Gość: siemion IP: *.tvgawex.pl 21.06.14, 18:46 Co nowego na bp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamasutra Re: bp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.14, 20:41 nic po za tym że obsługa romansuje z ochraniarzami a mężowie ich pilnują i tak ich nie upilnują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: bp IP: *.tvgawex.pl 21.06.14, 22:52 Racja,to juz robi sie nie smaczne na oczach klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: bp IP: *.opera-mini.net 22.06.14, 00:03 Kierownik siedzi u góry w biurze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bp IP: *.play-internet.pl 22.06.14, 10:48 do "kamasutra" jesteś zazdrosny i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: bp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.14, 00:17 Bo sam kierownik je p....a i na to pozwala. Brak słów co tam się wyprawia ciekawe co na to by powiedział p. Wiśniewski jak by się dowiedział co na jego stacji się wyprawia. A ta stacja była taka porządna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subway Re: bp IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.14, 08:44 No to może najlepiej zorientowani konkretnie wskażą co złego tam się dzieje? Ciągle tylko ogólniki. Prócz tego na stację benzynową się jedzie tankować paliwo,a nie obserwować zachowania obsługi. Jakoś od samego początku tankuję na tej stacji i nie miałem okazji zauważyć nic z tego o czym piszecie. Co do obsługi, jest o minimum 2 klasy lepsza od tej z Orlenu. To o co chodzi z tymi żalami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: bp IP: 89.231.148.* 22.06.14, 10:09 To widocznie jesteś mało spostrzegawczym człowiekiem. Ja tam tez tylko tankuje inie przesiaduje tam,ale da sie to zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: bp IP: *.chelmno.mm.pl 22.06.14, 10:11 Jadę na stacje tankuje płace wychodzę i nie interesuje mnie kto z kim jak i gdzie -zazdrośni plotkarze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subway Re: bp IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.14, 10:26 Moja spostrzegawczość pozwala mi zauważyć,że Panie pracujące na BP są miłe i uprzejme, Panowie zawsze wychodzą do dystrybutora pytając czy mogą pomóc nalać paliwo, w budynku jest zawsze czysto i porządek. Co jeszcze przeoczyłem w takim razie? Co takiego jest tam jeszcze do zauważenia,a ma wpływ na jakość obsługi klienta? Z tego co niektóre osoby tu piszą,to można wywnioskować,że pracownicy tej stacji paliw urządzają sobie w czasie pracy jakieś orgie, a tym samym klienci muszą czekać w nieskończoność na obsługę. Skoro ja nie zauważam czegoś czego nie ma,to chyba coś ze mną nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: bp IP: *.tvgawex.pl 02.07.14, 19:23 Obsługa,a ochrona konsalnet jeśli nie wiesz o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: bp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.14, 20:44 panie Sad.. i panie Mic.... pilnujcie swoich żon bo nie dobrze to się na was skończy,a wiem co mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: bp IP: *.opera-mini.net 04.07.14, 14:59 Jesteś pewien tego, co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nica Re: bp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.14, 11:05 Autorem wiekszosci wpisow zapewne jest Jedena pani ... wiec daj Sobie kobieto spokoj ,nie zachowuj sie jak dziecko i nie oczerniaj ludzi na forum bo nie masz 15lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: bp IP: *.tvgawex.pl 05.07.14, 19:51 Dajcie juz spokoj ten watek jest juz nudny...oczerniacie dziewczyny ktore moga miec problemy przez was. Zawsze jak wchodze jest na stacji sympatycznie milo i czysto. Panie sa śliczne wiec zazdroscicie i wystawianie negatywne opinie ze ktoras cos. Zazdrosc ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subway Re: bp IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.14, 21:00 popieram opinię obserwatora -to po pierwsze po drugie- jak ktoś jest tak cwany,to niech otwarcie napisze,że Pani taka to a taka z Panem takim to a takim (z nazwiska chociaż ) po trzecie - proszę nie łączyć tego z miejscem pracy a po czwarte- proszę się podpisać z imienia i nazwiska ( to może w znaczący sposób zmniejszyć koszty poniesione przez budżet vide postępowanie Prokuratury Rejonowej będzie krótsze) po piąte - czas najwyższy,by Panie których wizerunek został mocno naruszony (a został niewątpliwie) dawno powinny doniesienie do Prokuratury złożyć w tej sprawie. Gwarantuję szybkie dotarcie do autora - ów wpisów, a tym samym zakończenie tematu durnych wpisów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.14, 01:34 lepiej pilnuj siebie, swojej zony/meza i swojego wyra, a nie wpieprzasz sie do ludzi, ktorzy ciezko pracuja na kazdy grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: bp IP: *.pl 06.07.14, 22:11 ale w ludzie macie łby zryte temat co ciekawego na bp hmmmm a co ciekawego u was w pracy co wam ie pasuje łapy urwiecie sobie od tankowania leniwe hu... przeszkadzają wam laski może zazdrościcie im wyglądu bo wasze żony laski są troszkę piękniejsze od fiony mąż jeden czy drugi ma pilnowac zony spójrzcie na swoje zony bo jak idą wyżucic śmieci to jebia was w rogi a ta osoba która zaczeła ten post hmm sugeruje ze iq wynosi po niżej zera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: bp IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.14, 10:26 Dziewczyny są ok. i zostawmy plotki bo to obrzydliwe ale facet na stacji (ten młodszy) jest bardzo nie uprzejmy i opryskliwy, wszystko stwarza mu problemy po prostu jest leniwy. Odpowiedz Link Zgłoś