Dodaj do ulubionych

Koncert Raz Dwa Trzy

IP: *.chelmno.mm.pl 24.05.14, 07:35
Wreszcie jakiś normalny zespół. Dziękuję temu, kto zorganizował koncert. Pogoda dopisała, ludzie chyba też, bo większość siedziała w ogródkach.
(Co prawda dziwię się burmistrzowi, że nie wykorzystał imprezy coby przed wyborami mieć darmową kampanię.)
Obserwuj wątek
    • Gość: Do ja Re: Koncert Raz Dwa Trzy IP: *.pl 24.05.14, 07:58
      Pewnie Burmistrz nawet nie wiedział, że jest jakiś koncert...
    • Gość: widz Re: Koncert Raz Dwa Trzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.14, 10:04
      Ludzie dopisali?
      Trudno nazwać publicznością osoby popijające piwko w ogródkach, którym zespół przygrywał do kufla...
      Tak naprawdę na samym koncercie było bardzo mało osób. A szkoda, bo występ był fantastyczny moim zdaniem. Ale spodziewałem się, że w Chełmnie nie zostanie doceniony...
      • Gość: PCh Re: Koncert Raz Dwa Trzy IP: *.chelmno.mm.pl 26.05.14, 10:34
        Nie dyskredytuj publiczności siedzącej przy piwku. To powszechna forma udziału w koncertach. Podzielam , że występ był fantastyczny.
        • Gość: Widz Re: Koncert Raz Dwa Trzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.14, 12:21
          No niestety nie podzielam Twojej opinii. Dla mnie udziałem w koncercie jest jednak to, że stoję pod sceną, klaszczę i w inny sposób uczestniczę w tym koncercie. Siedzenie w ogródku, popijanie piwa, wcinanie hot-dogów i przy okazji słuchanie muzyków to jednak nie to samo. Dla mnie to jest trochę brak szacunku dla artystów tego poziomu, jaki przedstawia zespół Raz Dwa Trzy. To jest kapela wysokiej klasy, a nie jakiś grajek przygrywający ludziom do przysłowiowego kotleta.
      • Gość: gość Re: Koncert Raz Dwa Trzy IP: *.pl 26.05.14, 10:40
        Według mnie koncert był za mało reklamowany , ja na przykład nic nie wiedziałam że taki ma się odbyć i podejrzewam ,że takich osób było więcej. Bardzo żałuję że mnie nie było. W przyszłości radziłabym bardziej nagłośnić przyjazd takich gwiazd.
      • mycch Re: Koncert Raz Dwa Trzy 26.05.14, 11:53
        Niestety, ale siadła promocja.
        Tego typu występ powinien być obtrąbiony w Chełmnie, Świeciu i skąd-tam-komu-by-się-chciało-dojechać. Tymczasem odniosłem wrażenie, że Raz Dwa Trzy zostali potraktowani jak jakaś kapelka, która przygrywa do kotleta. To już chyba Połomski doczekał się porządniejszej promocji :/
        Szkoda. Porównuję nasz koncert z tym, który widziałem jakiś czas temu w Gniewie (tłumy!). W piątek stałem na naszym rynku przed estradą i było mi zwyczajnie wstyd. Wyszliśmy na pipidówę, która nie wie, co to Raz Dwa Trzy.

PS: ...ależ na finał chłopaki pocisnęli energią! :)

PPS: Czy to jakaś tradycja, że imprezy organizowane z unijnej kasy są organizacyjnie jakieś takie niedorobione?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka