Dodaj do ulubionych

Polar fit - żenada

IP: *.tvgawex.pl 07.01.15, 18:33
Co myslicie o ostatnim filmie gdzie ranicha podnosi 245 kg i szacun bo sile ma ogramna ale przeciez widac ze wlasciciiel mu pomoaga w konowce ruchu a oni zaliczaja to sobi jako rekord Chełmna... smieszne
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Polar fit - żenada IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.15, 19:31
      Ja też mu zazdroszczę :D
      • Gość: brunetka Re: Polar fit - żenada IP: *.tvgawex.pl 07.01.15, 21:04
        Moze jakaś tam siła jest ale ludzie on nie jest umięśniony tylko spaślony, gdzie tam są mięśnie? Na moje wygląda ochydnie, nie chciałabym takiego faceta za żadne pieniądze:/ nawet szyi tam nie widać....
        • Gość: jebać ku... Re: Polar fit - żenada IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.15, 12:02

• Gość: jebać ku... Re: Polar fit - żenada IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.15, 12:09
            ale wam zal dupę ściska .a ty brunetko spojrz w lustro pewnie sama jesteś ochydna i wypisujesz bzdury czemu nie powiesz to w oczy i wy wszyscy co wypisujecie .wejdź na silownie i powiec komu trzeba a nie piszesz na forum sila jest i niema nikogo kto jest lepszy dla zazdrośników rani ma was w dupie pozdrawiam tych zazdrosnikow i zapraszamy te cioty co tylko umieją pisać a jak raniego widzą to srają w gaciie pozdro rani jesteś wielki do brunetki ty możesz go pocałować tylko w dupe haaa
    • Gość: NoKu...Mac Re: Polar fit - żenada IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.15, 00:19
      jak tylko otworzyli siłownie nagle stała się moda na super zdrowy styl życia... pobyła może z trzy-cztery miesiące i teraz w siłowniach są same spaślone spocone mamuty. Smród i banda "ziomeczków" którzy patrzą na każdego nowego kto przyjdzie do siłowni złowrogim wzrokiem. To polar, a u szmeltera to już się nie wypowiem co tam się wyprawia...
      • Gość: da Re: Polar fit - żenada IP: 57.90.36.* 08.01.15, 09:47
        Ja chodzę do Polara od kilku miesięcy nie widziałem kaprawych złowrogich spojrzeń.
    • Gość: skłodowska Re: Polar fit - żenada IP: *.tvgawex.pl 08.01.15, 15:41
      Rekord nie pobity do tej pory należy ......a zresztą nieważne, pamiętam tylko, że pan Trykowski wielce tego dnia był niezadowolony bo 3 razy musiał dyplom pisać od nowa :)
      • Gość: haha Re: Polar fit - żenada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.15, 21:12
        A kolega no ku...mac był kiedyś na siłowni czy siedzi na kanapie o drapie się po dupie wróciwszy z pracy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka