Gość: dav IP: *.play-internet.pl 27.12.14, 19:23 Czy barilla kebaby dziś otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: barilla IP: *.tvgawex.pl 27.12.14, 22:42 A fuj. Przestań tam zamawiać kebaby. Znajomy pracował, opowiadał jak jest w kuchni. Też zamawiałem długo tam, ale zrezygnowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: barilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.14, 11:11 chyba faktycznie najlepiej zrobic samemu,bulki mozna kupic,warzywka,mieso,sosik,pysznie i podejrzewam ze taniej,no ale fakt faktem nie zawsz sie chce i nie zawsze ma sie produkty w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: barilla IP: *.tvgawex.pl 28.12.14, 12:53 A ja odpuściłem sobie po niekompetentnej obsłudze baru niepotrafiącej policzyć do 5. Chciałem na Święta Pani przyjmującej zamówienia zanieść liczydło do baru, może wtedy będzie w stanie obsługiwać zamówienia większe niż jeden kebab. Żeby to jeszcze pierwszy raz się zdarzyło, ale to już kolejna taka sytuacja w tym roku... Zamawiasz, przywożą po 2 godzinach (rzekomo 40 min.) dostajesz połowę zamówienia, bezczelnie kłamią, że dowiozą resztę żeby tylko odebrać to co dowieźli, po kontakcie tel. babka twierdzi, że zamówienie zrealizowane prawidłowo (dostawca przyznał ich błąd w zamówieniu ponieważ miał karteczkę z sobą), a jak chce coś jeszcze to mogę zamówić ponownie. ^^ Takiego fuksa macie, że wtedy były urodziny znajomego, było kilkanaście osób, i wszyscy widzieli wasze podejście do klienta. ;) Dzięki bardzo. Brak wam tam tylko sanepidu do skończonej kariery. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: barilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.14, 14:46 a tak wogole co zrobic jak sie znajdzie wlosa w kebabie?Sprzedawca moze mi wmowic ze sama go tam wlozylam zeby wyludzic towar za darmo...Pech ze wlos byl czarny,ja mam inny kolor....I to nie jest pisane po to aby komus zabrac klientow,celowo nie pisze w jakiej to bylo kebabowni,od tej pory nie zamawiam... Odpowiedz Link Zgłoś