Dodaj do ulubionych

Siłownia ZAWODY

IP: *.awacom.net 19.10.14, 20:41
Schmelter Fitness Club Chełmno takie zawody na wysoki rozgłos .Mistrza klaty a takie nagrody!!! wstyd WLASCICIEL SILOWNI MYSLAŁEM ZE SIE LEPIEJ POSTARA!!! pewnie chlopaki się rozczarowali nagrodami . miejsca od 1-3 tylko medale! wstyd chociaż by karnet im dorzucił do tych nagród a nie tylko medale taki niby hojny .. a na regulaminie wyraznie pisze ze uczestnicy bd mieli nagrody każdy z nich coś dostanie . dla kazdego to jakas motywacja chęć sprawdzenia sie ... żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bała Re: Siłownia ZAWODY IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.14, 20:48
      Beka z tych siłowni i tej całej mody na "chodze na siłownię jestem taki spoko".
      • Gość: strong men Re: Siłownia ZAWODY IP: *.tvgawex.pl 19.10.14, 22:58
        Tak w sumie lepiej siedzieć i NIC NIE ROBIĆ. No i można zawsze w 20 na 1go iść to przeciez takie odważne. Druga sprawa : co was interesuje co się tam dzieje?? Jakiś tam konkurs zamknięty dla ludzi którzy tam chodzą ale oczywiście najwięcej do powiedzenia mają ci którzy nawet nie wiedzą gdzie to jest :)
    • Gość: wesoly jan Re: Siłownia ZAWODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 21:29
      ja widze ze zwyciezca dostał puchar a nie tylko medal ale ty chyba piszesz od konkurencji bo bije zazdroscia w twoim poście smutny janie ;)

scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10616681_826462590731775_1467375719529487869_n.jpg?oh=f74c454a1ba70ead49bcde2863934642&oe=54B8D118
      • Gość: ja Re: Siłownia ZAWODY IP: *.tvgawex.pl 20.10.14, 01:45
        Pisząc 'konkurencja' mam nadzieję, że mówisz o Oranku?? Bo przepraszam bardzo ale Polar to zupełnie inna liga. Do Szmeltera chodziłem z kolegą prawie dwa miesiące i z całym szacunkiem do pracowników (znam się bardzo dobrze z jedną/ym z nich) ale syf jaki tam czasem zastałem to jakieś nieporozumienie....... wchodząc na Polar jest naprawdę czysto i nie boję się wejść pod prysznic po treningu (co jak co ale w takich miejscach higiena to dla mnie i pewnie wielu innych podstawa......) i widać, że właściciele naprawdę dbają i prowadzą interes z pasją. Co do nagród za zawody to fajnie że chłopaki dostali medale i puchary bo nie każdy jest zwolennikiem np. odżywek a tak to zawsze jest pamiątka.... a co do nagród w postaci karnetów, z tego co kojarzę to pierwsza trójka i tak trenuje u Przemka za darmo......
    • Gość: oranek Re: Siłownia ZAWODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 11:52
      beka z polarowca że sam sobie pochlebne komenty pisze oj grubasku, grubasku
      • Gość: Sportowiec Re: Siłownia ZAWODY IP: *.play-internet.pl 20.10.14, 16:52
        Dziwne podejście ja miałem medal z MP w innej dyscyplinie sportowej, oczywiście która należy do związku a nie do federacji i też dostałem '' tylko'' medal. Nawet stypendium nie dali więc w czym problem? Te zawody były organizowane dla klientów siłowni dosłownie dla urozmaicenia... Więc co mieli dostać sprzęt grający, laptopy, telewizory? Chyba autorowi wątku się niezle w bani poprzewracało.
        • Gość: piskor Re: Siłownia ZAWODY IP: *.tvgawex.pl 21.10.14, 11:25
          w ogole zamkniete zawody i chwalnie sie nimi to cos smiesznego :D to ja jutro zoorgnizuje w domu zawody z rodzina kto 1 zje obiad, albo robimy zawody otwarte albo chociaz dla mieszkancow chelmna albo wcale bo tak to jest to conajmniej smieszne :D pozdrawiam ps. ja cwicze w domu takze to jaka silownia lepsza malo mnie interesuje ale takie zawody to osmieszenie :)
          • Gość: xxx Re: Siłownia ZAWODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.14, 23:44
            Niech zmierzą się w zawodach właściciele oby dwóch siłowni, Schmelter nie ma najmniejszych szans nawet w konkurencjach sprawnościowych
            • Gość: do xxx Re: Siłownia ZAWODY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.14, 13:08
              A gdzie to powiedziane ze właściciel siłowni musi być strongmanem ? Trochę zasciankowe myślenie godne w sam raz malomiasteczkowego chelmna. Właściciel może mieć dwie, trzy a nawet dziesięć silowni lub innych firm. Ja mogę dziś tez otworzyć basen a nie musze wcale umieć pływać. Schmelterowi chodzi tylko i wyłącznie o zysk w postaci pieniędzy co jest zrozumiale a tobie gó... do tego.
              • Gość: abc Re: Siłownia ZAWODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.14, 13:21
                Ta odpowiedzią dałeś do zrozumienia ewidętnie że polar jest utworzony przez człowieka z pasją a Schmelter robi to tylko dla kasy nie mając kompletnie w tym pasji :)
                • Gość: do abc Re: Siłownia ZAWODY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.14, 13:27
                  A tobie ewidentnie polecam zakup słownika ortograficznego. Dla pasji to możesz sobie zbierać znaczki pocztowe albo hodować kaktusy a nie firmę prowadzic. Wiadomo że chodzi o pieniądze naiwniaku .zarówno na polarze jak i u Schmeltera . Myślenie nie boli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka