Gość: sylwek IP: 89.231.150.* 28.12.14, 21:07 Czy w Chełmnie coś się dzieje w Sylwestra? Jakieś lokale coś organizują, bo najbliższe miejsce pokazuje mi w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec chelmn Re: Sylwester IP: *.chelmno.mm.pl 28.12.14, 21:55 jezioro centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.14, 10:26 cooo?A na rynku cisza bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidarny Re: Sylwester IP: *.205.64.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.14, 12:03 Jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Sylwester IP: *.chelmno.mm.pl 01.01.15, 18:15 Porzućcie wszelkie nadzieje, że w tym mieście w którym mieszkają starsi straszni mieszczanie, coś poza mszami i wyprowadzkami na cmentarz będzie się działo. Syf odkryty przez topniejący śnieg i wszechobecna szarość i nuda to wizytówka tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.15, 19:37 pamietam czasy gdy na rynku gralamuzyka,ludzie tanczyli,obcy,znajomi.potem o 24 petardy i zyczenia z ludzmi ktorych nawet sie nie znalo.to az tak duzo kosztuje?Wspomnienia na zawsze.nie kazdegostac zeby isc na impreze noworoczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwester Re: Sylwester IP: *.play-internet.pl 01.01.15, 20:09 Zgadza się. Ja z zona i córka pojechalismy sobie do Grudziądza gdzie grał DJ omen było super fajerwerki życzenia tańce każdy zadowolony. A w cch? NUUUUDA!!!!!!! Nic dziwnego ze młodzi wyjeżdżają zostają starzy i młoda patologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: Sylwester IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.15, 22:10 Toć wiosną będziewa zaorywać Chełmno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojskowy Re: Sylwester IP: *.chelmno.mm.pl 01.01.15, 22:39 Jaki dyrektor Chelminkiego Domu Kultury takie imprezy, pamientam czsy PRLu byla niezliczona ilosc zabaw do konca karnawalu, uwierzcie kazdy sie bawil, naprawde to byly cudowne czsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Sylwester IP: *.30.42.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.15, 20:11 chełmno to coraz większe wioska myslałem ze pan burmistrz cos zorganizuje na rynku a tu lipa i nędza !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec chelmn Re: Sylwester IP: *.chelmno.mm.pl 03.01.15, 21:45 No Burmistrz powinien cos wtym kierunku zrobic bo zachowuje sie jak emeryt. Odpowiedz Link Zgłoś