Dodaj do ulubionych

magma karaoke

IP: *.chelmno.mm.pl 15.11.13, 11:01
Nie chce byc zlosliwa, ale prowadzący do bani, jakis czas temu na telebimie magmowym wyskoczyła mu informacja,ze muzyka oraz jej tempo są nieprawidłowe, ponieważ oprogramowanie musi sciagnac ogrynalne a nie demówki. Nie podoba mi sie także jego stosunek do uczestników. Zawsze tam byłam, już teraz ie bede uczeszczac
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: magma karaoke IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.13, 14:07
      pewnie lipnie śpiewasz i próbujesz się usprawiedliwić czymś co komu innemu nie przeszkadza:-) ,
      mnie się tam podoba i chociaż nie jestem z tych co śpiewają to jak mi czas pozwoli w czwartek,to idę na te karaoke tam bo ogólnie lepszych rozrywek w tym mieście niema .
      Pozdrawiam !!
      • Gość: dredy Re: magma karaoke IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.13, 00:52
        eeejjjj ,no... zawsze możesz wciągnąć kreseczkę,wsiąść za kółko i spróbować przejechać Policjanta, ..
    • Gość: karaoke Re: magma karaoke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 16:59
      Kinia, masz nieaktualne informacje, po pierwsze tekst karaoke nie wyświetla się na telebimie ale na telewizorze
      po drugie, sprzęt jest tak ustawiony że wszelkie komunikaty (o ile takie występują) pojawiają się tylko i wyłącznie na lapku a nie na ekranie na którym wyświetlany jest tekst.
      Jeśli już próbujesz zrobić tzw. antyreklamę to najpierw przyjdź osobiście, obczaj jak na prawdę jest a nie wypisujesz niestworzone rzeczy wyssane z palca.
      Pozdrawiam .
      Prowadzący karaoke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka