Dodaj do ulubionych

Kto Dyrektorem Liceum?

IP: *.centertel.pl 12.11.14, 19:27
Kochani nie wiecie może kto zostanie Dyrektorem Liceum jak Pani Giżyńska odejdzie do Urzędu Miasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: sprzataczka Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.11.14, 19:47
      W pewnym układzie pewnie Jacek K
      • Gość: amen Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 20:52
        Sprzątaczka, ona jest najlepiej zorientowana. Szansa na przeniesienie się Giżyńskiej do UM jest jak trafienie przez tutejszego mieszkańca w kumulację w Lotto. Ucz się więc "uczniu" a rozgrywki personalne zostaw głowom tęższym od twojej.
      • Gość: :) Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 21:00
        Jacek K ?
        • Gość: wyborca Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 21:56
          Kordoś się ślini na to stanowisko i promuje Giżyńską gdzie tylko się da, nawet...
          • Gość: A nie?? Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 22:18
            Ja słyszałem że Stachewicz
            • Gość: masakra Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 23:40
              Kordowski ? Naprawdę
              • Gość: Wróżka Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 23:53

Dyrektorem zostanie .. obecny burmistrz - podobno umie Rządzić i jest taki fajny Wyluzowany ...
    • pawelgawle Re: Kto Dyrektorem Liceum? 13.11.14, 02:29
      Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu! Najpierw M.G iżyńska musi wygrać wybory, a potem dopiero myślcie o tym kto będzie dyrektorem L.O, a w Chełmnie padła ostatnio 6 w totka więc i w wyborach wszystko jest możliwe
    • Gość: do wyborca-Marzena Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.centertel.pl 13.11.14, 06:13
      Kordowski promuje Gizyńską gdzie się da,nawet....nie skończyłeś.Pewnie miało dalej brzmieć
      ......nawet w u księdza w Farze.Po trupach do celu.Ludziska zastanówcie się.Jasię zastanawiam od dwóch kadencji jak taki ktoś jak Kordowski wchodzi do rady,to jest dobre pytanie,bo nie znam mieszkańca naszego miasta ,aby się o nim pozytywnie wypowiadał.Co tu jest grane?A Pani Giżyńska niech lepiej zostanie w tej szkole co jest.
      • anel01 Re: Kto Dyrektorem Liceum? 13.11.14, 10:33
        Ja proponuję Panią Agnieszkę Jakubowską. starzy wyjadacze na emereturę
        • Gość: hehehe Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 11:07
          hahahaha... Kordoś promuje Giżyńską.... dobre ;)
          • Gość: obserwator Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.14, 19:23
            Lata po mieście jak taki oszołom i namawia wszystkich do oddania głosu na siebie, swoją żonę też wypycha do powiatu. Fajnie, jedna dieta w powiecie, druga dieta w mieście - żyć nie umierać
    • Gość: żałosne Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.14, 20:06
      Jak już posmakował koryta, to po trupach aby dopiąć swego
      • Gość: subway Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.14, 22:27
        P.Kordowski z pewnością nie jest "namaszczony" na dyrektora Liceum.
        Nie chce mi się wnikać nawet w zaczątek genezy całej sytuacji,bo ... mi się nie chce i już.

To czy P. Kordowski w jakikolwiek sposób wyląduje po listopadowej zawierusze roku 2014,to zależy tylko i wyłącznie od tego,czy potencjalni dawcy głosów mają odpowiednią wiedzę,co do poczynań tego Pana.

A poczynania tego Pana opisuje dosadnie P. Felsmann.
        Ja nie mam powodu,by nie wierzyć w opis P. Felsmanna , (to tak delikatnie powiedziane)

przypomnę tylko,że na niektórych bohaterach akcji ciążą prawomocne wyroki (niekoniecznie świadczą o karalności, ale wyrok jest wyrok i szlus)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka