Gość: uczeń IP: *.centertel.pl 12.11.14, 19:27 Kochani nie wiecie może kto zostanie Dyrektorem Liceum jak Pani Giżyńska odejdzie do Urzędu Miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprzataczka Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.11.14, 19:47 W pewnym układzie pewnie Jacek K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 20:52 Sprzątaczka, ona jest najlepiej zorientowana. Szansa na przeniesienie się Giżyńskiej do UM jest jak trafienie przez tutejszego mieszkańca w kumulację w Lotto. Ucz się więc "uczniu" a rozgrywki personalne zostaw głowom tęższym od twojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 21:00 Jacek K ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 21:56 Kordoś się ślini na to stanowisko i promuje Giżyńską gdzie tylko się da, nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A nie?? Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 22:18 Ja słyszałem że Stachewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.14, 23:40 Kordowski ? Naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 23:53 Dyrektorem zostanie .. obecny burmistrz - podobno umie Rządzić i jest taki fajny Wyluzowany ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgawle Re: Kto Dyrektorem Liceum? 13.11.14, 02:29 Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu! Najpierw M.G iżyńska musi wygrać wybory, a potem dopiero myślcie o tym kto będzie dyrektorem L.O, a w Chełmnie padła ostatnio 6 w totka więc i w wyborach wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wyborca-Marzena Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.centertel.pl 13.11.14, 06:13 Kordowski promuje Gizyńską gdzie się da,nawet....nie skończyłeś.Pewnie miało dalej brzmieć ......nawet w u księdza w Farze.Po trupach do celu.Ludziska zastanówcie się.Jasię zastanawiam od dwóch kadencji jak taki ktoś jak Kordowski wchodzi do rady,to jest dobre pytanie,bo nie znam mieszkańca naszego miasta ,aby się o nim pozytywnie wypowiadał.Co tu jest grane?A Pani Giżyńska niech lepiej zostanie w tej szkole co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
anel01 Re: Kto Dyrektorem Liceum? 13.11.14, 10:33 Ja proponuję Panią Agnieszkę Jakubowską. starzy wyjadacze na emereturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.14, 11:07 hahahaha... Kordoś promuje Giżyńską.... dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.14, 19:23 Lata po mieście jak taki oszołom i namawia wszystkich do oddania głosu na siebie, swoją żonę też wypycha do powiatu. Fajnie, jedna dieta w powiecie, druga dieta w mieście - żyć nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałosne Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.14, 20:06 Jak już posmakował koryta, to po trupach aby dopiąć swego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subway Re: Kto Dyrektorem Liceum? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.14, 22:27 P.Kordowski z pewnością nie jest "namaszczony" na dyrektora Liceum. Nie chce mi się wnikać nawet w zaczątek genezy całej sytuacji,bo ... mi się nie chce i już. To czy P. Kordowski w jakikolwiek sposób wyląduje po listopadowej zawierusze roku 2014,to zależy tylko i wyłącznie od tego,czy potencjalni dawcy głosów mają odpowiednią wiedzę,co do poczynań tego Pana. A poczynania tego Pana opisuje dosadnie P. Felsmann. Ja nie mam powodu,by nie wierzyć w opis P. Felsmanna , (to tak delikatnie powiedziane) przypomnę tylko,że na niektórych bohaterach akcji ciążą prawomocne wyroki (niekoniecznie świadczą o karalności, ale wyrok jest wyrok i szlus) Odpowiedz Link Zgłoś