Gość: xyz IP: *.chelmno.mm.pl 10.04.14, 12:35 j.w Były w tym roku jakieś talony na święta Wielkanocne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzdet Re: ims talony IP: *.chelmno.mm.pl 10.04.14, 14:18 Tak was niedawno gnębił mobing w ims a teraz pytasz o talony? Dostali ci mobingowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ims talony IP: *.chelmno.mm.pl 10.04.14, 15:00 kogo gnębił mobbing to gnębił. Widzę że proste pytanie a jednak za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: ims talony IP: *.tvgawex.pl 10.04.14, 16:21 nie były ale dopiero będą ma być 300zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: ims talony IP: *.chelmno.mm.pl 10.04.14, 21:29 Coraz więcej Rumunów tam robi zamiast rodaków co to ma być o co w tym dziwnym klimacie ims chodzi.Kogo oni tam zatrudniają,tam jest jak w murzyńskiej kopalni,a tych co po padali to co na kiełbase ich przerabiają?Tylko mnie nie mylić z jakimś byłym pracownikiem.Bo na te popeline co tam wytwarzają to bym nie chciał nawet usiąść.Pozdrawiam wszystkich niewolników pomieszanych rasowo co tam tyrają AVE. Talony tylko dla starych wyżeraczy co 4,5,albo 6 z przodu mają. Pozdro dla DJ-ims z radiowęzła dobrze że na zewnątrz zakładu nikt nie słyszy tej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ims talony IP: *.torproject.afo-tm.org 11.04.14, 12:01 żadna łaska to nasze pieniadze z funduszu. A ze, tutaj wszystko pojebane to normalne a najlepiej zwiazki. teraz bedziemy zapie...c na okragło, mamy 12 miesieczny okres rozliczeniowy a panowie z władz zwiazkowych za to na stołkach bez ruszenia nastepne 4 latka. banda.Wypisujemy sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do yy Re: ims talony IP: *.awacom.net 11.04.14, 20:18 W jakim celu się wypowiadasz skoro twierdzisz,że to denny dalikatnie mówiąc zaklad.Zastanów się czy nie powinieneś leczyś się w szpitalu za Wisłą.Dlaczego w tobie tyle kwasu.Takim myśleniem szybko sie wykończysz.Wyluzuj i policz do 10 o ile to potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: ims talony IP: *.onlinehome-server.info 11.04.14, 20:57 A ty co taki ładny. Kurna przeciez robimy to bo musimy , i nie mów mi ze jak mi źle to sie zwolnij. Ku... tu jest przejebane a gdzie mam isc? Sa ku... podpie...cze i jak pisał przedmówca :obsługa radeiowezła", którym jest fajnie. Nie mówie o innych ustawionych kontrolerach i kontrolerkach tzw. jakosci plus Jebniety miles i pojebany lesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: ims talony IP: *.aquaray.com 11.04.14, 22:01 Wiecie kiedy pinokio dowiedział się że jest z drewna??? Bo jak konia walił to się zapalił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: ims talony IP: *.bb.sky.com 12.04.14, 00:33 to miles i rudy(koza) jeszcze żyją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: ims talony IP: *.6.privacyrepublic.org 12.04.14, 08:29 tego swiństwa nie wyplenisz. Ale moze ktos wymysli jakis działajacy na te chwasty pestycyd Odpowiedz Link Zgłoś
mccaine Re: ims talony 12.04.14, 23:03 a ty co masz do kontroli, na miejscu kierowników dawno wysłałbym cię na zieloną trawkę za te buble, ciesz się że masz za to płacone - jeszcze, myślicie że jak się jest w związkach to można robić źle albo nic nie robić, tak już było za hf, wtedy garstka związkowców robiła co chciała, czyli nic. Budzili się tylko na wybory i jak talony trzeba było odebrać na święta to nawet z wiecznego chorobowego wracali, teraz zerowe poparcie, rodowici chełmniacy głosują na tych z etapu mimo, że z Bydgoszczy. Z resztą co się dziwić kiedy jest okazja coś załatwić na spotkaniach z kierownikiem zakładu, chowacie się jeden za drugim z podkulonymi ogonami, zamiast skamleć i zaśmiecać to forum postawcie się w realu grupą i zawalczcie o swoje wtedy będziecie mieli lepiej cykorianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebus Re: ims talony IP: *.tor.leo-unglaub.net 13.04.14, 08:15 te zwiazki to pogonic . wszsystko robia aby stołki utrzymac i dogaduja sie po cichu. Jestem ciekaw co takiego załatwili. talony to zasrany obowiazek pracodawcy bo to nasze pieniadze. A jak to jest z tym okresem rozliczeniowym , znów sie dogadali pod stołem. jestem ciekaw co robi przewodniczacy , to robotnik jak my czy moze za biureczkiem siedzi, a barany na niego składki płacą. rozwalic to barachło, tylko nam szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: ims talony IP: *.chelmno.mm.pl 13.04.14, 10:19 Stary potrafię liczyć do dziesięciu,ale sam zobacz uderz w stół a nożyce same się odezwą,po co zaraz szpital.Fakt,jest troche we mnie jadu ale dużo ludzi ma podobny tok myślenia jak ja,ale kto wywali tę psującą się rybę od głowy z IMS.KU...a nikt,nikt.1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,już lepiejPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: ims talony IP: 62.4.27.* 13.04.14, 10:39 a było niewinne pytanie a tu tyle jadu. cos jest na rzeczy bo odrabiamy juz druga połowe roku. pie...ni przedstawiciele załogi dogadali sie pod stołem.Hańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: ims talony IP: *.no6.org.uk 13.04.14, 12:49 chcialbym tak twarza w twarz spotkac sie z tym h...em który podpisal zgode na okres 12 miesieczny. Splunąc to za mało sprzedawczyki. Odpowiedz Link Zgłoś