Gość: Anula IP: *.31.78.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.13, 18:53 Witam. Czy orientuje się ktoś odnośnie endokrynologa na Dworcowej, tzn - cena, godziny przyjęć, nr tel?? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANIA Re: Endokrynolog IP: *.chelmno.mm.pl 17.12.13, 20:58 Pani dr Jadwiga Witkowska przyjmuje w kazdy 1 czwartek miesiaca od godz 9 do ostatniego pacjenta. Rejestracja tego samego dnia pod numerem tel. 56-686-47-60. Wizyta kosztuje 70 zł. Przez rok byłam pacjentką pani dr - mam niedoczynność tarczycy. Miałam źle dobraną dawkę leku i z powodu bardzo złych wyników musiałam iść do szpitala. Teraz mam innego endokrynologa z którego jestem zadowolona, a jeżeli chodzi o wszystkie szczególowe badania hormonalne do bierze mnie do szpitala i tam mam robione badania - nie musze za nic płacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Endokrynolog IP: *.chelmno.mm.pl 17.12.13, 22:21 jaki to lekarz? bardzo poważnie choruje na tarczyce i leczyłam się już u 3 lekarzy prywatnie, żaden do szpitala nie da skierowania, tylko badania każe bardzo drogie na własną rękę robić (np. wszystkie przeciwciała-koszt bardzo wysoki). Staramy się z mężem o dziecko, pare poronień za nami i szukam dobrego endokrynologa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Endokrynolog IP: *.kpsi.pl 22.12.13, 23:31 ten endokrynolog ma również specjalizację z ginekologii - mam podobny problem jak Ty... dr Ahmed Thantush, przyjmuje w Swieciu i w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Endokrynolog IP: *.147.13.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 00:19 Dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokey Re: Endokrynolog IP: *.tvgawex.pl 18.12.13, 21:19 Ją jeżdżę już od x lat do Grudziądza do poradni. Leczę się u dr. M. Grabowskiej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Endokrynolog IP: *.chelmno.mm.pl 18.12.13, 22:09 Polecam doktora Marka Wawrzeńczyka z Bydgoszcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Endokrynolog IP: *.chelmno.mm.pl 18.12.13, 22:46 Też leczyłam się u Pani Grabowskiej, niestety kolejki są stanowczo za długie! i trzeba leczyć się prywatnie :( jesli ktoś ma drobne problemy z tarczyca, to te kilka miesięcy na wizyte czekać może, jeśli poważne- już nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Endokrynolog IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.12.13, 18:53 A jak cenowo wygladaja wizyty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komorowski Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 18:37 Dr Komorowski przyjmuje prywatnie w Bydgoszczy i państwowo w przychodni w Wojskowym Szpitalu w Bydgoszczy tel. znajdziesz w necie , przyjmuje tez prywatnie w Toruniu ale lepiej jedz do Bydgoszczy to Ci może da na badania na NFZ w wojskowym , trochę drogo160 pirwsza wizyta potem taniej , ale dobry sprawdzony fachowiec z praktyka w szpitalu ,wiec w razie co trafisz pod dobre skrzydla , mi ta nasza nie "przypadla do gustu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Endokrynolog IP: *.146.12.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.13, 19:36 polecam dr Anne Nowicką, endo. z Bydgoszczy, to także lekarz z praktyką kliniczną, przyjmuje w szpiitalu Eskulap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Endokrynolog IP: *.chelmno.mm.pl 23.12.13, 12:33 Byłam u Pani Ani Nowickiej, prowadziła moją ciąże, bardzo miła kobieta, do pogadania, jednak nie skierowała mnie na żadne badania, w sumie nie zrobiła nic.. no i porobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś