Dodaj do ulubionych

Arpol czy Armar???

IP: *.tvgawex.pl 08.04.14, 18:57
w którym sklepie zostanie się lepiej ,szybciej obsłużonym ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hmmm Re: Arpol czy Armar??? IP: *.pl 08.04.14, 22:27
      No to lepiej czy szybciej...???
    • Gość: RAFAŁ Re: Arpol czy Armar??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.14, 05:44
      ARMAR LEPIEJ I TANIEJ
      • Gość: Wacek Re: Arpol czy Armar??? IP: *.awacom.net 10.04.14, 08:22
        Zdecydowanie polecam ARMAR miła atmosfera,szybka obsługa i dobre ceny,
        Arpol nie ma pojęcia o sprzedaży części zawsze jak coś zamawiałem to nic nie pasowało no i ceny nie były niskie.
        • Gość: też Rafał Re: Arpol czy Armar??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 08:34
          Zdecydowanie ARPOL,w Armarze kupisz cokolwiek, za 2-3 m-ce znów do wymiany. Tani towar kupowany wielokorotnie plus robocizna w warsztacie. JA stawiam na ARPOL w 100 %-tach
          • Gość: obojętny Re: Arpol czy Armar??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 08:41
            Mi się tez wydaje że ARPOL. Odwiedzam oba sklepy z karteczką :) raz jest taniej tu raz tu, zależy co potrzebne. W Arpolu jest zawsze więcej ludzi i częściej mają większą ofertę na miejscu. Moim zdaniem konkurencyjnie są lepsi.
    • Gość: wojtek Re: Arpol czy Armar??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.14, 21:38
      Każdy ma swoje przyzwyczajenia, jedni wolą tu drudzy tam... ja osobiście wolę arpol... bardzo fajna obsługa, szeroki wybór no i doradztwo pierwsza klasa czy to sie kupuje drogą część czy tanią...
      • Gość: dot3 Re: Arpol czy Armar??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.14, 21:57
        jak coś mam do zrobienia w aucie,to dzwonię do mechanika i mówię,że to i to....
        pytam za ile? On mi mówi np 300
        dzwonię do drugiego,który mówi mi 320,,,

wybieram jednego z nich,otwieram zlecenie i mam w nosie ,czy to Arpol,czy Armar,,,bo co mnie to obchodzi,skoro w aucie od 2001 roku jest problem z samodzielna wymianą żarówki reflektora

• Gość: kierowca Re: Arpol czy Armar??? IP: *.tvgawex.pl 24.04.14, 23:15
          Armar :)
          • Gość: mieteek Re: Arpol czy Armar??? IP: *.chelmno.mm.pl 31.05.14, 22:56
            A kto to jestaj je, jo tam nie bylem a co tam daju.
    • Gość: x Re: Arpol czy Armar??? IP: *.tvgawex.pl 27.06.14, 11:20
      x
    • Gość: spectro Re: Arpol czy Armar??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.06.14, 16:19
      Od paru ładnych lat zaopatruję się w armarze i bodajże raz miałem przypadek że część nie pasowała z ich winy. A co do jakości części to wybór należy do mnie, to ja wybieram za ile chcę kupić i jakiej firmy. Zawsze przedstawiają mi wszystkie oferty cenowe danej części.
      • Gość: subway Re: Arpol czy Armar??? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.14, 20:43
        i od zawsze pracujesz w Armarze? czy tylko od kilku lat?
        • Gość: spectro Re: Arpol czy Armar??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.06.14, 22:41
          nie wmawiaj sobie...
          • Gość: jarek Re: Arpol czy Armar??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 07:47
            Dla mnie oba sklepy są spoko, częściej jednak wybieram Arpol.
            • Gość: yoga Re: Arpol czy Armar??? IP: *.rfc.pl 01.07.14, 01:45
              Czy Armar czy Arpol to jeden ciul,każdy na Tobie zarobi,a te ich rzekome zniżki niech zachowają dla siebie...Gdzie co zamówisz tam dostaniesz, a co do cen to proponuję rozeznanie się trochę na częściach.przykład... p.Jan kupi sworzeń wahacza za 30 zł firmy" Denckermann" w Armarze a p.Staś sworzeń firmy "Febi" za 50 zł w Arpolu.I potem p. Staś narzeka że przepłacił,ale nie po myśli że kupił towar żywotnieszej marki i być może potrzyma dwa razy dłużej,tylko narzeka i się żali na takich forach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka