Gość: mama IP: *.dynamic.mm.pl 05.12.13, 18:35 Ma wiać silny wiatr,w związku z wietrzną pogodą pytam,czy władze miasta mają zaplanowane przeniesienie imprezy na jakąś salę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama2 Re: mikołajki na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 12:44 ja słyszałam że mikołajki zostaly odwolane a czy gdzies indziej sa to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIkołaj Re: mikołajki na rynku IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.13, 13:17 Impreza nie jest ani przeniesiona a tymbardziej odwołana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: mikołajki na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 06.12.13, 13:49 tylko nie strójcie przypadkiem choinki tymi "ozdobami" robionymi przez dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: mikołajki na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 06.12.13, 14:45 a o której ta impreza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podobno Re: mikołajki na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 18:56 Podobno maja wieszać ozdoby dziecięce na fontanne, by ja zaktyć ale dzis byl za duzy wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie noszę czapki Re: mikołajki na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 06.12.13, 19:49 jak widze powyżej wypowiadające się smutne zakompleksione "ktosie", nie miały siły by odstawić pilota i piwo, by zabrać dzieciaki na rynek by poskakać i się pobawić ... przykre. Pomimo paskudnej pogody było super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nie noszę czap Re: mikołajki na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 07.12.13, 09:56 A ty jesteś pracownikiem urzędu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUPER Re: mikołajki na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 08.12.13, 13:28 A czy idąc na rynek w taką wichurę pomyśleliście o tym ,że dziecią mogło stać się coś złego?przecież ostrzeżenia w tv były wyrazne przecież ta choinka mogła się na nie wywrócić albo z dachu mogło coś spaść ciekawe jakie wtedy byłyby wasze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś