? Dostalem kiebaba takiego jakiego zamowilem i w dodatku byl smaczny ! Reasumujac : wasze negatywne opinie mam w miejscu gdzie plecy zmieniaja swoja nazwe !
    • Gość: Ron Jeremy Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 10:57
      Śmierdzi tam. Po kilkunastu minutach spędzonych w lokalu śmierdzi się jak stara fryta!!! A i jedzenie nie specjalne. Raczej nie będę tam częstym gościem
    • Gość: rrrrrrrrrrr Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.13, 18:46
      najgorsze jedzenie masakra , zapiekanka lepsza do odgrzania w biedronce
      już nigddddddy tam nic nie kupię,a kebabab zły
      • Gość: Do rrrrrrrrrrrrrrr Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 09:18
        po co chodzic odgrzewac do biedronki ? w domu nie mozna ? :D
    • Gość: gośc Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 19:54
      Konkurencja nie śpi i zazdrość zżera .Jeżeli chodzi o kebab wczoraj zamawiałem z dostawą do domu był super wszystkiego dużo byłem objedzony .Był super . Polecam, a cała reszta niech przestanie oszczędzać na produktach to będą klienci.
      • Gość: EMI Re: MAŁA MI IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.14, 13:55
        kebab najlepszy w chelmnie! bardzo duzo miesa
    • Gość: sara Re: MAŁA MI IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.14, 20:06
      jadłam. było smacznie. polecam
      • Gość: mi mi Re: MAŁA MI IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.14, 18:14
        Też byłam i serio szału nima.Zapiekanki z zamrażarki , kebeb cieniutko aż żal a pozostały jadłospis pozostawia wiele do życzenia
        • Gość: fdkd Re: MAŁA MI IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 22:57
          kebab bardzo dobry nie pier glupot. j&b wysiada
          • Gość: donek Re: MAŁA MI IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.14, 17:14
            Wy chyba prawdziwych kebabów nie jedliście .
            Jak można nazwać bułę , 90% warzyw 5% sosu z butli plastykowej i 5% mięsa posypanego przyprawami z torebki kebabem--toć to żart
            • Gość: izyk Re: MAŁA MI IP: 89.231.148.* 12.01.14, 23:24
              bula -z kurczaka skora ,pomidor i 3 kawalki ogora
            • Gość: Do donek Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 09:17
              i slusznie mowisz ! ty tez nie jadles prawdziwego ...co najwyzej podrobki robione w polsce dla bialej rasy :D
              • Gość: Ocena Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 18:49
                Czemu taka krytyka, jak nie smakuje to nie chodxcie. Może musza się wprawpic. Dobrze ze jest jakiś bar, bo by tylko lumpeksy byly
                • Gość: kkkooo Re: MAŁA MI IP: *.pl 21.01.14, 01:01
                  mięsa brak? weź podwójne... wtedy nikt nie powie że ma mało bo jest tak nawalone że bułka wypchana po brzegi... jedyne zastrzeżenie jakie można mieć to ogórek chociaż na pół te plasterki i pomidor też jakoś drobniej bo są duże plastry poza tym spoko zapiekanka mrożona... a co może mają na miejscu ciasto urabiać? ahahahaha idź gdzie kolwiek to wszędzie zapiekanki mają mrożone... w cch przynajmniej się nie spotkałem ze świeżymi... mrożone może są ale dobrze od pieczone... no ale pleps zawsze narzeka... jak nie smakuje to kup sobie bułkę i zró sobie sam i włóż mięso i polej sosem ale wtedy to raczej nie jest kebab co? znawcy co jedzą kebaby maxi albo xxl a wtedy że u nas mały hahahaha...
      • Gość: TRELIK Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 03.02.14, 23:54
        JADLAS- A TRZY DNI NIE SRALAS PO TYM ZARCIU?
        • Gość: x Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 04.02.14, 07:11
          Kebab wyśmienity,zrobiony na bogato.Gratulacje
          • Gość: omcs Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 04.02.14, 09:15
            jak dla mnie kebab rewelacja sporo miesa chodz mogli by popracowac nad sosami
            • Gość: Wątpie... Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 20:24
              ....by ktos meczyl sie z sosami ! te kupuje sie gotowe
              • Gość: AMI Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 15.03.14, 00:41

SZKODA SLOW!!!!!
                • Gość: bleeee Re: MAŁA MI IP: *.pl 15.03.14, 22:58
                  Nigdy tam nie postawię więcej nogi.
                  Kebab i rozstrój żołądka z dziwną wysypką na twarzy...
                  Dzięki bardzo za takie żarcie. Strach psu dać.
                  Kontrola na bank będzie. Pozdro.
                  • Gość: xy Re: MAŁA MI IP: *.dynamic.mm.pl 16.03.14, 05:57
                    Amoże coś innego ci zaszkodziło?Nie jadasz chyba tylko w małej mi.
                    • Gość: cch Re: MAŁA MI IP: *.tvgawex.pl 28.04.14, 15:36
                      I po Małej Mi. Upadłość. Dlaczego w Chełmnie nic nie może się utrzymać. Przecież ulica Grudziądzka i Rynek powinny być zdominowane przez restauracje, bary czy puby
                      • Gość: mala mi Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 16:03
                        zamknęli już ?
                        • Gość: 21 Re: MAŁA MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 16:44
                          Szkoda.:(
                          • Gość: Pat Re: MAŁA MI IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.14, 17:33
                            Dziwisz się, że zamknęli Małą Mi? Bo ja w ogóle, sprzedawali kebaby ze starym, śmierdzącym mięsem, zimne.. a obsługa? Wołała o pomstę do Nieba... Niemiły chłopak, który robił wszystko jakby za karę tam był..no i ta jego cała banda kolegów stojąca non stop przed barem lub w środku...nie wiadomo czy śmiali się do siebie czy z siebie... padające co sekundę z ich ust przekleństwa, a współwłaściciel wśród nich, nie reagując. Ludzi odpychają takie zachowania...
                            • Gość: Kasia Re: MAŁA MI IP: *.chelmno.mm.pl 29.04.14, 18:28
                              Początkowo jedzenie było świetne - mięsa aż za dużo, potem coraz gorzej, coraz gorzej, aż zamknęli..
                              • Gość: .... Re: MAŁA MI IP: 89.231.148.* 29.04.14, 19:36
                                Zgadzam się z wypowiedzią 'PAT'.. początkowo bywałam tam bardzo często, ale z czasem się to bardzo zmieniło, bo kiedy czekając na jedzenie musiałam stać, bo stoliki były zajęte, a na krzesłach koło wyjścia siedzieli koledzy właściciela, czy współwłaściciela, to już przechodziło wszelkie pojęcie.. jedzenie z dnia na dzień gorsze i dodatkowo ta obsługa.. Pożal się Boże. Moim zdaniem położył też na to rękę sanepid...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka