Dodaj do ulubionych

kosmetyczka

IP: *.pl 04.04.14, 21:15
Hej szukam osoby ktora w chelmnie robi paznokcie zelowe. Bylam juz w kilku salonach i sie zawiodlam. Czy mozecie cos polecić
Obserwuj wątek
    • asiulcowax3 Re: kosmetyczka 06.04.14, 00:02
      Zapraszam do siebie :). Proszę pisać na facebooka www.facebook.com/JoannaOcieczekNail?ref=hl lub na pocztę: joanna.ocieczek@poczta.onet.pl ;))
      • Gość: Marysia Re: kosmetyczka IP: *.20-2.cable.virginm.net 06.04.14, 08:47
        Polecam salon " FINEZJA " !
        • Gość: Paula Re: kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.14, 18:55
          Poszukuje kosmetyczki, która potrafi doprowadzić paznokcie "do porządku". Niestety, ale moje paznokcie przez pracę mają całkowicie porysowaną płytkę paznokcia, rozdwajają się i są bardzo matowe. Ile kosztują zabiegi, które zregenerują mi płytkę? Proszę o pomoc, bo kupywane w drogeriach specyfiki niestety mnie pomogły :-(
          • Gość: aga Re: kosmetyczka IP: *.pl 06.04.14, 20:29
            micro cell 2000 - odzywka do paznokci, poczytaj w necie, pomogła już wielu dziewczynom
          • Gość: asiulcowax3 Re: kosmetyczka IP: 5.172.252.* 06.04.14, 20:34
            Proppnuje napisac do mnie na poczte albo telefon i wszystko Pani wytlumacze. 724864835.
    • Gość: Kasia Re: kosmetyczka IP: *.play-internet.pl 07.04.14, 21:49
      Polecam Salon Olivia, ja tam chodż ei jestem zadowolona
      • Gość: Paula Re: kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 07:40
        Próbowałam już różnych specyfików i żaden nie przyniósł poprawy na dłużej. Po tygodniu, do dwóch problem zaczynał wracać. Brałam równe suplementy i też nie ma poprawy. Dlatego myślę o zabiegach kosmetycznych, ale nie wiem ile mogą kosztować i gdzie się zgłosić.
        • Gość: asiulcowax3 Re: kosmetyczka IP: 46.77.124.* 08.04.14, 12:33
          Najlepiej zeby Pani opisala wszystko o swoich paznokciach, bo nad tyn trzeba pomyslec dluzej
          • Gość: Paula Re: kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 18:12
            Tak jak pisałam wcześniej paznokcie łamią się co chwilę poza tym są matowe bez połysku i widać porysowaną płytkę paznokcia. Brałam specyfiki typu silica i nie było poprawy. Próbowałam przeróżnych odżywek i najlepsza chyba była Eveline 8 w 1 ale po stosowaniu z dwa miesiące były efekty a jak skończyłam się buteleczka to problem powrócił w około 3-4 tygodnie. Jeśli chodzi o dietę to staram się odżywiać prawidłowo. Dużo pije wody i herbaty, jem 5 posiłków dziennie, ciemne pieczywo, nie unikam warzyw (z owocami jest gorzej- poprostu nie przepadam i jem bardzo żadko)
            • Gość: asiulcowax3 Re: kosmetyczka IP: 5.172.252.* 08.04.14, 19:03
              To ja proponuje, aby udac sie do lekarza po tabletki. Niestety po zle wykonanych paznokciach moze wystapic grzybica, bo nie kazda objawia sie tak samo, i dlatego wlasnie moze miec pani takie problemy. Warto opowiedziec wlasnie lekarzowi o swoich problemach i poradzic sie co w takiej sytuacji zrobic. Odzywki z eveline dzialaja tylko wtedy gdy sie uzywa. Natomiast jesli nie chce isc pani do lekarza, bo jak wiadomo lekarstwa moga byc drogie, to polecam wzmocnic plytke paznokcia albo zelem bezbarwnym albo coverem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka