Dodaj do ulubionych

Dermatolog-prywatnie w cch

IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 17:06
Witam . Poszukuję pilnie dobrego dermatologa w cch. Proszę o namiary. Z góry serdeczne dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 20:08
      chyba w twoj lekarz
      • Gość: Na Dworcowej Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 20:59
        W przychodni na Dworcowej gdzie apteka jest dobra pani ze Świecia, Mardusińska pewno jak pójdziesz to Cię zarejestrują lub powiedzą co i jak,nie mamjuz tam telefonu,może jest w Cz CH kiedyś tam przed wejściem wisiała na zewnątrz tablica z telefonami , bo ona też gdzieś w Swieciu przyjmuje
    • Gość: ona Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.tvgawex.pl 19.01.14, 21:59
      Z własnego doświadczenia w Chełmnie nie polecam.
      • Gość: f Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 22:14
        Czy mam rozumieć ,że Twoje doświadczenie dotyczy wszystkich chełmińskich dermatologów i wszystkich od razu skreśla
        • Gość: mp Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 10:12
          dr Konieczna przyjmuje w Twoim Lekarzu rowniez prywatnie
          zadzwon tam do rejestracji to podadza ci namiary
    • Gość: . Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.30.98.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.14, 11:43
      doktor Mardusińska, świetny lekarz
      • Gość: sd Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.chelmno.mm.pl 20.01.14, 20:55
        Konieczna jak koniecznie trzeba, jak nie to nie koniecznie, h,ehe
    • Gość: www Re: Dermatolog-prywatnie w cch IP: *.197.120.129.threembb.co.uk 20.01.14, 21:01
      Koniecznej nie polecam przepisala mi tabletki ktore bralem 3 lata I mnie nie wyleczyla, dopiero sam zamienilem na takie ktore mi pomogly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka